امنیت در آپادانا

DSP

New Member
با سلام و درود
من خیلی وقته دنبال یک نرم افزار مالتی مدیا ساز پرقدرت برای کار های شخصی می گردم اما متصفانه همیشه موضوع امنیت برای من دغدغه بوده است و فکر می کنم سوال اول همه طراحانی است که با مالتی مدیا کار می کنند است که آیا یک روزی ممکن است برنامه ما فاش شود یا امنیت کد نویسی چقدر است آیا مفسری که انتخاب کرده ایم قابل اعتماد است یا نه و ...
به هر حال همه این مقدمه سازی ها فقط در پی یک سوال بزرگ است که امنیت در آپادانا چقدر است؟
با توجه به اینکه دلفی خود امنیت عالیه دارد آیا خروجی این برنامه هم به اندازه کامپایل دلفی است یا باز هم دغدغه ما مانند مالتی مدیا بیلدر شروع می شود که کد ما دست کسی نیفتد و زحمت ما به هدر نرود و مهم تر از آن ساعت ها -سال ها زمان برای یادگیری زبان کدنویسی و اسکریپت نویسی این نرم افزار و در آخر ... پشیمانی ...
اگر قرار است برنامه ایی قدرتمند در زمینه مالتی مدیا سازی طراحی شود پس اولین رکن آن باید امنیت خروجی کامپایل شده باشد در غیر این صورت صرفا وقت تلف کردن است
آیا امنیت خروجی ها در آپادانا 2 هم مانند نسخه 1 این برنامه است؟
طراحان این نرم افزار چه راه کار هایی اندشیدنند؟
آیا کامپایل خروجی در آپادانا قابل اعتماد است یا باز هم مانند mmb؟

آخرین ویرایش:

JavidX

Apadana Developer
با سلام و درود
من خیلی وقته دنبال یک نرم افزار مالتی مدیا ساز پرقدرت برای کار های شخصی می گردم اما متصفانه همیشه موضوع امنیت برای من دغدغه بوده است و فکر می کنم سوال اول همه طراحانی است که با مالتی مدیا کار می کنند است که آیا یک روزی ممکن است برنامه ما فاش شود یا امنیت کد نویسی چقدر است آیا مفسری که انتخاب کرده ایم قابل اعتماد است یا نه و ...
به هر حال همه این مقدمه سازی ها فقط در پی یک سوال بزرگ است که امنیت در آپادانا چقدر است؟
با توجه به اینکه دلفی خود امنیت عالیه دارد آیا خروجی این برنامه هم به اندازه کامپایل دلفی است یا باز هم دغدغه ما مانند مالتی مدیا بیلدر شروع می شود که کد ما دست کسی نیفتد و زحمت ما به هدر نرود و مهم تر از آن ساعت ها -سال ها زمان برای یادگیری زبان کدنویسی و اسکریپت نویسی این نرم افزار و در آخر ... پشیمانی ...
اگر قرار است برنامه ایی قدرتمند در زمینه مالتی مدیا سازی طراحی شود پس اولین رکن آن باید امنیت خروجی کامپایل شده باشد در غیر این صورت صرفا وقت تلف کردن است
آیا امنیت خروجی ها در آپادانا 2 هم مانند نسخه 1 این برنامه است؟
طراحان این نرم افزار چه راه کار هایی اندشیدنند؟
آیا کامپایل خروجی در آپادانا قابل اعتماد است یا باز هم مانند mmb؟

با سلام و خسته نباشید

شما درست میفرمایید امنیت خیلی توی برنامه ها مهمه. برنامه هایی نظیر آپادانا و خیلی از مالتی مدیا ساز ها و برنامه سازها مفسر هستند که مفسرها امنیتشون به اندازه ی کامپایلرها نیست یعنی من باب مثال هرگز امنیت آپادانا با دلفی برابری نمی کنه.
توی این قبیل برنامه ها ضمن این که برنامه نویساشون میان سیستم امنیتی سوار میکنند، یه قسمت از امنیت به عهده ی کاربره که ترفندی با خلاقیت به کار بگیره که حتی به اندازه ی کم هم که شده کار رو سخت تر کنه.
آپادانا 2 سیستم مفسرش کاملاً با آپادانا 1 و بیلدر تفاوت داره و تو این ورژن مفسرش هم امنیت و هم سرعت خیلی بیشتری داره و طرز ساختش باعث شده که نتونید نحوه ی تفسیر آپادانا 2 رو با آپادانا 1 و mmb مقایسه کنید.
من نهایت تلاش خودم رو برای امنیت این ورژن کردم و راه کارهایی براش پیدا کردم وقتی که اولین بار ریلیز بشه خودتون می بینید.

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا