اموزش ساخت ماشين

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام از اساتيد محترم سايت :green:من تازه در سايت ثبت نام كردم و درخواست اموزش ساخت يك ماشين رو ميخواستم زبانش مهم نيست فقط ميخواستم خيلي كامل باشه در ضمن من خيلي با تري دي مكس نا اشنا نيستم و تاحدودي كار با material و render و تغيير اجسام و غيره رو بلدم و حتي يك بار تا حدود زيادي از يك ماشين رو ساختم ولي به خاطر كامل نبودن اموزش نتونستم كاملش كنم:wink:

m3d

کاربر VIP
تو گوگل بنویس car modeling tutorials 3dmax کلی آموزش میاره

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
تو گوگل بنویس car modeling tutorials 3dmax کلی آموزش میاره
دوست عزيز من تا حالا هزاران سرچ در گوگل كردم و از اين جور كلمه ها زياد استفاده كردم ولي من يك اموزش جامع ميخوام و اين اموزش با سرچ كردن پيدا نميشه

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
يعني هيچ كس دوست نداره جوابه ما رو بده به خدا ثواب داره ها:cry:

سلام از اساتيد محترم سايت :green:من تازه در سايت ثبت نام كردم و درخواست اموزش ساخت يك ماشين رو ميخواستم زبانش مهم نيست فقط ميخواستم خيلي كامل باشه در ضمن من خيلي با تري دي مكس نا اشنا نيستم و تاحدودي كار با material و render و تغيير اجسام و غيره رو بلدم و حتي يك بار تا حدود زيادي از يك ماشين رو ساختم ولي به خاطر كامل نبودن اموزش نتونستم كاملش كنم:wink:

سلام.

يه سر به سايت bibinfx.com برو. محصولاتش قويترين تو ايرانه و جزو بهترينهاي دنياست. به زبان فارسيه

موفق باشي.....

پیوست ها

• Audi_TT_bibinfx.jpg
    Audi_TT_bibinfx.jpg
    93.1 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Audii_TT_Final.jpg
    Audii_TT_Final.jpg
    139.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من از دوستاني كه جواب دادن ممنونم ولي من هنوز جوابمو نگرفتم

m3d

کاربر VIP
نکنه منظور شما اینه که موتور و دیفراسیل و برق ماشین و سایر مخلفات هم میخوای تری دی کنی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا