امکان auto increment

1230456

Member
حالا چطور باید به جدول insert کرد ؟ (به فرض اینکه به غیر از فیلد id که حالت auto increment رو براش فعال کردیم، دو فیلد دیگه به نام های name و model داریم)

آخرین ویرایش:

1230456

Member
سلام

ممنون

من اینها رو دیده بودم، وقتی به این روش اینسرت می کنم برای ID همون شماره ای که من بش دادم رو میزاره مثلا 1 و به صورت اتوماتیک عدد نمیزاره، وقتی از auto increment استفاده کنیم باید خودش اتو عدد بزاره دیگه ! اما برا من نمیشه و مثلا اگه برای ID مقدار 1 رو قرار بدم و سه تا رکورد رو ذخیره کنم واسه هر ستاشون برای ID شون عدد 1 رو می زاره ! ممنون می شم راهنمایی کنید

naser61m

New Member
سلام
لازم نیست از خاصیت auto increment استفاده کنید کافیه قبل از درج کردم تعداد رکوردهای جدول را بدست بیاری و باضافه یک کنی
اين كد رو پيشنهاد ميكنم:

کد:
query$='SELECT ID FROM tablename;'PluginSet("SQL_Plugin","query$")PluginRun("SQL_Plugin","Query")PluginGet("SQL_Plugin","Result$")PluginGet("SQL_Plugin","Rows")record$=GetArrayItem(Result$,'#',Rows)id = VAL(record$) + 1id$ = CHAR(id)** ... means other fileds or other valuesquery$ = 'INSERT INTO tablename (id,name, ... ) VALUES (' +id$ + ', "' + name$ + '", ... );'PluginSet("SQL_Plugin","query$")PluginRun("SQL_Plugin","UpdateDB")PluginGet("SQL_Plugin","update")PluginRun("SQL_Plugin","DBError")PluginGet("SQL_Plugin","Error$")If (update<>0) Then Message("","Your record has been saved successfully")Else Message("","Error$") Return()End
موفق باشيد

silvercover

کاربر متخصص
لازم نیست از خاصیت auto increment استفاده کنید کافیه قبل از درج کردم تعداد رکوردهای جدول را بدست بیاری و باضافه یک کنی

مخالفم. این روش سربار داره. وقتی راه ساده هست چرا لقمه رو بچرخونیم دور سر؟

جدیدترین ارسال ها

بالا