انتخاب اسم برای برنامه آپلود سنتر

alireza82

Well-Known Member
سلام به همه دوستان!
راستش یه برنامه php برای آپلود سنتر نوشتم که امکانات مناسبی داره ! و میخوام تحت یکی از لیسانس های اپن سورس منتشرش کنم.
اما یه مشکل دارم! تو اسمش موندم. نمیدونم با چه اسمی منتشرش کنم که هم جالب باشه و هم با مسما !!! چون قرار هست گسترش داشته باشه دلم میخواد یه اسم خوب و جالب باشه!
دوستان هر کسی چیزی به نظرش میاد و اگر دلیلی برای اون انتخاب داره بگه ممنون میشم. تا یکی شو انتخاب کنم.
موفق باشید.

alireza82

Well-Known Member
راستی پروژه رو انگلیسی نوشتم! تا بعدا فایل فارسی بهش اضافه کنم. موقع انتخاب اسم اینم مد نظر داشته باشید که این یه پروژه چند زبانه خواهد شد. پس رو اسم هم بین المللی نظر بدید:lol:

آخرین ویرایش:

WindowsLab

Member
سلام
محبت کنید ضمینه کار+چندتا اسم ساده پیشنهادی خودتون رو بدید که سریعتر به هدف برسیم.
از این بابت گفتم اول خودتون چندتا اسم پیشنهادی بدید، تا نظر شما هم در تصمیمات دوستان اتخاذ بشه.

یاعلی
موفق باشید

alireza82

Well-Known Member
سلام
والا ضمینه کار که این یه اسکریپت برای کسایی هست که میخوان اپلود سنتر راه بندازن! (مثل رپید شیر)
امکانات خوبی هم براش در نظر گرفتم که اسکریپت و جالب و کارا کرده البته بعد از انتخاب اسم اولین ریلایزش رو منتشر و باز هم توسعه اش خواهم داد.
اما در مورد اسم انتخابی باور کنید چیزی به نظرم نمیرسه! وگرنه مطمئنن انقدر درمونده نمیشدم. بیشتر دلم میخواد یه اسم فانتزی و جالب باشه!!
ولی اسمه جالبی که خوشم بیاد واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه! هیچ وقت فکر نمیکردم انتخاب یه اسم انقدر سخت باشه:wink:
در کل دوستان هرچی به نظرشون میرسه بگن منم یکی رو از بین همین اسمها یا ترکیبشون انتخاب میکنم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا