امکان search یک کلمه از یک متن در فلش

zkz

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز

چگونه می توان امکان search یک کلمه از یک متن را در داخل فایل فلش قرار داد؟

با تشکر

fafa^mx

Member
بسته به نوع متن : ... , indexOf,Split.Join , TextSanpShot , Xpath , RegExp!!! نوع متن مهمه! توی همین جام یه Search بکنی مثال براش زیاده!

zkz

New Member
سلام دوستان خوبم
از راهنماییهای خوب شما متشکرم
ولی من امکان سرچ کلمه فارسی را در فلش میخواهم و فکر می کنم باید از string و یا از XML ها استفاده کرد
سی دی کاتالوگی شامل یک سری مقاله است که می خواهم بین عنوان مقاله ها امکان سرچ بگذارم و همچنین سرچ بین متن مقاله ها که با flash paper می خواهم از word به swf تبدیل کنم .
هر راه حلی به نظر تون می رسه لطف کنید.
خواهش میکنم در این مورد مرا راهنمایی نمایید.
متشکرم

fafa^mx

Member
میتونی دیتا رو تو XML بزاری و موقع لود با xpath با Syntax :
[ltr]
mynode1/mynode2/mynode3[@item='myQuery']";
[/ltr]
جستجو رو انجام بدی

zkz

New Member
:)
میتونی دیتا رو تو XML بزاری و موقع لود با xpath با Syntax :
[ltr]
mynode1/mynode2/mynode3[@item='myQuery']";
[/ltr]
جستجو رو انجام بدی

سلام fafa^mx جان
با تشکر میتونی یه نمونه ساده برام بزاری آخه من در کار با XML ها خیلی وارد نیستم مخصوصا حالتی که XML را از بیرون فایل فلش بخوام بخونم
لطف می کنی اگر یکی -دو نمونه فایل fla با XML برام بگذاری.
متشکرم:)

آخرین ویرایش:

zkz

New Member
سلام fafa^mx جان دستت درد نکنه همونی بود که می خواستم:)
فقط من نفهمیدم که این XPATH ها در اینجا چه نقشی دارند چون من xml را تغییر دادم و فقط فایل فلش و xml را در یک پوشه جداگانه گذاشتم بدون xpath ها نیز کار داد
راستش من از فایل هایas .* خیلی سر در نمی آورم فقط در این حد که می شه به وسیله اونها یه کلاس و.. تعریف کرد و در فایل فلش اونها را صدا کرد اگه می شه در مورد اونا و کاربردشون مخصوصا در این مثال یه توضیحی بده
شرمنده :oops:
خیلی خیلی متشکرم

fafa^mx

Member
خوب پسر گل این class های Xpath با SWF کامپایل میشن! دیگه بعد از کامپایل احتیاجی بهشون نیست!

zkz

New Member
سلام چه جالب ! من نمی دونستم کلا همه فایلهای از نوع as به این صورت هستند یا فقط xpath ها؟
راستی سوال من همین یک راه را داره یا راههای دیگه ای هم هست مثله اونایی که در ابتدا گفتی , indexOf,Split.Join , TextSanpShot , RegExp اگه میشه در مورد اینا و اینکه چه کاربردی دارند یه توضیحی بدید یا اینکه یه جایی رو معرفی کنین که توضیحاتی در موردشون داشته باشه
مرسی fafa^mx جان:)
واقعا لطف میکنی
پسر گل !!!؟؟

آخرین ویرایش:

fafa^mx

Member
کل Action Script اینجوریه! اصلا External Programing تو فلش معنی نداره!! اونام ایشالا سر فرصت همین یه دونم از دستم در رفت ;)!ولی مثلا text Sanp Shot دیگه با این کار نداره که متن از کجا میاد با این کار داره که آیا این متن رو صفحه هست یا نه!indexOf هم که شما index یه String رو تو یه String دیگه پیدا میکنی باهاش و Split.Join هم Search و replace انجام میده توی String! و Regular Exp. هم که کلاس های مربوط به خودشو داره و با سینتکس مخصوص خودش کار میکنه!

• Like
Reactions: zkz

zkz

New Member
سلام fafa^mx جان ، مرسی لطف کردی
اما ما باید تا کی منتظر بمونیم تا اطلاعات کاملتر و دقیقتر در این موارد ازت بگیریم
نمی شه یه لطفی بکنی زودتر اطلاعات کاملتر رو با source بزاری؟:wink:
من که خیلی مشتاق شدم خیلی هم نمی تونم صبر کنما!
خیلی خیلی ممنون:)

fafa^mx

Member
سورس رو که بی خیال شو! مقالم که فعلا خبری نیست! اگرم باشه جاش تو مجید آنلاین نیست! ایشالا سوال مرتبط میپرسن به موقعش !

جدیدترین ارسال ها

بالا