تا حالا هر چي بوده يا دانلود نشده يا ... براي 3d max
3DTotal Well-Known Member Aug 28, 2007 #2 دوست عزیز سری به تاپیک زیر بزن : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=76026&page=11
pesare_khakestari Active Member Aug 28, 2007 #4 والا مکس و مایا تو قسمت مدلینگ زیاد تفاوت نمی کنند.اگر آموزش ساخت ماشین از مایا هم نگاه کنی همه چیز رو یاد می گیری.
والا مکس و مایا تو قسمت مدلینگ زیاد تفاوت نمی کنند.اگر آموزش ساخت ماشین از مایا هم نگاه کنی همه چیز رو یاد می گیری.
pythoN Active Member Aug 28, 2007 #5 سلام . اول اینکه لطف کنید نام تاپیک و موضوع بحثتون رو تفکیک کنید . دوم توی لینک های که توی تاپیک گفته شده هست یه نگاه کوچیک بکنید 100% پیداش میکنید .
سلام . اول اینکه لطف کنید نام تاپیک و موضوع بحثتون رو تفکیک کنید . دوم توی لینک های که توی تاپیک گفته شده هست یه نگاه کوچیک بکنید 100% پیداش میکنید .
L luke 1889 New Member Aug 28, 2007 #6 پيدا كردم 4 تا چيز هست مي ترسم دانلود كنه اون نباشه حجمشم زياده
3DTotal Well-Known Member Aug 29, 2007 #7 luke 1889 گفت: پيدا كردم 4 تا چيز هست مي ترسم دانلود كنه اون نباشه حجمشم زياده کلیک کنید تا باز شود... من خودم دانلود کرده ام سه تا فایل فلش هست به مدت 1:30 که با پلاگین POwer Nurbes هم کار کرده .
luke 1889 گفت: پيدا كردم 4 تا چيز هست مي ترسم دانلود كنه اون نباشه حجمشم زياده کلیک کنید تا باز شود... من خودم دانلود کرده ام سه تا فایل فلش هست به مدت 1:30 که با پلاگین POwer Nurbes هم کار کرده .
3DTotal Well-Known Member Sep 24, 2007 #9 ProgramingM گفت: دوست عزیز فایل فلش ها را برای ما می تونید بگذارید.:d کلیک کنید تا باز شود... والا دوست عزیز من نمی تونم به دلیل اینکه فعلا سرعت اینترنتم زیاد بالا نیست . شرمنده .
ProgramingM گفت: دوست عزیز فایل فلش ها را برای ما می تونید بگذارید.:d کلیک کنید تا باز شود... والا دوست عزیز من نمی تونم به دلیل اینکه فعلا سرعت اینترنتم زیاد بالا نیست . شرمنده .
I iil.IRAN.lii New Member Sep 25, 2007 #10 دوستان من این سه تا فایل را یکی .. 2 ماه پیش دانلود کردم ولی دنبال Power Nurbes هستم .. کسی اگه داره لطفا بذاره
دوستان من این سه تا فایل را یکی .. 2 ماه پیش دانلود کردم ولی دنبال Power Nurbes هستم .. کسی اگه داره لطفا بذاره
bassam_cg Active Member Sep 28, 2007 #11 salam man tamam amoozishehai power nurbs va barnamie power nurbs ra daram har ke khast bege