انتخاب یک سرویس رسلری

mdunicorn

New Member
سلام به همه دوستان،
من می خوام یک سرویس رسلری هاست و دومین بگیرم،
این لیست رو از http://www.webhosting.info گرفتم، به نظر شما کدوم یک از این شرکت ها سرویس هاشون بهتره؟
متشکرم.
[LTR]
1 PARSDATA.COM 9,579 2 IRANHOST.COM 7,843 3 ARYANIC.COM 2,827 4 MIHANHOST.COM 2,762 5 FARAHOST.COM 2,528 6 PERSIANTOOLS.COM 2,408 7 KARAHOST.COM 2,286 8 HOSTIRAN.NET 2,216 9 ENOVIN.NET 1,975 10 MIHANNIC.COM 1,969 11 SGNETWAY.COM 1,757 12 IRANDNS.COM 1,735 13 PARSIHOST.COM 1,694 14 HYPERNETCO.COM 1,394 15 REGIRAN.COM
[/LTR]

آخرین ویرایش:

A-750

Active Member
همشون شرکت های خوب و معتبرین.....
و همونطور که خودتون میبینید سایتهای زیادی رو میزبانی میکنن
و قیمتاشونم نجومیه....

mdunicorn

New Member
دوست عزیز من شنیدم کسایی که قیمت ارزون بدن، تعداد سایت هاشون بالا میره و کیفیت کار میاد پایین و اهمیتی هم به ساپورت نمیدن، آیا این درسته؟

MAHDI_AK47

Member
سلام

خوب این فرمایش شما در بیشتر وب هاستینگها اتفاق می افته .

از نظر بهتر بودن سرور ها که معرفی کردی من با ranhost hostiran mihannic کار کردم و واقعا عالیه خدمات پشتیبانی و ... ولی از نظر قیمت بسیار بالا هست که به حق هم هست منم اگه واسه سرور هام مشتری دولتی داشتم قیمتم نجومی بود :دی

دوست عزیز من شنیدم کسایی که قیمت ارزون بدن، تعداد سایت هاشون بالا میره و کیفیت کار میاد پایین و اهمیتی هم به ساپورت نمیدن، آیا این درسته؟

بله - مهم اینجاست که مسئول سرور به خاطر سود یا درآمد خودش رضایت مشتریان و کیفیت سرورش رو با هاست کردن هر سایت و هر تعدادی پائین نیاره. در واقع باید همه جوانب رو در نظر بگیره.

جدیدترین ارسال ها

بالا