اموزش ساخت یک لینک باکس بدون نیاز به Mysql

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Goroopid

Banned
<P>برای دیدن مقاله زیر به سایت زیر مراجع کنید</P>
<P><A href="http://goroop.ir/page.php?id=9">http://goroop.ir/page.php?id=9</A></P>

آخرین ویرایش:

Goroopid

Banned
در طی این مقاله شما نحوه ایجاد یک لینکدونی بدون احتیاج به بانک اطلاعاتی را فرا میگیرید .

+ لینکدونی

ایجاد و داشتن یک لینکدونی هرچند ساده میتواند کمک بسیار زیادی به یک سایت و یا یک وبلاگ کند مهمترین آن بالا بردن تعداد بازدید ها میباشد برای ایجاد چنین سیستمی راه های زیادی وجود دارد ولی ما در اینجا ساده و عملی ترین روش را به وسیله ی زبان پی اچ پی آموزش میدهیم .

+ قسمت اول

پیش از هرکاری ما به یک فرم احتیاج داریم که مشخصات یک لینک را از ما بگیرد برای ایجاد چنین فرمی کدهای زیر را کپی و درفایلی به نام دلخواه ذخیره کنید

HTML:
<form method="POST" action="analyz.php">

<input type="text" name="name" size="20"></p>

<p><input type="text" name="url" size="20"></p>

<p><input type="text" name="desc" size="20"></p>

<p><input type="submit" value="Submit" name="B1"></p>

</form>

+ قسمت دوم

سپس باید صفحه ای که حاوی کدهای اصلی برنامه میباشد را ایجاد کنیم برای این کار کدهای زیر را کپی و درفایلی به نام analyz.php ذخیره کنید

PHP:
<?php

$name = $_POST[name];

$desc = $_POST[desc];

$url = $_POST[url];

function Stripn($name) 

{ 

$name = str_replace("'", "''", $name); 

return $name; 

} 

function Stripd($desc) 

{ 

$desc = str_replace("'", "''", $desc); 

return $desc; 

} 

$name = htmlspecialchars(stripslashes(Stripn($name))); 

$desc = htmlspecialchars(stripslashes(Stripd($desc))); 

$link_file="./links.txt"; 

$write = "<li type=\"circle\"> <a href=\"$url\">$name</a> | $desc<BR>\n"; 

$fp=fopen($link_file, "a"); 

fwrite($fp, $write); 

fclose($fp); 

echo "<b><font size=3>$name has been added!</font><BR>Thanks for your 

submission.</b>"; 

?>

+ فرخوانی برنامه

حال کار تقریبا به پایان رسید تنها کافی است که یک فایل از نوع txt و با نام links ایجاد کنید و با استفاده از دستورات زیر برنامه را در محل مورد نظر فراخوانی نمایید

PHP:
<?php include('links.txt'); ?>
توجه داشته باشید که صفحه ای که کدهای بالا یعنی کدهای فراخوانی برنامه در آن قرار میگرد باید از نوع .php باشد در غیر این صورت برنامه اجرا نمیشود .

.:: Ali ::.

Member
بسيار خوب ؛ براي آموزش دستورات ابتدائي php (كار با فايل ها) به تازه كار ها مناسب بود ؛ چون اين يك روش اصولي براي ساخت لينك باكس نيست.

جای تشکر داره خدایش . تشکر نمیکنید ؟
ok من از خودم تشکر میکنم
. Goroop جان دستت درد نکنه . کمک خوبی کردی .حالا ناراحت نشو که دیگران تشکر نکرده اند . شاید داخل دل هاشون تشکر کردند . ولی یک نظر هم در مورد این لینک باکس هم بدید باباباباباباباباباباباباب ابـــــــــا

شايسته نيست تو يه انجمن رسمي اينطور ارسال مي كنيد .

موفق باشيد .

Goroopid

Banned
یعنی منطور شما اینکه با دیتا بیس بزارم ؟

خوب با دیتابیس که کاری نداره . براتون میزرام اما اگر تقاضا کنید.

jhoseini

Member
یعنی منطور شما اینکه با دیتا بیس بزارم ؟

خوب با دیتابیس که کاری نداره . براتون میزرام اما اگر تقاضا کنید.
خوب، این برنامه (لینکستان) قبلاً بارها نوشته شده، بپه ها نیازی به همچین برنامه هایی ندارن، و این طبیعیه که واکنشی راجه به تاپیک آموزشی شما نداشته باشن،
شما بهتره برید سراغ مشکلاتی که تو این فاروم عنوان شده و جوابی براش پیدا نشده، اونوقت مکیبینید که زرتو زرت از شما تشکر میکنن دوستان : )

siavashmusic

Active Member
آقای Goroopid شما انگار دوست دارید فقط اختشاش کنی
من دو پستی رو که به آقای حسینی توهین کردی رو منتقل کردم و گزارشش شما رو به مدیر سایت دادم تا برای شما تصمیمی گرفته بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا