سلام می گم من دیگه چرا نمیتونم تو مجید انلین نظر بدم؟
AliReza26 Active Member Sep 27, 2004 #4 hanswercom گفت: اي بابا....يكي رسيدگي كنه... کلیک کنید تا باز شود... چي را رسيدگي كنه؟؟؟؟؟
AliReza26 Active Member Sep 28, 2004 #8 abtin_khosravi گفت: اولا هنس جان يكبار هم مينوشتي واضح بود.ثانيا چجوريه كه كسي ميتونه تاپيك درست كنه ولي نمي تونه ريپلي بزنه؟!!! کلیک کنید تا باز شود... دقيقا....
abtin_khosravi گفت: اولا هنس جان يكبار هم مينوشتي واضح بود.ثانيا چجوريه كه كسي ميتونه تاپيك درست كنه ولي نمي تونه ريپلي بزنه؟!!! کلیک کنید تا باز شود... دقيقا....
Maxton Active Member Sep 28, 2004 #9 ببخشيد دست خودم نبود مرورگر مشكل پيدا كرد وگرنه خودم مي فهمم كه اين كار يديه .....بهر حال العفو...
N NorTh HaCkeR Member Sep 29, 2004 #10 از مدير انجمن درخواست دارم اين تاپيك رو بعد از رسيدگي به مشكل دوستمون حذف كنه! ------------- محمد
Peyman-Pop Active Member Sep 29, 2004 #11 خوب دوستمون رامین جان دیگه نیومدن توضیح در مورد این مشکلشون بدن برای همین برای جلوگیری از بحث های اضافه تاپیک رو قفل میکنم . رامین جان اگر همچنان مشکل خاصی در انجمن دارید لطفا برای من پیغام خصوصی بفرستید . ممنون پیمان
خوب دوستمون رامین جان دیگه نیومدن توضیح در مورد این مشکلشون بدن برای همین برای جلوگیری از بحث های اضافه تاپیک رو قفل میکنم . رامین جان اگر همچنان مشکل خاصی در انجمن دارید لطفا برای من پیغام خصوصی بفرستید . ممنون پیمان