امتياز دهي به مطلب به صورت ستاره اي - قابل ورود به فلش

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
در سايت ماكرو مديا بخشي رو مي بينيد كه تعدادي ستاره براي امتياز دهي به مطلب يا فايل ارسال شده توسط كاربران آن وجود دارد ( اگه ديده باشد) كه من اونجور چيزي رو ميخوام البته نه باسيستم سايت ماكرو مديا ميخوام با پي اچ پي كار كنه و اطلاعات رو هم اگه بشه توي ديتا بيس ذخيره كنه - منظورم هم از اسفاده از جاوا اين بود كه بشه با يك فلش ساخته شده چندين امتياز دهي رو انجام داد با دادن كدي در جوا و دريافت اون به پي اچ پي اعلام بشه كه در ديتا بيس بخشي جديد ايجاد كنه كه داده هاي با كد جديد در اونجا ثبت بشه البته باز هم از شما و ديگر دوستان متشكرم - فلش هم اطلاعاتي را كه به صورت پرينت و يا اكو باشد را ميتواند دريافت كند -- ممنون ميشم كمكم كنيد:d

overcrash

Active Member
برای اینکه از داخل فلش یه تابع جاوااسکریپت صدا بزنی:
کد:
on (release) {
	getURL("javascript:dofrm()");
}

و داخل صفحه:
HTML:
function dofrm(){
	alert('me');
}

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
آقا دستت درد نكنه ولي من توي بخش پي اچ پي نوشتم تا جواب پي اچ پي رو بگيرم براي كدي كه گفتي خودم ميدونم و منظورم به اين صورت كه شما لطف كرديد نيست منظورم اينه كه اول در جوا جند تا پارامتر تعيين ميكنيم و بعد در فلش در يافت مي كنيم كه در اين امر مشكلي ندارم من با پي اچ پي و ماي اس كيو ال مشكل دارم اگه كسي ميدونه چطوري ميشه امتياز دهي ستاره اي بسازيم لطفا بگه - اين كدي هم كه شما اول يه فانكشن تعريف مي كنيد و بهد اين كار رو مي كنيد اين جوري هم ميشه و ساده تر هم هست :D
:twisted:
HTML:
on (press) {
getURL("javascript:alert('your text type')");
}

بازم ممنون از همكاري تون:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا