انتشار عمومي كليه نسخه هاي نوك فارسي ايران پرتالز

kimiapt

Member
با سلام خدمت علاقمندان و دوستان عزيز مجيد آنلاين
به مناسبت مبعث فرخنده رسول اكرم (ص) كليه ويرايشهاي نوك فارسي ايران پرتالز بصورت عمومي در سايت ايران پرتالز منتشر شد .همزمان خدمات ميزباني وب حرفه اي توسط ايران پرتالز بصورت رسمي آغاز شد .
با آرزوي موفقيت و بهرزوي شما
http://www.iranportals.com
:)

izone

Active Member
اينام روغن ريخته رو نذر امام زاده ميكنن. تا حالا 35000 تومان از من مردم پول ميگرفتن براي نوك 7.4 حالا كه 7.5 اومده به مناسبت فلان همه چيز رايگان شد.

اي دنيا...

kimiapt

Member
نوك 7.4 نسخه سوپر سكيور بهترين نسخه موجود است

izone گفت:
اينام روغن ريخته رو نذر امام زاده ميكنن. تا حالا 35000 تومان از من مردم پول ميگرفتن براي نوك 7.4 حالا كه 7.5 اومده به مناسبت فلان همه چيز رايگان شد.

اي دنيا...
دوست گرامي ضمن تشكر از شما به استحضار ميرسد تعبير شما از انتشار عمومي اين نسخه اشتباه است . من خودم پس از ارائه نسخه 7.5 فارسي ايران پرتالز از همين نسخه 7.4 استفاده خواهم كرد . به نظرم اين تعبير شما چندان صحيح و منصفانه نيست
ممنونم از شما
:eek:

izone

Active Member
Re: نوك 7.4 نسخه سوپر سكيور بهترين نسخه موجود است

kimiapt گفت:
izone گفت:

اي دنيا...
دوست گرامي ضمن تشكر از شما به استحضار ميرسد تعبير شما از انتشار عمومي اين نسخه اشتباه است . من خودم پس از ارائه نسخه 7.5 فارسي ايران پرتالز از همين نسخه 7.4 استفاده خواهم كرد . به نظرم اين تعبير شما چندان صحيح و منصفانه نيست
ممنونم از شما
:eek:
دوست ارجمند شما اگر ميخواستيد نسخه رايگان در اختيار مردم بگذاريد هيج مناسبتي نياز نبود كه براي بدنيا آمدن يا مرگ كسي اينكار را بكنيد.

اگر شما مايليد از ورژن هاي كهنه و ديرين اين برنامه بهره گيري كنيد فرنود آن نميشود كه ديگران هم هم انديشه شما باشند. اگر نوشته هاي ديگران را بخوانيد خواهيد ديد كه بيشتر دوستان به دنبال نوك 7.5 هستند و چشم براه فارسي شده آن ميباشند. اگر ميخواهيد از خودتان مايه بگذاريد ورژن 7.5 را نيز به رايگان در اختيار مردم بگذاريد و آن زمان بر خود بباليد و افتخار كنيد.

اگر در اين فوروم دوري بزنيد خواهيد ديد كه ديگر دوستان با مهر فراوان زمان خود را گذاشته اند كه يك برنامه از ابتدا رايگان را به رايگان در اختيار هم ميهنان خود بگذارند .

در پايان هم سخني بس بجا و زيبا از خداوند ادب و زبان پارسي فردوسي:

به يزدان اگر ما خرد داشتيم
كجا اين سرانجام بد داشتيم

فر و فروغ هستي روشنگر كاشانه ايران پرستان باد!

mehrnet

Member
سلام
دوست عزيز ايكاش اينهمه ايراد شما يه دليل روشني هم داشت
حالا شما چيزي رو بدون مناسبت يا با مناسبت تا حالا گزاشتي بگو بريم بببينيم
اگه نه بيخيال

izone

Active Member
mehrnet گفت:
سلام
دوست عزيز ايكاش اينهمه ايراد شما يه دليل روشني هم داشت
حالا شما چيزي رو بدون مناسبت يا با مناسبت تا حالا گزاشتي بگو بريم بببينيم
اگه نه بيخيال

من به مناسبت گذاشتن يا نگذاشتن را كاري ندارم. اصل اين كار را كار دارم. خارجي ها كه خودشا ن اين برنامه را از نخست درست كرده اند آنرا برايگان در دسترس مردم قرار داده اند. ولي ما كه هم ميهن هستيم بايد گوش همديگر را با چاقوي خارچي ببريم و براي اينكار هم در اين فوروم عمومي آگهي بدهيم و وانمود كنيم كه الآن به يك مناسبتي ميخواهيم به ديگران لطف كنيم.

گمان دارم همانكه نخست گفتم بجا باشد. روغن ريخته را نذر امام زاده كردن!

در ضمن اين مكان سخن و گفتگو است و ايشان سخني گفتند و سخني هم شنيدند. اميدوارم دليل سخن من روشن شده باشد.

Salar

Active Member
آقا اين ايران پرتالز يه مشكلي داره...اون لطفآ صبر كنيد اعصاب خود كني هستش!!!

mehrnet

Member
به هر حال به نظر من ايشان زحمت كشيده اند....وقت گزاشتند...و حالا كه رايگان گذاشتن بايد بگيم دمشون گرم

aghahamidgol2

Active Member
واقعا كار با ارزشي هستش و اگر چيزي هم هست كه ارزش نداره جوابش اينه كه نخريد نه اينكه بياييد خودتون رو هلاك كنيد كه چرا طرف 35 تومان گرفت
خدمت كرده و مي خواد ميگيره شما نخر!!!!!!!
واقعا متشكريم از اين كار شما موفق باشيد

aghahamidgol2

Active Member
izone گفت:

اي دنيا...
پول شما رو كه نخوردن بهتره به جاي اين همه سر و صدا بري فايلها رو دانلود كني و كاري هم به نون خوردن كسي نداشته باشي اگر جسارتي شده ببخشيد :wink:

guilanict

Member
انتشار يك نسخه و اينهمه حرف و حديث ؟؟؟
دست شما درد نكنه بابت انتشار رايگان محصولتان.
اما اينجا انجمن گفتگو است و دوستان مختلف با ديدگاههاي مختلف. بهتر است زياد دشمنانه به نظرات نگاه نكنيم و پيگيري نكنيم.
بحث اراپه يك اوپن سورس بعد از دادن تغييرات و . . . موضوعي است كه نياز به ادبيات ديگري دارد و زمان ديگري.
موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا