ام بالاي سايت

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
راستش چجوريشو من بلد نيستم آخه اونو دوستم برام ساخته فقط ميدونم كه با Swift3D زده برام..
اينجا رو ديگه بقيه بچه ها كه اينكارن كمك كنن..

مجيد

sambol

Active Member
با فلش هم مي شه

من با فلش منوي اين شكلي ساختم فقط مشكل اون حرف m هستش كه بصورت سه بعدي هست ولي ماله اون هم فكرهايي كردم :wink:

sambol

Active Member
اقا شاهرخ شما از چه نظر مي گي مگه به اين سادگيهاست از نظر ساختن يا ...
راستي در مورد اقا سعيد كه گفتن فايل فلش رو بذار من قبلا ساختم الان نمونه حاظر فلشي ندارم چون دانشگاه هم مي رم وقت نمي كنم الانا بسازم اگه بعدا ساختم خبرت مي كنم چون كار مي بره

shahrokh_xp

Active Member
sambol گفت:
اقا شاهرخ شما از چه نظر مي گي مگه به اين سادگيهاست از نظر ساختن يا ...
راستي در مورد اقا سعيد كه گفتن فايل فلش رو بذار من قبلا ساختم الان نمونه حاظر فلشي ندارم چون دانشگاه هم مي رم وقت نمي كنم الانا بسازم اگه بعدا ساختم خبرت مي كنم چون كار مي بره
منظور من به دست آوردن فایل fla اون بود.ولی شوخی کردم. :wink:

sambol

Active Member
تابلو بود شوخي كردي :wink: :D
در ضمن اقا سعيد اگه من فايل فلشي رو هم بذارم فكر نكنم سر در بياري چون اونجور كه من تو انجمن ها ديدم شما سوال در باره فش زياد ميپرسي و تو فلش تازه كاري براي يادگيري فلش به نظر من اگه از پايه شروع نكني هيچ وقت به هدفت كه يادگيري كامل فلش هست نمي رسي مثل يه ياختمون كه بخوايي از بالا شروع كني به ساختن ولي من بازم سعي مي كنم فايل فلشي رو برات اگه وقت كنم بزارم :wink: 8)

Saeid Taheri

Active Member
خيلي ممنون اقا سياوش ولي من اون قدر هم ديگه بي تجربه نيستم من 4ماه
فلش كار ميكنم و تغريبا در فلش وارد شدم و سوال هاي من هم از روي كنجكاوي
و بسشتر شدن مهارتم است خلاصه تشكر از شما اقا سيامك :D

saman_sweden

Active Member
sambol گفت:
ببخشيد قصد
توهين نداشتم سياوش كيه ديگه
حسارت شد سيامك بود كه مكش رفته بود به مك دونالد و اين دوستمون قكر كردند سيا ميشه بد ميشه آبروريزي ميشه خوب براش يه وش اضافه كردند
من از طرف دوستمون از شما معذرت ميخوام

sambol

Active Member
خواهش مي كنم اقا سامان ولي از اين قصه اي كه تعريف كردي هيچي نفهميدم :wink: :lol: :D

Saeid Taheri

Active Member
بابا بي خيال عيبي ندارد از اين چيزها پيش مي ايد آقا سامان و آقا سياوش
چاكر هر دو تون هم هستيم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا