امكان پرداخت از طريق پي پال در سايت

cazino86

New Member
سلام...

چطور بايد امكان خريد پي پال رو در سايتم قرار بدم تا كاربران مختلف به حساب من پول بريزن ؟

و چطور بايد بررسي كنم كه آيا پول از طرف حساب شخص خاصي به حسابم واريز شده يا نه ....

Roach

Well-Known Member
سلام.کسی تو ایران پی پال نداره!فقط تعداد کمی.شما میتونی از زرین پال یا درگاه های پراخت بانک ها استفاده بکنید

M_cover

Member
دوست عزیز اول یک نکته را در مورد سایت پی پال بگویم :
این سایت در مورد تحریم فوق العاده سخت گیر است من تا کنون با وجود رعایت قوانین آی پی و آی اس پی که در این سایت
اکانت تایید شده دارم و از خارج از ایران این اکانت را فعال کرده ام تا کنون بیش از 400$ من در پی پال تحریم و بلوک شده است
به هر حال این توصیه من است فقط خواستم بگویم ما که تو تجارت الکترونیک حرفه ایی بودیم این بلایی بود که پی پال سر ما در آورد

این هم طریقه اتصال و پرداخت آنلاین با پی پال :
PHP:
<form target="PayPal" action="https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr" method="post" style="margin:0;padding:0">
<input type="hidden" name="business" value=""> 
<input type="hidden" name="cmd" value="_xclick"> 
<input type="hidden" name="item_name" value="">  
<input type="hidden" name="item_number" value="">
<input type="hidden" name="amount" value="">
<input type="hidden" name="currency_code" value="USD"> 
<input type="hidden" name="shipping" value="">
<input type="hidden" name="shipping2" value="">
<input type="hidden" name="handling" value="">
<input type="hidden" name="return" value="">
<input type="hidden" name="cancel_return" value="">
<input type="hidden" name="undefined_quantity" value="0">
<input type="hidden" name="receiver_email" value="">
<input type="hidden" name="no_shipping" value="0">
<input type="hidden" name="no_note" value="1">
<div id="btn-submit-img" style="position:absolute;left:134px;top:88px;width:124px;height:85px;">
<input type="image" name="submit" src="https://images.paypal.com/images/x-click-but01.gif" style="position:absolute;left:0px;top:0px;" alt="Make payments with PayPal, it's fast, free, and secure!">
</div>
</form>
فکر می کنم ساده و احتیاج به توضیح نباشد از اسم متغییر ها کارایی آن ها مشخص است
این فرم را داخل سایت قرار داده و در قسمت
PHP:
https://images.paypal.com/images/x-click-but01.gif
می توانی عکس دکمه را تغییر دهی...
موفق باشی

آخرین ویرایش:

cazino86

New Member
سلام ...

با تشكر از شما .ميشه در مورد رعایت قوانین آی پی و آی اس پی ،اكانت تاييد شده هم توضيح بديد.

ضمنا يه جايي خوندم كه بايد مثل بانك هاي داخل ايران برم و قرارداد ببندم آيا همچين چيزي صحت داره ؟

آيا ميتونم همه مراحل رو از داخل ايران انجام بدم با وي پي ان ؟

Masoud1365

مدیر انجمن
ضمنا يه جايي خوندم كه بايد مثل بانك هاي داخل ايران برم و قرارداد ببندم آيا همچين چيزي صحت داره ؟
وقتی یه چیزی جهانی میشه و تحت وب دیگه اونجا رفتن معنایی نداره !
اگر هم نیاز به قرارداد باشه اینترنتی هست !

M_cover

Member
رعایت قوانین آی پی و آی اس پی ،اكانت تاييد شده هم توضيح بديد

دوست عزیز همان طور که خدمت شما عرض کردم سایت پی پال بعد از ویزاکارت و مستر دارای مقام دوم در تراکنش های اینترنتی است اما این سایت زیر نظر ایالت متحده آمریکا کار می کند و طبق قوانین سیاسی این کشور کار می کند و نسبت به قوانین تحریم بسیار سخت گیرانه عمل می کند اگر شما برای واریز حساب مشکلی از نظر آی پی ایران باشد یا نه ندارید اما در هنگام ورود به اکانت خود و برداشت و خروجی این سایت مو به مو اقدامات شما و آی اس پی و آی پی شما را بر می دارد و مورد تحلیل قرار می دهد و اگر جزء کشور های تحریمی باشید حساب شما را موقت بلوک می کند و از شما درخواست کدملی -کپی پاسپورت -قبض تلفن ثبتی کشوری یا ایالتی می کند که اونجاست اگر این مدارک را ارسال نکنید دیگر باید با حساب خود خدافظی کنید

قرارداد برای چی ؟!!!!!! بانک پی پال یک بانک مجازی مستقل است که هیچ کدام از بانک های ما به دلیل تحریم با اون کار نمی کنند احتمالا اشتباه خواندید آن برای پرداخت آنلاین توسط بانک های ایران است نه ...

آيا ميتونم همه مراحل رو از داخل ايران انجام بدم با وي پي ان ؟

بله امکان پذیر است اما یک پیشنهاد دوستانه می کنم که بی خیال پرداخت آنلاین با پی پال شوی
چون من هم همیشه این قضایا را رعایت می کردم اما تشخیص هویت این سایت فوق العاده قوی است ارزش آن را
ندارد ... بهتر است شما به جای پی پال با لیبرتی کار کنی که هم با ایران و ایرانی مشکلی ندارد و هم بازار خوبی در ایران دارد

cazino86

New Member
سلام ...

خوب من ميخوام داخل سايتم امكان پرداخت رو بذارم تا مشتري هاي اون ور آبي به حسابم پول بريزن. براي برداشت پول هم قصدم اينه كه تو يه كي از سفرام به تركيه يا باكو برداشت رو انجام بدم اگه به حد نساب خاصي رسيده باشه !

آيا اگه بخوام در داخل ايران با *** حسابمو چك كنم كه به ميزان خاصي پول دارم يا نه ، پي پال اطلاعات حسابمو چك ميكنه ؟

آيا اگه بخوام پولمو هر چند وقت به چند وقت به يه حساب ديگه بريزم مشكلي پيش مياد ؟

ویزاکارت و مستر ، لیبرتی در مورد اينها هم هيچ اطلاعاتي ندارم. براي پرداخت آنلاين توي سايتم چجوريه ؟ مزايا معيب ...

M_cover

Member
البته باید عرض کنم اینجا انجمن php است و سوالات تجارت الکترونیک خلاف مقررات است (ما هم که پایبند :دی) آقا مسعود بیاد اینجا حالتو می گیرآآآ :دی

آيا اگه بخوام در داخل ايران با *** حسابمو چك كنم كه به ميزان خاصي پول دارم يا نه ، پي پال اطلاعات حسابمو چك ميكنه ؟
دوست من خدمتتان عرض کردم که پی پال در هنگام واریز پول به حساب کاری با آی اس پی اطلاعات آماری شما ندارد
اما از زمانی که وارد حساب خود داخل پی پال می شوید کوچکترین عملکرد شما هم توسط سیستم های آماری پی پال ثبت می شود

آيا اگه بخوام پولمو هر چند وقت به چند وقت به يه حساب ديگه بريزم مشكلي پيش مياد ؟
مشکلی ندارد اما همه واریز های و انتقالات در پی پال دارای حدالقل و حداکثر می باشد و در حال حاظر خروجی به مستر و ویزا در پی پال آزاد و آسان می باشد البته طبق شرایط و ضوابط خودش ...
مثلا برای انتقال حساب خود به مقدار واحد دلاری به مستر کارت خود حداقل باید 2500 و حداکثر 12000 انتقال دهید با کارمز خودش
که اطلاعات اینا توی بخش پشتیبانی پی پال است
ویزاکارت و مستر ، لیبرتی در مورد اينها هم هيچ اطلاعاتي ندارم. براي پرداخت آنلاين توي سايتم چجوريه ؟ مزايا معيب ...
هر کدام از این بانک ها شرایط و ضوابط و داستان خودشان را دارند که توضیح در مورد آن ها از حوصله من خارج است
شما اول به سایت های هر کدام از این بانک ها مراجعه کنید مشکلی بود من در خدمتم
البته من در انجمن جایی به عنوان تجارت الکترونیک ندیدم که اگر در مجدید آنلاین این بخش راه اندازی شود (من جزء کاربران فعال اون بخش می شدم :دی) کمک بسیاری به کاربران می شود البته در حیطه قوانین سایت و دولت محترمه :دی
اگر سوالات تجارت الکترونیک داری پیام خصوصی ارسال کن یا اگر قصد اذیت آقا مسعود و سایر مدیران را داری از همینجا اقدام کن :دی

cazino86

New Member
سلام . ميشه در مورد فيلد هايي كه در كد بالا داديد هم يك توضيحي بديد . با تشكر از ...

M_cover

Member
سلام . ميشه در مورد فيلد هايي كه در كد بالا داديد هم يك توضيحي بديد . با تشكر از ...
گر چه از اسم فیلد ها کارایی آن ها مشخص است به هر حال آیتم های ضروری را کارایی آن ها را مختصر عرض می کنم
business <<<< پی پال اکانت شما
cmd <<<< خط فرماني تعريفي براي پي پال است که براي خريد هاي آنلاين معمولا از حالت _xclick استفاده مي شود
item_name <<<< نام محصول يا خدمات در خواستي شما است
item_number <<<< شماره محصول يا خدمات شما است
amount <<<< هزينه آن محصول
tax <<<< ماليات يا عوارض که براي محصول تعيين مي کنيد معمولا در هر کشوري حکومت آن کشور براي خريد و فروش مجازي يک سطح مالياتي تعيين مي کنند و سازمان استاندارد کيفيت آن کشور به آن محصول درجه کيفيت مي دهد (البته نه در ايران :دي)
currency_code <<<< واحد پول پرداختي دلار -يورو و.. مثلا براي دلار USD و يورو EUR ...
shipping <<<< اطلاعات مربوط به محصولات فيزيکي و قابل حمل است که طريقه ارسال کالا را ذکر مي کنيد مثلا پست DHL
shipping2 <<<< اطلاعات مربوط به محصولات فيزيکي و قابل حمل است که طريقه ارسال کالا را ذکر مي کنيد مثلا پست DHL
handling <<<< هزينه حمل و مشخصات حمل کالا را ذکر مي کنيد مثلا 10gr- 10$ Post RE Dhl
return <<<< ارسال موفقيت آميز بوده است برگشت به لينک نکته:يادتان باشد اين فيلد را بايد با ذکر http://www. ذکر کنيد
cancel_return <<<< خريد شما انجام نشد برگشت به لينک نکته:يادتان باشد اين فيلد را بايد با ذکر http://www. ذکر کنيد
lc <<<< کشور فروشنده
undefined_quantity <<<< کميت آن کالا را مشخص مي کنيد
receiver_email <<<< مي توانيد يک ايميل تعيين کنيد که پس از ثبت خريد و پرداخت موفقيت آميز به شما از پي پال ارسال شود و خريد را اعلام کند
no_shipping <<<< اگر در حالت يک قرار دهيد يعني محصول مجازي است و احتياج به حمل و ارسال کالا به صورت فيزيکي ندارد اگر در حالت صفر باشد اطلاعات حمل و جزئيات که در فيلد بالا قرار داده ايد مشخص مي شود
no_note <<<< اگر در حالت صفر باشد خريدار مي تواند پيامي را براي شما به عنوان توضيحات ارسال کند
امیدوارم برای دوستانی که استفاده می کنند مفید واقع شود و تشکر یادشان نره :دی :دی

موفق باشید:rose:

cazino86

New Member
سلام ...

از راهنمايي شما خيلي ممنونم .

فقط اگه پرداخت با موفقيت انجام شد يا با مشكل مواجه شد آيا پي پال مقداري رو به سايت من ارسال ميكنه كه من هم متوجه بشم ؟

كد مورد نياز براي كارت هاي اعتباري رو هم اگه بذاريد يه دنيا ممنون ميشم . ديگه بيشتر مشكلاتم برطرف ميشه .

البته كارت هاي اعتباري متفاوت و زيادن . مثل مستر ، ويزا ،ديسكاور، جي اس بي و ...

اما من تو چند تا سايت مختلف كه امروز نگاه كردم ديدم موقع بررسي اطلاعات در فرم html سايت اين اطلاعات رو ميخوان :

Card Number

Expiration Date

Card Security Code و ....

در واقع براي همه انواع كارت هاي اعتباري يك سري اطلاعات رو ميخوان و اينطوري نيست كه براي يه كارت خاص اطلاعات خاصي رو بخوان كه براي كارت ديگه نخوان !

بنابراين احتمالا بايد كد php براي دريافت و پردازش اين اطلاعات هم يكي باشه . البته احتمالا ....

در اين مورد منتظر راهنمايي بيشتر از شما دوستان با تجربه شكست خورده در راه تجارت الكترونيك هستم:green:

آخرین ویرایش:
به نام يكتا خالق هستي ::

با سلام به دوستانه ....!

كد php لازم براي بررسي شماره كارت ::

http://www.braemoor.co.uk/software/downloads/phpcreditcard.zip

براي ديدن دموي آنلاين به اين صفحه بريد ::

http://www.braemoor.co.uk/software/creditcard.php

اينم يه كد كامل براي همه كارت هاي اعتباري ::

http://www.sitepoint.com/card-validation-class-php/

صفحه بالا نحوه بررسي همه كارت هاي اعتباري رو به شما آموزش ميده .(دستم درد نكنه:green:)

اينم يه صفحه ديگه ::

http://www.phpclasses.org/package/2254-PHP-Validate-credit-card-numbers.html

واي امروز چقدر بخار از من داره بلند ميشه :green:

البته در مورد بقيه سوالاتتون اطلاعاتي ندارم كه راهنماييتون كنم و در واقع اينا مشكلات خود من هم هست ...

phpweb

Active Member
به نام يكتا خالق هستي ::

با سلام به دوستانه ....!

كد php لازم براي بررسي شماره كارت ::

http://www.braemoor.co.uk/software/downloads/phpcreditcard.zip

براي ديدن دموي آنلاين به اين صفحه بريد ::

http://www.braemoor.co.uk/software/creditcard.php

اينم يه كد كامل براي همه كارت هاي اعتباري ::

http://www.sitepoint.com/card-validation-class-php/

صفحه بالا نحوه بررسي همه كارت هاي اعتباري رو به شما آموزش ميده .(دستم درد نكنه:green:)

اينم يه صفحه ديگه ::

http://www.phpclasses.org/package/2254-php-validate-credit-card-numbers.html

واي امروز چقدر بخار از من داره بلند ميشه :green:

البته در مورد بقيه سوالاتتون اطلاعاتي ندارم كه راهنماييتون كنم و در واقع اينا مشكلات خود من هم هست ...
من هم از توضیحاتتون در مورد پی پال استفاده کردم.
یه سوال در مورد پی پال: پر کردن کدوم یکی از فیلدها اجباری هست و کدوم فیلدها رو می تونیم صرفنظر کنیم؟

می شه توضیحاتی برای مسترکارت و لیبریتی به فارسی توی انجمن قرار بدید؟

M_cover

Member
یه سوال در مورد پی پال: پر کردن کدوم یکی از فیلدها اجباری هست و کدوم فیلدها رو می تونیم صرفنظر کنیم؟
فیلدreceiver_email - shipping-tax-handling-return اختیاری است

این اطلاعات بستگی به تجربه کاری شما دارد :دی
در مورد پردازش یا کد نویسی در سایت پی پال تمامی اختیارات با کد های نمونه ذکر شده است داخل اکانت خود شوید و در بخش
Support > developer دنبال کنید تمامی اختیارات ذکر شده است ....
می شه توضیحاتی برای مسترکارت و لیبریتی به فارسی توی انجمن قرار بدید؟
دوستان عزیز با توجه به این که صحبت در مورد تجارت الکترونیک در این انجمن قابل بحث نیست شما باید این را از مدیران درخواست کنید که به یک بخش جداگانه درست کنند و این پست را مهم کنند تا بتوانیم روش بحث کنیم
البته تمامی این بانک های مجازی تفاسر و داستان های کاری خودشان را دارنند که در مورد آن ها باید با دوستانی که کار کرده هستند کامل بحث شود و از توان من به تنهایی خارج است
دوستانی که موافق هستند یک بخش تجارت الکترونیک در این انجمن دایر شود اینجا نظر خود را قرار دهند تا آقا مسعود و بقیه مدیران ببینند :دی

البته این نظر من است هیچگونه اجبار یا .... وجود ندارد ....

phpweb

Active Member
فیلدreceiver_email - shipping-tax-handling-return اختیاری است

این اطلاعات بستگی به تجربه کاری شما دارد :دی
در مورد پردازش یا کد نویسی در سایت پی پال تمامی اختیارات با کد های نمونه ذکر شده است داخل اکانت خود شوید و در بخش
support > developer دنبال کنید تمامی اختیارات ذکر شده است ....

دوستان عزیز با توجه به این که صحبت در مورد تجارت الکترونیک در این انجمن قابل بحث نیست شما باید این را از مدیران درخواست کنید که به یک بخش جداگانه درست کنند و این پست را مهم کنند تا بتوانیم روش بحث کنیم
البته تمامی این بانک های مجازی تفاسر و داستان های کاری خودشان را دارنند که در مورد آن ها باید با دوستانی که کار کرده هستند کامل بحث شود و از توان من به تنهایی خارج است
دوستانی که موافق هستند یک بخش تجارت الکترونیک در این انجمن دایر شود اینجا نظر خود را قرار دهند تا آقا مسعود و بقیه مدیران ببینند :دی

البته این نظر من است هیچگونه اجبار یا .... وجود ندارد ....
منظورم نحوه اتصال و انجام عملیات بانکی با بانکهای مسترکارت و لیبریتی بود. اونها هم مثل پی پال هستن؟

M_cover

Member
منظورم نحوه اتصال و انجام عملیات بانکی با بانکهای مسترکارت و لیبریتی بود. اونها هم مثل پی پال هستن؟
دوست عزیزمان amir-haghighi توضیحات کاملی برای شما ارایه داده است !!!
تمامی عملکرد ها در اتصالات به بانک های مجازی شبیه هم هستند که شما اطلاعات را در قالب یک فرم و فیلد های ثابت تعریفی بانک می توانید به بانک و حساب خود متصل شوید ...
امیدوارم منظورتان را درست متوجه شده باشم (خیلی کلی سوال می پرسید که اینا بیشتر سلیقه ایی است :دی)

جدیدترین ارسال ها

بالا