امن ترین نوع دیتابیس

ms_vb

Member
سلام
با عرض معذرت از مزاحمتهای مکرر
امن ترین نوع دیتابیس چیه؟
من از .NET Framework Data Provider for Microsoft SQL Server Compact 3.5 استفاده کردم اما مشکلی که وجود داره اینه که هر بار در محیط Visual Studio روی Table هایی که ساختم کلیک راست میکنم و Preview Data را انتخاب میکنم کل اطلاعاتی که قبلا از طریق برنامه ای که نوشتم وارد این Table کردم پاک میشه!
این قضیه یه سوال برام ایجاد کرده، اونم اینه که آیا احتمالش هست که این اطلاعات در زمانی که این برنامه زیر کاره و روی یه سیستم نصب شده ، پاک بشه؟
اگه آره، برای رفع این مشکل چکار کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

benyamin_pc

Well-Known Member
امن ترین و بزرگترین دیتا بیس oracle هست که برای حجم داده خیلی زیاد هم کاربرد داره

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
با عرض معذرت از مزاحمتهای مکرر
امن ترین نوع دیتابیس چیه؟
من از .NET Framework Data Provider for Microsoft SQL Server Compact 3.5 استفاده کردم اما مشکلی که وجود داره اینه که هر بار در محیط Visual Studio روی Table هایی که ساختم کلیک راست میکنم و Preview Data را انتخاب میکنم کل اطلاعاتی که قبلا از طریق برنامه ای که نوشتم وارد این Table کردم پاک میشه!
این قضیه یه سوال برام ایجاد کرده، اونم اینه که آیا احتمالش هست که این اطلاعات در زمانی که این برنامه زیر کاره و روی یه سیستم نصب شده ، پاک بشه؟
اگه آره، برای رفع این مشکل چکار کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید

مسیر فایل sdf بانک اطلاعاتی پروژه شما که مشخصه و لابد می دانید کجا قرار گرفته است. این مورد رو امتحان کنید، ببینید غیر از اون فایل آیا نسخه دیگری از همون فایل در پوشه های
bin\Debug یا bin\Release داخل زیر پوشه پروژه تان هست یا نه. اگر باشه موقع اضافه کردن بانک اطلاعاتی به پروژه به یک پیغام استفاده از نسخه محلی پاسخ Yes داده اید
و الان این فایلی که ازش Preview می گیرید اون فایلی نیست که موقع اجرا شدن پروژه ازش استفاده میشه.

ویژوال استدیو بصورت پیشفرض موقع اضافه کردن یک فایل موجود به پروژه از شما سوال می کند که آیا می خواهید
به پوشه ای که پروژه کامپایل شده قرار می گیرد کپی شود یا خیر. اگر جواب مثبت بدهید، همیشه یک نسخه از فایل
مورد نظر در اون پوشه کپی می شود تا بجای نسخه اصلی از آن استفاده شود. اما مساله اینجا است، ویژوال استدیو
بصورت پیشفرض هر بار که پروژه را اجرا می کنید، مجددا این عمل کپی را انجام می دهد. یعنی تمامی تغییراتی که
هر بار اجرا کردن پروژه در بانک اطلاعاتی رخ داده از بین می رود.

بانک اطلاعاتی رو جای دیگری کپی کرده و از پروژه حذف کنید و مجددا اضافه کنید. موقع اضافه کردن فایل بانک اطلاعاتی
به پروژه زمانی که با همچین پیغامی روبرو شدید پاسخ No بدهید :
کد:
The connection you selected uses a local data file that is not in the current project.
Would you like to copy the file to your project and modify the connection?

رجوع شود به :
دیتابیس در ویژول

ms_vb

Member
خیلی ممنون از جوابهای بدرد بخورتون
پس استفاده از
Microsoft SQL Server Compact 3.5 امنه و وقتی که برنامه زیر بار باشه اطلاعات پاک نمیشه؟
میشه بهش اطمینان کرد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا