امنیتی جدید برای بیلدر

nsco

New Member
سلام از زمانی که ام ام بی ساخته شد ساخت برنامه چند رسانه ای اسان شد و می توان گفت که تحول بزرگی صورت گرفت در امر برنامه نویسی ولی چند وقتی است که نرم افزارهایی برای کرک بیلدر وارد بازار شده است و موجب نا امنیتی محصولات ساخته شده با این نرم افزار شده است حال ما با شگردی جدید توانستیم تا حدودی درصد هک یا همان کرک پذیری این نرم افزار را کاهش دهیم حال ما یک فایل که به این صورت کد گذاری شده است را در این پست قرار می دهیم و خواهش ما این است که این فایل را مشاهد ه کنند و در صورتی که می توانند هک نماییند و به ما خبر دهد ما می خواهیم با این کار امنیت را بسنجیم و پس از ان نرم افزاری که این کار را می کند معرفی نماییم .

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

دانلود فایل

پیوست ها

• 555.zip
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 96

Silver PC

Well-Known Member
ی درصد هک یا همان کرک پذیری

این دو مقوله کاملا جدایی هستند !

کرک

==

دو تاپیک در مورد امنیت هست بهتر بود همونجا میگذاشتید !

==

بهتره راهکار رو توضیح بدید تا اینکه یه فایل بذارید و درصد امنیت رو بخواهید !!!

موفق باشید @

nsco

New Member
سلام دوست عزیز

من تا زمانی که ندانم که این فایل ایمن هست یا نه چطور می تونم عرضه کنم . پس ممنون میشم به :rose:جای این حرف ها بیاین و کمک کنید ببینید که هک میشود یانه. :green:

ali guard

Member
من تا زمانی که ندانم که این فایل ایمن هست یا نه چطور می تونم عرضه کنم . پس ممنون میشم به :rose:جای این حرف ها بیاین و کمک کنید ببینید که هک میشود یانه. :green:
از يزم من فايلتون كراك كردم شوما اوماديد با يك لودر باك كرديد فايلى اصلى خودت ايسمش 02.exe هست من در هاوردم الان با سيستمم دست رس ندارم برات بفرستم از امنيتش بيخيال باشيد با اوميد ان كة ادامة بديد:cry:

JavidX

Apadana Developer
ESET Smart Security این فایل رو به عنوان تروجان ExeBinder میشناسه. در ضمن اگر حتی شما امنیتی طراحی کنید چه کرکش راحت باشه چه سخت کرک میشه اگر هم آموزشش رو قرار دادید 100% کرک میشه چون روشی که از اون استفاده کردین فاش میشه.

موفق باشید

ali guard

Member
سلام ازيزم درخواست كرديد كر سورس برنامة براتون ابلود كنم بفرمايد اوميدوار هستم ادامة بديد با بروتيكتتون و راى بروتيكت كردنش با باقى دوستا ياد بديد تا همة ايستفادة كنن

پیوست ها

• crack 555.rar
    90.1 کیلوبایت · بازدیدها: 39

ali guard

Member

بس تا يبك نخونديد درخواست كرداست براشون تيست كنيد من كفتم فايلتون ريسورس كردم بس اوماد تو ياهو خيلى ازم درخواست كرد تا سورسش ابلود كنم حتا از سفر بودم دوبارة براشون ريسورس كردم اقاى مكر اينجور نبود nsco اقاى FARATECNO سورس شوما من با خودت بيغام ندادم ج كفتيد بس اقا ى Silver PC بيهت سحبت كرد كفتة بوديد من راضى نبودم اونو هم ديدي بما كفت من هم لينكش باك كردم اكر ازمن نارحت شوديد باخاتر ان كار شرمند ببخشيد من منظور بداى نداشتم بازهم ببخشيد

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوستان، اینجا محلی برای نشون دادن توانایی شما در کرک یا مهندسی معکوس یا هرچیز دیگه ای که اسمش رو میزارید نیست !
اینجا محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد mmb هست، اگرراهکارامنیتی ای دارید، راهش این نیست که بیاید وبگید اگه میتونید سورس پروژه ی من رو استخراج کنید !

تنها و تنها اگر راهکاری دارید وقصد ارائه ی اون رو دارید این بحث و مباحث مشابه رو ادامه بدید در غیر اینصورت مجبور به بستن مبحث خواهم بود و با کاربران خاطی هم برخورد خواهد شد.

موفق و پیروز باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا