افکت های متنی جذاب در تدوین

jhamed

New Member
من با نرم افزارهایی مثل کورل و ادیوس کار کردم ولی هیچ کدوم بلحاظ افکت های متنی جالب نیستن..مخصوصا برای فارسی که کلی دردسر دارن...

یه سوال دارم..نرم افزاری هست که بشه متن های فارسی رو با افکت های گرافیکی جذاب و متنوع روی ویدئو قرار داد؟

اینم بگم که پلاگین TitleMotion pro رو برای ادیوس امتحان کردم ولی باز مشکل فونت فارسی داشت و حتی با LeoMoon Persian هم خیلی اوضاع بهتر نشد !!

از طرفی نمیخوام سراغ پریمیر و افترافکت برم چون هم سخت افزار مناسبش رو ندارم هم اونقدر فکر نکنم کار مشکلی باشه...

اگه یه نرم افزار کوچیک جانبی پیدا بشه که خیلی عالی میشه...ممنون میشم راهنماییم کنید :wink:

بهترين راه براي داشتن افكت هاي متن زيبا در ويدئو استفاده از فلش هست.
ميتونيد با پلاگين ها و يا سورس هاي آماده فلش متن هاتون رو درست كنيد و با تبديل فرمت وارد نرم افزار مورد نظر بكنيدش
اگه خود نرم افزار فلش رو بلد نيستيد ميتونيد از نرم افزار هاي جانبي كه تعدادش هم زياده استفاده كني
موفق باشي

jhamed

New Member
بهترين راه براي داشتن افكت هاي متن زيبا در ويدئو استفاده از فلش هست.
ميتونيد با پلاگين ها و يا سورس هاي آماده فلش متن هاتون رو درست كنيد و با تبديل فرمت وارد نرم افزار مورد نظر بكنيدش
اگه خود نرم افزار فلش رو بلد نيستيد ميتونيد از نرم افزار هاي جانبي كه تعدادش هم زياده استفاده كني
موفق باشي

خیلی ممنون از راهنماییتون... چقدر خوب بود از این نرم افزارهای جانبی یکی دو تا معرفی میکردید... :-? :green:

خيلي زيادن و توي سايت هاي دانلود مثل ميهن دانلود ، دانلود ها ، وطن دانلود و ...ميتوني پيدا كني

اسم يه چند تاش رو كه خودم باهاش كار كردم برات ميزارم.
Flash Intro Banner Maker
Anim-FX
SWFText

و ...

بفرما من يكيش رو كه داشتم برات آپلود كردم
اين هم سريال فعال سازي نرم افزار
Name: Lord Of Softwares
Code: 2412-3365-863B-D82B-47B9-2444-556A-05B0-6980-42AF

البته همشون با پارسي مشكل دارن ولي ميتوني از فارسي نويس مريم استفاده كني كه اون هم توي سايت هاي دانلود گير مياد
موفق باشي

پیوست ها

• AntsSoft SWF Text v1.4.zip
    2.2 مگایابت · بازدیدها: 122

mohajer.kocholo

New Member
سلام, شما می تونید از پاور پوینت استفاده کنید و با فرمت wmv پاور را ذخیره کرده و با برنامه های مورد نظر خود تدوین کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا