انتخاب یه کیس نسبتا خوب برای جلوه های ویژه

atauxh

Member
سلام خدمت دوستان شاید این سوال تکراری باشه ولی هر چه قدر تو سایت گشتم مورد مشابه پیدا نکردم 1-آیا بهتره سیستم رندر فارم گرفته بشه یا وورک استیشن 2- نرم افزار هایی که باهاش کار می کنم تری دی مکس و افتر افکت و فتو شاپ و. پریمیر و ادیوس است 3-قیمت هم حول و هوش دو سه ملیون لطفا راهنماییم کنید از لحاظ انتخاب کیس مورد نظر یا قطعات مد نظرتون البته با قیمت ممنون:rose:

44444

New Member
سلام خدمت دوستان شاید این سوال تکراری باشه ولی هر چه قدر تو سایت گشتم مورد مشابه پیدا نکردم 1-آیا بهتره سیستم رندر فارم گرفته بشه یا وورک استیشن 2- نرم افزار هایی که باهاش کار می کنم تری دی مکس و افتر افکت و فتو شاپ و. پریمیر و ادیوس است 3-قیمت هم حول و هوش دو سه ملیون لطفا راهنماییم کنید از لحاظ انتخاب کیس مورد نظر یا قطعات مد نظرتون البته با قیمت ممنون:rose:

1. سی پی یو : اینتل سری دو ,سه یا چهار (sandybridge,ivybridge,haswell) , با مدل core i5 یا corei7. که هم فرکانس کاری بالایی داشته باشن و هم حافظه کش مناسب.
2. حافظه اصلی : حداقل 8 گیگابایت رم.
3. کارت گرافیک : فکر کنم برای کارای گرافیکی (غیر بازی) کارتهای انویدیا کوادرو یا ای ام دی فایرپرو بهتر جواب بدن. ولی در کل تصور نمیکنم به کارت گرافیکی خیلی قدرتمندی نیاز باشه که مثلا بخوای از دو تا کارت استفاده کنی.
4. حافظه سخت : حتما باید هارد سریعی بخری. حداقل 1 ترابایت با سرعت 7500 + حداقل 64 گیگ ssd
5. مادربورد : از بین برندهای گیگابایت , اسوس , ام اس آی باید مدلی انتخاب کنی که ساتا 3 و یو اس بی 3 داشته باشه. باس رم و بقیه اجزا رو پشتیبانی کنه. و...
مانیتور حداقل بیست اینچ و بقیه قطعات هم سلیقه ایه بیشتر.
اینایی که گفتم موارد کلی بود که حتما خودتم میدونستی , اگه مدل خاصی میخوای با در نظر گرفتن این موارد به راحتی میتونی یه قیمت حدودی بگیری.
موفق باشی.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

2 میلیون با سه میلیون به لحاظ پرفورمنس خیلی با هم تفاوت دارند .بودجه رو مشخص کنید که چقدره.کیس می خواید یا مانیتور هم هست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا