اموزش ساخت بنر پس زمینه متحرک

با سلام کسی میتونه یه اموزش واسه ساخت اینگونه بنر ها که پس زمینه شون عوض میشن بزاره؟ فایلو ضمیمه کردم ببینید

پیوست ها

• technical.gif
    technical.gif
    8.2 کیلوبایت · بازدیدها: 66

lad3000

Member
سلام
تو فتوشاپ هر پس زمینه ای رو که میخواید درست میکنید (مثلا یک پس زمینه سفید و یک پس زمینه سیاه جمعا دو تا)
بعد به کمک نرم افزار های ساخت گیف یا فتوشاپ از تصویرتون همچین خروجی میگیرید

لطفا از این سبک استفاده نکنید !
چون وقتی داخل سایت یا هر جایی قرار میگیره چشم رو اذیت میکنه

با فلش نمیشه؟
متو بخام اینجوری تغییر رنگ بده و در خشان بشه چکار باید کرد یه اموزش جامع میخام

با عرض سلام خدمت دوستان محترم .من یه راه نمایی می خواستم .با هر برنامه ایی که بنر متحرک طراحی میکنم حجم خروجی که فرمت gif می گیرم بالاست . با برنامه های swish و Ulead GIF Animator 5 و فتوشاپ هم طراحی کردم همین گونست.

اگه میشه راهنمایی کنید که با چه نرم افزاری طراحی کنم که هم حجم پایین بگیرم هم کیفیت خوب .با سپاس فراوان.

با عرض سلام خدمت دوستان محترم .من یه راه نمایی می خواستم .با هر برنامه ایی که بنر متحرک طراحی میکنم حجم خروجی که فرمت gif می گیرم بالاست . با برنامه های swish و Ulead GIF Animator 5 و فتوشاپ هم طراحی کردم همین گونست.

اگه میشه راهنمایی کنید که با چه نرم افزاری طراحی کنم که هم حجم پایین بگیرم هم کیفیت خوب .با سپاس فراوان.

دوست عزیز حجم فایل گیف بستگی به تعداد فریم ها و گرافیک فایل داره

باید فریم ها کم شه

بنرهای اینجوری با گرافیک زیاد بهتره خروجی فلش بگیرید

با سلام کسی میتونه یه اموزش واسه ساخت اینگونه بنر ها که پس زمینه شون عوض میشن بزاره؟ فایلو ضمیمه کردم ببینید

با سویش مکس میشه درست کرد؟هر کاری کردم نشد چون بکگراند رو تعویض میکنم برای کل کی فریمها و کل ابجکتها عوض میشه یعنی یدونه بکگروند بیشتر نمیشه تعریف کرد لطفا اگر کسی بلده راهنمایی کنه متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا