Fa امکان ذخیره و امکان بارگزاری

با سلام خدمت دوستان عزیز؛
من می خوام کاری کنم که وقتی پروژم از حالت mmb به exe تبدیل شد اولین کسی که با نرم افزار کار کرد اسمشو در یک فیلدر بده و برای همیشه اسمش ثبت بشه( و بنوسه با سلام جناب آقای .........) و برای دفعات بعد دیگه نیاز به این فیلدر نباشه
ممنون می شه کمک کنید

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام خدمت دوستان عزیز؛
من می خوام کاری کنم که وقتی پروژم از حالت mmb به exe تبدیل شد اولین کسی که با نرم افزار کار کرد اسمشو در یک فیلدر بده و برای همیشه اسمش ثبت بشه( و بنوسه با سلام جناب آقای .........) و برای دفعات بعد دیگه نیاز به این فیلدر نباشه
ممنون می شه کمک کنید
اگه بخواین میتونید اسم کاربر رو دریافت کنید و با دستور SaveVariable اون رو تو رجیستری ذخیره کنید و هردفعه که برنامتون لود میشه اون رو فراخوانی کنید و نمایش بدین و هم میتونید اسم کاربر رو تو دیتابیس ذخیره کنید تا اگرم کاربر ویندوز رو عوض کرد باز اسمش رو داشته باشین چون همونطور که میدونید تو نصب مجدد ویندوز تمامی کلیدهای رجیستری پاک میشه و یک راه دیگه هم که دارین اینه که یک فایل اجرایی به فایل اصلیتون Embedd کنید و کار این فایل اجرایی این باشه که با کمک پلاگین FileManager اسم کاربر رو توی فایل اصلی ذخیره کنه به شیوه ای که فایل شما صدمه نبینه و ضمنا حتما باید قبل از دستور بسته شدن برنامتون دستور اجرا شدن فایل Embedd شدتون رو بدین تا بعد از بسته شدن برنامه اینکار رو برای شما انجام بده آخه وقتی فایل اصلی شما اجرا باشه نمیتونید هیچ تغییری بهش اعمال کنید.
حالا هرکدوم از راهها رو که انتخاب کردین و توش مشکل داشتین بگین تا راهنماییتون کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا