Re: نوك 7.4 نسخه سوپر سكيور بهترين نسخه موجود است
kimiapt گفت:
izone گفت:
اينام روغن ريخته رو نذر امام زاده ميكنن. تا حالا 35000 تومان از من مردم پول ميگرفتن براي نوك 7.4 حالا كه 7.5 اومده به مناسبت فلان همه چيز رايگان شد.
اي دنيا...
دوست گرامي ضمن تشكر از شما به استحضار ميرسد تعبير شما از انتشار عمومي اين نسخه اشتباه است . من خودم پس از ارائه نسخه 7.5 فارسي ايران پرتالز از همين نسخه 7.4 استفاده خواهم كرد . به نظرم اين تعبير شما چندان صحيح و منصفانه نيست
ممنونم از شما
دوست ارجمند شما اگر ميخواستيد نسخه رايگان در اختيار مردم بگذاريد هيج مناسبتي نياز نبود كه براي بدنيا آمدن يا مرگ كسي اينكار را بكنيد.
اگر شما مايليد از ورژن هاي كهنه و ديرين اين برنامه بهره گيري كنيد فرنود آن نميشود كه ديگران هم هم انديشه شما باشند. اگر نوشته هاي ديگران را بخوانيد خواهيد ديد كه بيشتر دوستان به دنبال نوك 7.5 هستند و چشم براه فارسي شده آن ميباشند. اگر ميخواهيد از خودتان مايه بگذاريد ورژن 7.5 را نيز به رايگان در اختيار مردم بگذاريد و آن زمان بر خود بباليد و افتخار كنيد.
اگر در اين فوروم دوري بزنيد خواهيد ديد كه ديگر دوستان با مهر فراوان زمان خود را گذاشته اند كه يك برنامه از ابتدا رايگان را به رايگان در اختيار هم ميهنان خود بگذارند .
در پايان هم سخني بس بجا و زيبا از خداوند ادب و زبان پارسي فردوسي:
به يزدان اگر ما خرد داشتيم
كجا اين سرانجام بد داشتيم
فر و فروغ هستي روشنگر كاشانه ايران پرستان باد!