الصاق افكت صوتي به يك دكمه در حالت on MouseOver

Ali 59

Well-Known Member
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز css كار

ميخوام يه افكت صوتي خيلي خيلي كوتاه (در حد يك بيپ ساده) به يك دكمه يا لينك الصاق كنم. دستور جاواشو پيدا كردم ولي عجيبه كه چرا اينقدر كند عمل ميكنه...يعني زمانيكه موس روي دكمه مياد گاهي اوقات يكي دو ثانيه طول ميكشه تا فايل صوتي پخش بشه! نميدونم اين تاخير مال چيه! هر چي گشتم ببينم آيا كد css براي يه همچين چيز بظاهر بسيار ساده وجود داره يا خير پيدا نكردم!

لطفاً راهنمايي بفرماييد.

HTML:
<script language="javascript" type="text/javascript">
function playSound(soundfile) {
document.getElementById("dummy").innerHTML=
"<embed src=\""+soundfile+"\" hidden=\"true\" autostart=\"true\" loop=\"false\" />";
}
</script>

</head>

<body>

<span id="dummy"></span>

<a href="#" onmouseover="playSound('Windows Feed Discovered.wav');">Text or Button</a>

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
علی جان، ارتباطی به فایل css نداره، بلکه به مرورگر شما بستگی داره. مرورگر شما، نسبت به این رویداد، با تاخیر 2 ثانیه پاسخ می ده.
پاینده باشید

Ali 59

Well-Known Member
درود بر شما
علی جان، ارتباطی به فایل css نداره، بلکه به مرورگر شما بستگی داره. مرورگر شما، نسبت به این رویداد، با تاخیر 2 ثانیه پاسخ می ده.
پاینده باشید

حسين جان آيا اصلا اين امكان در css وجود داره كه به hover ؛ فايل صوتي پيوست كرد؟

سپاس

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم علی جان
CSS به تنهایی این امکان رو نداره، اما می توان به CSS یه JS ضمیمه کرد. (experation)
به نظرم lبنده، روش های ساده تری رو در ابتدا چک نمایید.
مثلا اول فایل صوتی خود را توسط JS در cache مرورگر خود load نمایید.

pasargad-ir

Active Member
من واسه عکس ها همین کار رو میکردم.

1 بار بازمیکردم تا تو کش بشینه.

بعد اجرا می کردم.

اما واسه فایل صوتی فکر کنم اگه باز بشه صداش در می آد که باید دنبال شیوه ای خاص بگردی.

مثلا اول فایل صوتی خود را توسط js در cache مرورگر خود load نمایید.

خوشحال می شم اگه یادم بدی

مرسی

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادتمندم علی جان
cache مروگر رو تست کردم، فایده نداره، زیرا در زمان cache کردن، یک بار فایل صوتی را اجرا می کند!
به نظر من روش پیشنهادی پویا بهتره، یاهو هم از همین روش پیشتر استفاده می کرد (زمانی که بر روی لوگو یاهو می رفتید، فایل فلش صوتی فراخوانی می شد و صدای یاهو می آمد).
پاینده باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا