Barbababak
Member
Omidak اين تاپيك رو فقط براي خودت ساختم، هرچي خواستي درباره كامپيوتر و فوائد و مضراتش و درد دل هات بنويس ...
الهي درد و بلات بخوره تو سر هر چي كامپيوتره
الهي درد و بلات بخوره تو سر هر چي كامپيوتره

omidak گفت:راستي بچه ها بقيه هم بگن كه چقدر Online میشن و چقدر در روز به کارهایه مفید و چقدر وقط تلف کنی با کامپوتر کار میکنن.
یه خورده هم از خدتون بگید.
خیلی خوشحال میشم با دوستانی که اینجا با هم تبادل اطلاعات میکنیم آشنا بشم.
مثلاً سن و چند ساله کامپوتر دارن. چند ساله برنامه نویسی میکنن . از چه سیستم هایی شروع به کار کردند . به چه چیزهایی علاقه دارن و از این چیزا![]()
omidak گفت:سلام:
والا اين جور تاپيك ها خارج از قوانينه.
اما اگه مجيد جان اجازه بده پارتي بازي كنيم![]()
![]()
من تقريباً روزي كه چه عرض كنم هفته به هفته تو اينترنت ميمونم DSL هم که دارم رله![]()
![]()
مضراتش اینه که نشستی دیگه پا نمیشیش تا یکی بیاد با کاردک بزنه زیرت بکنه ات
خوبی هاش هم اینه پول در میاره اساسی![]()
از درد و دلم بگم که آب شدم انقدر نشستم پشت این منقل و وافور( کیبورد و موس )![]()
هر روز هم 4تا پرژه مفتي مفتي دارم![]()
آخريش چت روم بود يكيش Blog یکی ثبت احواله یکی دوست یابیه...![]()
![]()
خلاصه اینجا شدم تحویل پرژه اونم در 1 روز و اون هم رایگان![]()
دیگه دلم برات بگه که از اون ور هم شرکت 10000 تا پرژه میده روزی. دیگه من دیدنی شدم![]()
![]()
درد و دل زیاده![]()
![]()
MrMohi گفت:آی آقا از پروژه ها گفتی ! چه عذابی داره والا ! باورت میشه الان رو 6 تا پروزه دارم کار میکنم . 2 تاش مال گرل فرندمه . 3 تاش مال رفقامه . 1 کیش هم مال خودمه!! دهنم آسفالت شده !
چاكرتيماميدجان به اميد خدا موفق باشي
حالا تو خوبه كه 1ماه. عشق ميكني. اون هم فقط 6تا. من روزي حداقل 6تاآی آقا از پروژه ها گفتی ! چه عذابی داره والا ! باورت میشه الان رو 6 تا پروزه دارم کار میکنم . 2 تاش مال گرل فرندمه . 3 تاش مال رفقامه . 1 کیش هم مال خودمه!! دهنم آسفالت شده ! همش هم تا ماه دیگه میخوان . روی هیچ کدومشون رو هم که نمیشه زمین انداخت ! خلاصه جونم برات بگه که این شده که همه پروژه ها رو رسیدم الا مال خودم . آخه میدونی ما سوخته رفاقتیم دیگه!
ما چاكر همه ايماميد همه دوست دارن الان كجايي؟ اومدي ايران يا نه هنوز؟
من كه خودم هستم x ساله از خونمونomidak گفت:چاكرتيم![]()
بچه ها معرفي
معرفي....
معرفي....
معرفي....