امنيت نوك و پي اچ پي يعني چي ؟؟؟؟

alireza_a4

Member
بچه ها سلام

من مي خوام بدونم منظور از امنيت پي اچ پي و نوك و ... چيه /.؟؟؟؟

اين ها مگه چه جورين كه مي گين امنيت ندارن ؟؟؟

لطفا توضيح بدين برام مهمه !!!!!!!!!!!

spsgorgan

Active Member
داخل اين برنامه ها سوراخ زياده . همين و بس !

ولي با اين حساب باز هم محبوب هستند ؟!

guilanict

Member
ببين عزيز اين برنامه ها بعلت اوپن سورس بودن و اينكه سورس اصلي در اختيار هكر است بسيار مي تواند شكننده باشد.
و در اين ميان برنامه هايي كه بيشتر كاربردي باشند و مورد استقبال عموم باشند بيشتر در معرض خطر هستند مثل ناك.
براي همين بهتر است براي امنيت بيشتر همواره پچ هاي جديد را پيگيري كرد و از برنامه هاي كمكي امنيتي هم استفاده كرد.

gba

Member
guilanict گفت:
ببين عزيز اين برنامه ها بعلت اوپن سورس بودن و اينكه سورس اصلي در اختيار هكر است بسيار مي تواند شكننده باشد.
و در اين ميان برنامه هايي كه بيشتر كاربردي باشند و مورد استقبال عموم باشند بيشتر در معرض خطر هستند مثل ناك.
براي همين بهتر است براي امنيت بيشتر همواره پچ هاي جديد را پيگيري كرد و از برنامه هاي كمكي امنيتي هم استفاده كرد.
مثلا چه برنامه هايي؟

gba

Member
guilanict گفت:
مثلا چه برنامه هايي؟

alireza_a4

Member
guilanict گفت:
عزيز منظورم سيستمهايي نظير ناك و ... مي باشد.
مي شه يه مثال واضح تر بزنيد بفهميم ؟؟؟

آخه برنامه هايي هم كه سورسشون دست هكرا نيس همين طورين !!!!!!!!!!

مثلا يه هكر چه بلايي مي تونه سر يه سايت كه با نوك يا پي اچ پي نوشته شده در بياره ؟؟؟؟؟

guilanict

Member
عزيز
1- ناك فكر نكنم يه زبان برنامه نويسي باشه در رديف پي اچ پي
2- من منظورم اين نيست كه برنامه هاي ديگر هك نمي شوند
3- مثلا همين پي اچ پي ناك 7.4 همين اخيرا يك باگ رو توش تشخيص دادن كه براحتي شما مي تونستي مدير سايت بشي و هر كاري مي خواي انجام بدي.
4- مقوله امنيت بسيار مهم است اما اينكه بعضي ها به اين بهانه سيستم هايي مانند پي اچ پي ناك را دست كم مي شمارند چندان جالب و علمي نيست.
همانطور كه گفتم اگر مي خواهيد از ناك استفاده كنيد بايد به فكر تامين امنيت آن چه با استفاده از برنامه هاي كمكي و يا به روزآوري مدام باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا