انتخاب نسخه مناسب Vray

shahabaliboys

New Member
سلام ، من یه مدل با 3ds max 2009 درست کردم و می خوام اونو با vray رندر بگیرم به نظر شما با توجه یه سیستمم چه کار کنم که زمان رندرم کمتر باشه ؟ از کدام نسخه Vray استفاده کنم ؟ می ارزه که ویندوزمو بکنم 64bit و 3ds max 2011 ؟
cpu : AMD phenom II X4 925 2.8G.h
Ram : patriot 2g 1333 که اگه لازمه بکنمش 4g
vga : Ati 4770 512Mg GDDR5
اینقدر سوال کرد قاطی شد
یه بار دیگه می پرسم سوال من اینه که :
1- از چه نسخه ای از ویندوز استفاده کنم ؟
2- از چه نسخه ای از 3ds max استفاده کنم ؟
3- از چه نسخه ای از Vray استفاده کنم ؟ (اگه با کرک خاصی سراغ دارین لطفا لینک بذارین)
4- اگه رممو 4g کنم تآثیری داره ؟ ( آخه الان تو بعضی رندر هام Ram به 100% نمیرسه ولی بعضی موقع ها هم می رسه )

ali_118

کاربر VIP
* تفاوت سیستم عامل 64 و 32 بیتی بیشتر در حجم رم بالاتر از 4 گیگ خودشو نشون میده که 32 بیتی قادر به استفاده بیشتر از این حجم نیست.

* نسخه های مختلف وی ری از نظر سرعت با هم اختلاف ندارن، بلکه از نظر امکانات تفاوت دارند، اختلاف سرعت نسخه های مختلف به کیفیت کرک ساخته شده بستگی داره، نسخه های تست شده ی وی ری رو میتونین تو این تاپیک پیدا کنین: http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=75292
بهترین کرک یکی بود که برای 1.5sp2 ساخته شده بود، اما من 1.5 SP5 رو استفاده میکنم، نسخه ای که همراه با ریل تایم هست و مشکلی از نظر سرعت ندارم.

* هر چقدر رم بیشتری داشته باشین، در زمان کار، نرم افزار از حجم بیشتری برای خودش استفاده میکنه (جدا از رندر) و سرعت کار با ابزار ها بیشتر میشه
برای شما هم که با پر شدن رم مواجه میشین مصلما به مقدار بیشتری نیاز دارین، با توجه به پیشرفت نرم افزار ها و سنگین تر شدن کارشون 2گیگ رم وقعا دست و پای آرتیست رو میبنده.

* برای مکس پیشنهاد من اینه که ارتیست خودشو با تغییرات روز ابزار ها وفق بده، ظاهر مکس 2011 و ورژن های بعدی هیچوقت مثل 9 یا 2009 نمیشه
هر چند دست خودم به اونها عادت داره و خیلی سریعتر کارم پیش میره، اما کوچ کردن به ورژن های بالاتر هم یه امر اجتناب ناپذیره...

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا