انتخاب رنگ وب سایت؟!

nimadez

New Member
سلام دوستان، من بعد از مدتها تصمیم گرفتم که یک وب سایت شخصی برای خودم درست کنم و از اونجایی که طراح و برنامه نویس وب هستم می خوام به قول قدیمی ها سنگ تموم بزارم...

حالا نمی دونم از تم تیره و تاریک با فونت های روشن استفاده کنم یا تم روشن و فونت های تیره!!!؟!

هر کدوم برای من جذابیت خاصی دارن، تم تاریک بیشتر نماد جدیت و شیک بودن سایت هست و تم روشن نماد سادگی و راحتی (user friendly) سایت هست...

راستی مطالب سایت هم درباره طراحی وب، کامپیوتر، اینترنت، علم و تکنولوژی خواهد بود...

حالا ممنون می شم اگر نظرتون رو درباره این دو تم، یعنی تاریک و روشن بگید...

مرسی

Webber

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
همونطور که گفتید،رنگ سیاه جذابیت خوبی دارد و برای وبسایت شخصی مناسبتر است.ولی رنگ سفید و روشن بیشتر برای سایت های اطلاع رسانی که جذب مشتری زیاد مورد توجه قرار ندارد،کاربرد دارد.با این حال شما می توانید این دو را ترکیب کنید و رنگ پس زمینه سفید باشد و رنگ غالب طرح اصلی سیاه.من خودم هم یه طرح در نظر دارم برای خودم که همینطوره
موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
به نظر من:neutral:
تویه بخشی که مریوط به مطالبت هست بهتره از پس زمینه روشن استفاده کنی بقیه رو هر جوری که شیک تره به نظرت طراحی کن
موفق باشی انشاالله

منتظر خبر راه اندازش هم هستیم :D

nimadez

New Member
مرسی بچه ها، من در نهایت تصمیم گرفتم قالب کلی رو تاریک کار کنم و برای مطالب از پس ضمینه روشن استفاده کنم...

راستی هر وقت سایت آنلاین شد خبرتون می کنم تا کمی باهم سایت رو نقد کنیم...

بازم مرسی از نظرتون

جدیدترین ارسال ها

بالا