انتخاب ناحیه به گونه ای که....

emad_67

Member
می خواستم بدونم که چه جور میشه یه ناحیه رو طوری انتخاب کرد که مثلا شبیه اشک بشه اصلا ایجاد یک چنین شکلی به وسیله ابزارهای select ممکن هست

memol_515

Active Member
این که پرسیدی،یهنی چه؟
عزیز، شما اگه میخوای یه ناحیه ای رو انتخاب کنی که در مقولۀ چندضلعی ها قرار نمیگیره،خیلی راحت میتونی این کار رو با ابزار magnetic lasso tool ، انجام بدی!
اگر هم میخوای کلآ یه قطره اشک بکشی، هم براش مخصوص برای این کار هست،هم میتونی با pen tool ، این کارو بکنی!

اما من هنوز نفهمیدن سوال چی بود ها! :دی

امیدوارم جوابتو درست داده باشم

موفق باشی

memol_515

Active Member
اوه! مانی،شرمنده! ضاهرآ با هم جواب دادیم
ببخشید عزیز، پا تو کفش اساتید نمیخواستیم بکنیم!

موفق باشی عزیزم

emad_67

Member
من با ابزار pen tool اشک رو رسم کردم ولی وقتی میرم تو path همه گزینه ها غیر فعاله اصلا ای path چی کار میکنه
وقتی با pen یه شکل رو رسم میکنم لبه های کار خیلی خراب میشه نمیشه یه جوری دقیق تر رسم کرد لطفا بفرمایید که وقتی با ابزارهای select یک مربع رسم میکنم چطور میشه گوشه ای اونو گرد کرد

Mandana

Active Member
با pen tool که می کشید، بعد از پالت paths گزینه ی load path as a selection رو انتخاب کنین.قبلش ابزار دیگه ای رو انتخاب نکنین و یا روی صفحه یا جایی کلیک نکنین.دکمه قاعدتن باید فعال باشه
لبه ها خراب نیستن.شما بصورت کلیک_کلیک رسم می کنید احتمالن.در حالی که با روش کلیک_درگ<drag>
اگه بکشید مشکلی پیش نمیاد
آموزش ساخت گوشه های گرد تصویری رو در بخش مقالات سایت مطالعه کنید
موفق باشید

emad_67

Member
خیلی ممنون از توضیحاتتون
منظور از ابزار pen همون pencil tool هست؟چون من که هر چی نگاه کردم ابزاری به اسم pen tool ندیدم
من با همین pencil اشک رو رسم کردم با یک بار کلیک ولی در اثر لرزش دست خطوط منظم در نمیاد ضمنا من کاری هم که گفتید (جایی کلیک نکنم و ابزارم عوض نکنم) انجام دادم ولی بازم load path as a selection فعال نمیشه

Mandana

Active Member
نه منظورم دقیقا همون پن تول هستش
اینکه دورش خط قرمز کشیدم:

پیوست ها

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    4.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا