باسلام ممنون میشم نظراتتون رو درباره این لوگو بفرماید
sogoli Active Member Aug 7, 2008 #1 باسلام ممنون میشم نظراتتون رو درباره این لوگو بفرماید پیوست ها POOYANO.jpg 11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
the_king مدیرکل انجمن Aug 7, 2008 #4 به نظرم اون نوشته ریز رو از لوگو حذف کنید بهتره. اون دو لایه پشت لوگو چون در دو مرحله کمرنگ شده اند، وقتی سایز لوگو کوچیک میشه به نظر میاد که سمت چپ طرح محو شده و با سمت راست تناسب نداره.
به نظرم اون نوشته ریز رو از لوگو حذف کنید بهتره. اون دو لایه پشت لوگو چون در دو مرحله کمرنگ شده اند، وقتی سایز لوگو کوچیک میشه به نظر میاد که سمت چپ طرح محو شده و با سمت راست تناسب نداره.
[SOBHAN] Active Member Aug 7, 2008 #6 اوليه بدون پويانو خيلي بهتره البته اگه نقطه "پ" گذاشته بشه . موفق باشيد محمد حسين
SME Banned Aug 7, 2008 #7 اگه "پو" به صورت لوگو و "یانو" به صورت معمولی تو لوزی نوشته بشه فکر کنم قشنگتر بشه! یه سایه مثل اوون وسطی که the_king گفت هم بهش بدی خوب میشه...
اگه "پو" به صورت لوگو و "یانو" به صورت معمولی تو لوزی نوشته بشه فکر کنم قشنگتر بشه! یه سایه مثل اوون وسطی که the_king گفت هم بهش بدی خوب میشه...
sogoli Active Member Aug 11, 2008 #9 ممنون از اظهار نظر دوستان روی طرح یه تغییراتی دادم.فکر کنم بهتر شده باشه... پیوست ها Untitled-25.jpg 17.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
dmoukh Member Aug 11, 2008 #10 دو تاش خوبه ولی تو طرح آخری اگه نقطه ها حول بیضی ایجاد شده باشه شاید بهتر خودشو نشون بده