اكشن اسكريپت در zinc

insurer

Member
با سلام حضور كليه دوستان :
من كليپ موي دارم كه با فايل xml كه در كنارش هست ارتباط برقرار كرده و عكسهاي كنار فايلم در موي لود مي شود.
حال جهت اينكه رزوليشن آن در هر مونيتوري درست عمل كند من فلشم را با نرم افزار zinc به exe تبديل كردم...
اما متاسفانه ديگر فراخواني فايلها صورت نمي گيرد !!! به شكلي فلشم ديگر فايل xml نمي خواند...
من از روش جناب آقاي پولادرگ عزيز هم رفتم
PHP:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165355
اما متاسفانه باز هم عمل نكرد ....
ممنون مي شوم دوستان راهنمائي بفرمايند :
اين هم اسكريپت ما :
PHP:
url = "90";
{
    fileToLoad = url + "_main.xml?cacheKiller=" + unCash;
    fileToLoad = url + "_main.xml";
}
else
{
    fileToLoad = url + "_main.xml";

Amiru60

Member
حال جهت اينكه رزوليشن آن در هر مونيتوري درست عمل كند من فلشم را با نرم افزار zinc به exe تبديل كردم...

چرا اینکار میکنید آیا می خواهید به صورت فول اسکرین اجرا بشه بیشتر توضیح دهید و فایل خود را بگذارید تا بررسی کنیم
استفاده از برنامه های واسط برای نمایش فلش در پاره ای مواقع ارتباط فلش را با فایل های اطراف از بین میبرد.
احتمالا این نرم افزار فایل شما را در temp ویندوز قرار میدهد.

insurer

Member
سلام :
ببينيد دوست عزيز من اكثر مولتي مديا هام با فلش با Description 1280*1024 ميزنم..حال اگر در مونيتوري Screen Resolution روي 1024 نباشه .. بالا و پائين مولتي درست نمايش داده نميشود .
به همين لحاظ من پس از ساخت موي فلشم ...فلش را از داخل نرم افزار MdM Zinc فرخواني ميكنم و در آنجا تنظيمات فول اسكرين و 1280*1024 بهش ميدم... و فايل EXE خروجي در هر مونيتوري بدرستي نمايش داده ميشود...به روايتي ديگر رزوليشن سيستم مطابق مولتي ميشود..پس از خروج رزوليشن مونيتور به همان حالت اول بر ميگردد.

آخرین ویرایش:

Amiru60

Member
با سلام به نظر من این یک کار غیر استاندارده چون اگر کسی یک مانیتور واید که امروزه بسیار در حال گسترش هست خریده باشه و رزولوشن را روی 900*1600 گذاشته باشه چون نرم افزار شما تنظیمات رزولوشن را به صورت معمولی میکند نرم افزار شما در این گونه مانیتور ها بسیار بد نمایش داده می شود و به دلیل بر هم خوردن نسبت طول و عرض عکسها و نوشته ها فشرده و نامتعادل نمایش داده میشود.
راه حل من اینکه عرض طرحتون را کمتر انتخاب کنید مثلا 650-700 و به فلش دستور fullscreen بدهید البته نه با Fscommand از روش زیاد کردن طول و عرض stage میتوانید در هر مانیتوری طرحی کامل و زیبا داشته باشد. اگر هم نمی خواهید فول اسکرین بشود باید عرض 650-700 را رعایت کنید و طول را به نسبت درست وارد کنید. من در اکثر طرح هایم 980-650 میدهم تا مشکلی پیش نیاید.

insurer

Member
با سلام به نظر من این یک کار غیر استاندارده چون اگر کسی یک مانیتور واید که امروزه بسیار در حال گسترش هست خریده باشه و رزولوشن را روی 900*1600 گذاشته باشه چون نرم افزار شما تنظیمات رزولوشن را به صورت معمولی میکند نرم افزار شما در این گونه مانیتور ها بسیار بد نمایش داده می شود و به دلیل بر هم خوردن نسبت طول و عرض عکسها و نوشته ها فشرده و نامتعادل نمایش داده میشود.
راه حل من اینکه عرض طرحتون را کمتر انتخاب کنید مثلا 650-700 و به فلش دستور fullscreen بدهید البته نه با Fscommand از روش زیاد کردن طول و عرض stage میتوانید در هر مانیتوری طرحی کامل و زیبا داشته باشد. اگر هم نمی خواهید فول اسکرین بشود باید عرض 650-700 را رعایت کنید و طول را به نسبت درست وارد کنید. من در اکثر طرح هایم 980-650 میدهم تا مشکلی پیش نیاید.

سلام دوست عزيز :
ممنون از راهنمائي خوب و صادقانه شما ...
اما خدمت شما دوست عزيز بايد بگويم...شما بايد با نرم افزار MdM Zinc از كليپتان با پسوند EXE و تنظيمات دلخواه(فول اسكريني و اندازه رزوليشن و ....) كه سمت چپ نرم افزار هست خروجي بگيريد و آن را در مونيتورهاي مختلف تست كنيد تا متوجه كاركرد بسيار مفيد اين نرم افزار شويد.
اما هر نرم افزار مشكلات خاص خودش را داره ...مثلاً زماني كه با اين نرم افزار فلش فرخواني مي شود يكسري دستورات اكشن در استيج عمل نمي كند...مثل دستور خروج در حالت EXE فلش :
كه اون هم با دستورات خاص خودش در بخش اكشن عمل ميكند مثال :
PHP:
// اگر مي خواهيد بدون سوال خارج شود

on (press) {
   mdm.Application.exit();
}

// اگر مي خواهيد سوال پرسيده شود و بعد خارج شود
 mdm.Application.exit("ask","Are you sure you want to Exit?")

من كل اينترنت گشتم نتونستم كرك شد اون گير بيار ...خدا خيرش بده مهندس پولادرگ اينجا قرارش داد : توصيه ميكنم يه سري به اين قسمتها بزنيد...
يه دعائي هم در حق ما بكنيد اين مهندس پولادرگ عزيز سر حال باشه...سرش خلوت ..جواب ما را بده...نوكرشم به خدا:oops:خيلي آقاست
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165819
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=165735&highlight=zinc

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا