امکانات جدید Photoshop CS3

Mahdi_20

Member
من تازه Ps رو دانلود کردم..
به فکرم زد که یه تاپیک در اینجا بزنم که هر کسی بیاد و ویژگیهای جدید این نسخه از Photoshop رو بیان کنه..هرکسی میدنه
یکی از چیزای جالبی که من دیدم Import کردن فایلهای 3Ds Max بود، :eek: به نظر من که خیلی توپه.

NAKOOT

Well-Known Member
یه چند وقتی صبر کنید مقاله ای رو کامل در مورد cs3 می ذارم ...
البته چند وقتش معلوم نیست چقدر طول بکشه ... دی:
راستی در مورد فایل های 3d خبر ندارم ... من که نتونستم import کنم ...
نسخه برای من EX هستش ...

emad_67

Member
نگاهی به مشخصات جدید Adobe Photoshop CS3
image000.jpg

نیازهای سیستمی برای اجرای Photoshop CS3 نسخه بتا:

Intel® Xeon® , Xeon Dual, Centrino® , Pentium® 4 processor,
Microsoft Windows XP with Service Pack 2 or higher, Microsoft Windows Vista
512 MB RAM
1024×769 resolution screen

مشخصات جدید Photoshop CS3 برای عکاسی دیجیتال

11- رابط کاربری جدید:

image001.jpg

شاید یکی از مهمترین تغییرات نسخه جدید همین تغییراتی باشد که در رابط کاربری رخ داده است. نکته مهم در این تغییر آن است که این رابط کاربری جدید قابلیت فراوانی دارد تا برای نیازهای هر فرد، شخصی شود. نوار ابزارها یک ستونی شده اند، احتمالا به این دلیل که این روزها اکثر افراد از نمایشگرهای بزرگ استفاده میکنند. پلتهای مختلف میتوانند به صورت docking یا tabbed در صفحه مرتب شوند تا فضای بیشتری همزمان با دسترسی به ابزارهای مختلف در دسترس کاربر باشد./p>

22- ابزار Quick select

image002.jpg

این ابزار انتخاب جدید، پس از ابزار extract ( که در نسخه های قبلی برای انتخاب دقیق دور موضوعات پیچیده کاربرد داشت) شاید یک انقلاب جدید در ابزارهای انتخاب باشد. هم دقیق است و هم ساده و هم واقعا کار میکند و میتواند دور موضوعات پیچیده انتخابهای دقیقی انجام دهد. مشخصه جدید دیگر پلت Refine Edges floating است که کنترل بی نظیری در زمان این گونه انتخابها به کاربر می دهد تا نتیجه کار را مشاهده و آن را کنترل نماید./p>

33- ابزار Curve جدید:

image003.jpg

این ابزار حرفه ای که در گذشته بعلت پیچیدگیهایش کمتر مورد استفاده قرار میگرفت، در نسخه جدید دچار تغییرات عمده ای شده است به طوریکه کاربرد آسانتری پیدا کرده است. و امکان کنترل دقیقتری را به کاربران غیر حرفه ای میدهد. همچنین مجهز به اخطارهای highlight clipping و shadow clipping شده است تا خطرات ناشی از اصلاحات نادرست آن را کاهش دهد./p>

44- چاپ:

image004.jpg

پنجره چاپ بسیار پیشرفت کرده است و امکان تنظیمات کاملی را در اختیار کاربران قرار میدهد./p>

55- ابزار تبدیل عکسهای رنگی به سیاه و سفید:

image005.jpg

یک ابزار کامل و پیشرفته با کنترل دقیق روی 3 رنگ اصلی و 3 رنگ فرعی، برای تهیه عکسهای سیاه و سفید در فتوشاپ جدید وجود دارد./p>

Auto Align and Auto Blend-6 :
کنترلهای ابزار پانوراما را که یادتان هست. می توانستید عکسها را در یک راستا قرار دهید و رنگها را تصحیح کنید. حالا میتوانید شبیه همین کنترل روی عکسهای مرتبط با هم داشته باشید تا آنها را از لحاظ رنگ و تراز یکسان نمایید.

bridge - 7 جدید:

image006.jpg

بریج نیز دچار تغییرات شگرفی شده است. امکان بکارگیری لوپ روی عکسها، دسترسی راحت تر به اطلاعات عکسها، نمایش سریعتر تامبنیلها و … جزو موارد جذاب در این ابزار جدید هستند./p>

88- ابزار Smart Filter

image007.jpg

در گذشته پس از اعمال فیلترهای مختلف، اصلاح مجدد آنها بسیار مشکل و گاه غیر ممکن بود. اما در این نسخه میتوانید هر چند تا فیلتر که بخواهید به عکس اعمال نمایید و هر زمان که خواستید برگردید و مجددا کنترلهای مربوط به هریک را تغییر دهید. که یک تغییر مهم در زمینه ویرایش Non-estrutive محسوب میگردد.

99- ابزار clone و Heal جدید:

image008.jpg

با تغییراتی که در این ابزارها رخ داده است، امکان مشاهده اثر این ابزارها قبل از بکارگیری آنها وجود دارد. همچنین کنترل بسیار کاملی بر نحوه تاثیر آنها در دسترس کاربر خواهد بود./p>

110- Adobe Camera RAW جدید:

image009.jpg

بنظر میاید که این ابزار مهم در این نسخه فتوشاپ به بلوغ رسیده باشد. تغییرات بسیاری در آن رخ داده است که شاید مهمترینش امکان استفاده از کنترلهای آن هم برای RAW و هم برای JPEG باشد! درست مانند Adobe ightroom . بسیاری از ابزارهای لایت روم به ACR اضافه شده اند، مانند Recovery ( برای بهبود جزئیات در مناطق روشن)، fill light ( بهبود روشنایی در مناطق سایه) ، Vibrance ( کنترل دقیق در تنظیم اشباع رنگ ) .

11- کار آیی
به طور مشخصی تغییرات قابل توجهی در کارایی و سرعت فتوشاپ برای سیستمهای مختلف بوجود آمده است و امکان کنترل این مساله در سیستمهای مختلف بسته به نیاز کاربران فراهم شده است.

جمع بندی:
مواردی که گفته شد خلاصه ای بود از تغییرات جدید فتوشاپ CS3 برای عکاسی دیجیتال. البته تغییرات زیاد دیگری نیز در جنبه های دیگر این ابزار قدرتمند بوجود آمده است که فعلا به آنها نپرداختیم. بنظر میاید که این نسخه جدید، بازهم بر عکاسی دیجیتال نظر خاصی داشته است و بسیاری از تغییرات بر این جنبه متمرکز بوده است.
شاید با معرفی نسخه نهایی آن تا چند ماه دیگر، استفاده از این نسخه برای عکاسان دیجیتال بسیار جذاب باشد و بسیاری از کارها را برای آنان ساده نماید.
در مورد بریج و اینکه چطور میتوان آنرا با لایت روم و سیستم مدیریتی آن مقایسه کرد یا مرتبط نمود، هنوز نمی توان تصمیم گرفت. چرا که هر دو این ابزارها در مرحله آزمایشی هستند. به هرحال بریج شاید در این زمینه رقابت مشکلی با لایت روم داشته باشد.

برای آشنایی بیشتر با مشخصات جدید این ابزار، مطالعه منابع زیر پیشنهاد میشود:

http://photoshopnews.com/stories/downloads/whatsnewinPSCS3.pdf
http://www.photoshopuser.com/
http://www.adobe.com/aboutadobe/
pressroom/pressreleases/200612/121406Photoshop.html

NAKOOT

Well-Known Member
خوشگل پسر ... اینو که من تو بخش مقالات گذاشته بودم ...
292.gif

emad_67

Member
ای بابا نمیدونم چرا من هرچی می زارم تکراری در میاد :sad:
ببخشید دیگه

Mandana

Active Member
کامی جان ایراد از عماد نیست
چند نفر دیگه از دوستان و یک بار خودم هم همچین مشکلی برام ایجاد شد
موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فکر میکنم ایراد از خود سایت باشه. به هر حال پستهای حذف شده رو ادغام کردم.

kambiz.elf

Member
سلام

آقا اين 10 به قولي كلي فرق كرده من از همه بيشتر با اين منو هاش كه جمع جور شده حال كردم .

كلي راحتر شدم .

يكي ديگه از امكانات جديدش اينه كه حوصله آدم سر ميره تا نصب شه .

مال من دير لود ميكنه فايلها رو همون فايل تو 9 زودتر لود ميشه . نميدونم چرا؟

NAKOOT

Well-Known Member
سلام

آقا اين 10 به قولي كلي فرق كرده من از همه بيشتر با اين منو هاش كه جمع جور شده حال كردم .

كلي راحتر شدم .

يكي ديگه از امكانات جديدش اينه كه حوصله آدم سر ميره تا نصب شه .

مال من دير لود ميكنه فايلها رو همون فايل تو 9 زودتر لود ميشه . نميدونم چرا؟

سرعت نصب و اجرای 10 واقعا عالیه ... من اشکم در می اومد تا 9 باز می شد ...
تازه مشکل هنگ کردن های کوتاه هم در 10 حل شده ...

Mahdi_20

Member
یه چیز جدید دیگه که اضافه شده اینه..Auto align layer هنگامی فعال میشه که دو لایه غیر Text رو انتخاب کرده باشید.. به نظر من چیز جالبیه..:wink:
کی میدونه Vanishing Point که در منوی فیلتر قرار داره چیکار میکنه؟

Ali 59

Well-Known Member
Vanishing Point محیط 3 بعدی برات ترسیم میکنه تا قادر باشی آبجکتهایی با پرسپکتیو طبیعی رو وارد لایه هات کنی.. کل ارزش فتوشاپ تو 2 ورژ ن اخیر به همین قابلیتشه! (به گفته خود کارکنان Adobe!)
یعنی شما دیگه مجبور نیستی 2 ساعت برای میکس کردن مثلاً یک جمله روی یک دیوار (که پرسپکتسو مشخصی داره) با Transfrom دستی کار کنی و خودتو زحمت بدی آخرش هم طبیعی در نیاد! .. پرسپکتیو محیط رو در Vanishing Point تعریف میکنی و خودش بر اساس تعریف، اتومات به آبجکت فرم میده .. واقعاً معرکه اس!

آخرین ویرایش:

allahakbar

New Member
سلام ببخشید این سوال رو میکنم من فتوشاپ ده رو از شرکت Jb گرفتم ولی اصلاً توش image ready نداره
آیا توی فتوشاپ cs 3 این نرم افزار حذف شده؟ یا از این شرکت نداره؟

Ali 59

Well-Known Member
سلام ببخشید این سوال رو میکنم من فتوشاپ ده رو از شرکت Jb گرفتم ولی اصلاً توش image ready نداره
آیا توی فتوشاپ cs 3 این نرم افزار حذف شده؟ یا از این شرکت نداره؟
نرم افزارهای موجود در این نسخه:
Adobe Photoshop CS3 , Aobe Stock Photos CS3, Adobe ExtendScript Toolkit 2, Adobe Device Central CS3, Adobe Bridge CS3

و طاهراً که اثری از Image Ready درشون نیست!

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
کلن تمام امکانات ایمیج ردی تا اونجا که می دونم در فتوشاپ اومده.و هر دو رو با هم ادغام کردن
موفق باشید

shirini_forush

Well-Known Member
یکی از امکانات جدید امکان ویرایش فیلم و ایمیج سکانس ه. برای این کار یا یه فیلم یا ایمیج سکانس باز کنید-
یا اگر میخواید اونا رو به فایل حاضر اضافه کنید از منوی Layers گزینه ی Add video layer رو انتخاب کنید.

Mandana

Active Member
البته قبلن در ایمیج ردی امکان ادیت فیلم با فرمت mpeg بود.اما الان گمونم بهتر شده باشه
منکه سی اس 3 ندارم :(

h.khafan

Active Member
البته قبلن در ایمیج ردی امکان ادیت فیلم با فرمت mpeg بود.اما الان گمونم بهتر شده باشه
منکه سی اس 3 ندارم :(

ای بابا . هنوز سی اس نداری.؟
من دارم دلت بسوزه .
خوب در این صورت دو راه باقی میماند.
1- از فروشگاه مجید روی خط کریتیو سوییت رو بخرنی.
2- من 3 نسخه فوتوشاپ سی اس 3 (بتا/اکستندد/لایت)و فلش سی اس و دریم ویور 3 رو دارم اگه خواستی برات بفرستم.

راستی یه سوال.
کسی سی اس لایت رو دیده تا به حال؟
حجمش 49 مگه که بعد از نصب میشه 60 و خورده ای و کاملا میشه اکستندد !!!

فقط قبلش باید یه نسخه فوتوشاپ نصب شده باشه cs یا cs2 ولی کار جالیبه. من که خیلی خوشم اومد.

موفق باشی
حامد

جدیدترین ارسال ها

بالا