انتخاب یک جز از مدل

nima3ds

Member
سلام خدمت دوستان.
این اولین پستم تو این قسمت فروم هست. چون تازگیا با زی براش کار می کنم!!
لطفا کمکم کنید. می خواستم یک قسمت مدل رو که وارد صحنه می کنم انتخاب کنم. راهی هست؟ فروم های انگلیسی رو سرچ زدم ولی نوشته بودن که زی براش بیشتر از یک آبجکت رو برای انتخاب ساپورت نمی کنه. راهی هست؟ ممنون

Gryphon

Member
اگه میخوای رو یه قسمت خاص از مدل کار کنی میتونی با نگه داشتن ctr+shift و درگ کردن یه قسمتی رو انتخاب کنی بقیه قسمت ها hide میشن(با ctr+shift+alt و درگ کردن قسمت انتخابی hide میشه بقیه قسمت ها نمایش داده میشه)
یا میتونی از ماسک استفاده کنی.

nima3ds

Member
نه منظورم اون نیست. مثلا از مکس 10 تا آبجکت وارد می کنم به زی براش و می خوام یکی رو انتخاب کنم و روش کار کنم بعد از حالت ایزوله در بیارم. تو مکس این امکان هست. می خوام ببینم زی براش هم این امکان رو داره؟

Gryphon

Member
اگه اشتباه نکنم و منظورتون متوجه شده باشم، گزینه solo تقریبا کار ایزوله مکس رو انجام میده
:tavajoh:
وقتی 10 تا آبجکت رو به صورت یکجا وارد z بکنید 10 تا آبجکت به صورت یک آبجکت در میاد در این صورت گزینه solo بی اثر خواهد شد (چون solo آبجکتی که تو sub tool انتخاب شده رو فقط نشونن میده بقیه hide میشن حالا که 10 تا آبجکت به صورت 1 آبجکت در اومدن پس solo درست کار نخواهد کرد، مثل اینکه 10 تا آبجکت رو تو مکس به هم attach کنید بعد گزینه ایزوله رو بزنید)
راه حل:
1. سریع ترین راه برای رفع این مشکل اینه که تو قسمت polygroups گزینه auto groups رو بزنید بعد تو قسمت sub tools گزینه groups split رو بزنید(این روش به این صورت که آبکت هایی که به هم متصل نیستن به group های مختلف در میان بعد با زدن گزینه group split هر گروپ به صورت یک آبجکت جدا در میاد حالا اگه آبجکتی که به هم وصله میخوای به صورت دو تا آبجکت در بیاری باید با روش هایی به صورت گروپ های مختلف تبدیل کنی بعد با group split تبدیل به دو تا آبجکت کنی)
2. توی مکس هر آبجکت رو جدا جدا اکسپورت کنید همونطور که میدونی اگه تغییر جهتی در حین اکسپورت کردن انجام ندید نسبت فاصله آبجکت ها و نسبت اندازشون تغییر نخواهد کرد.(یه مقدار این روش قلق داره اگه قلقشو متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم):rose::rose:

پیوست ها

• 0001.jpg
    0001.jpg
    154.2 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 0002.jpg
    0002.jpg
    157.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

nima3ds

Member
اگه اشتباه نکنم و منظورتون متوجه شده باشم، گزینه solo تقریبا کار ایزوله مکس رو انجام میده
:tavajoh:
وقتی 10 تا آبجکت رو به صورت یکجا وارد z بکنید 10 تا آبجکت به صورت یک آبجکت در میاد در این صورت گزینه solo بی اثر خواهد شد (چون solo آبجکتی که تو sub tool انتخاب شده رو فقط نشونن میده بقیه hide میشن حالا که 10 تا آبجکت به صورت 1 آبجکت در اومدن پس solo درست کار نخواهد کرد، مثل اینکه 10 تا آبجکت رو تو مکس به هم attach کنید بعد گزینه ایزوله رو بزنید)
راه حل:
1. سریع ترین راه برای رفع این مشکل اینه که تو قسمت polygroups گزینه auto groups رو بزنید بعد تو قسمت sub tools گزینه groups split رو بزنید(این روش به این صورت که آبکت هایی که به هم متصل نیستن به group های مختلف در میان بعد با زدن گزینه group split هر گروپ به صورت یک آبجکت جدا در میاد حالا اگه آبجکتی که به هم وصله میخوای به صورت دو تا آبجکت در بیاری باید با روش هایی به صورت گروپ های مختلف تبدیل کنی بعد با group split تبدیل به دو تا آبجکت کنی)
2. توی مکس هر آبجکت رو جدا جدا اکسپورت کنید همونطور که میدونی اگه تغییر جهتی در حین اکسپورت کردن انجام ندید نسبت فاصله آبجکت ها و نسبت اندازشون تغییر نخواهد کرد.(یه مقدار این روش قلق داره اگه قلقشو متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم):rose::rose:
خیلی ممنونم دوست عزیزم. مرسیییییییییییییییییییییییییییی:rose::rose::rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا