افزونه ارسال مطلب به فیسبوک

hamid

Well-Known Member
سلام
خدایی ما اینجا هرچی سوال پرسیدیم تاحالا کسی جواب نداده تا الان به ما
ما یه سوال دیگه میپرسیم این احتمالا مثل همونه
من یکی دوتا افزونه نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامرو بسازم تو فسبوک ایدیو اینار بگریم میزنه ما برای کشور شما محدود کردیم ایا فیسبوکم تحریم کرده مارو؟ چون نمیزاره بسازم
چیکار کنم؟

Jim Jim

Well-Known Member
فیسبوک رو خودمون تحریم کردیم!
با توجه به اینکه عملا شما با آی پی ایران به فیسبوک دسترسی ندارید، چطور با این پیام مواجه می شید؟

hamid

Well-Known Member
خداوکیلی خودتون ببینید یعنی اعصاب ادم میریزه بهم

Capture.PNG

hamid

Well-Known Member
کشور رو عوض کردم شد
اینا چطوری کار میکنن خودتون افزونه ای سراغ دارید که این کار رو بی درده سر انجام بده؟ من تظیم کردم ولی مطالب شیر نمیشن
اگه بخوام تمامی مطالب سایت رو یک جا بفرستم چیکار کنم؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
اگر که پیجی دارید توی فیس بوک قابلیت RSS Import وجود داره که می تونید استفاده کنید.

Jim Jim

Well-Known Member
شما می خوای کاربری که به سایتتون مراجعه می کنه، اگر از مطلبی خوشش اومد، اون رو در فیسبوکش شیر کنه؟
یا مطالب سایتت بطور خودکار در فیسبوک منتقل بشه؟
برای مورد اول اصلا نیاز نیست شما در فیسبوک پیج داشته باشید و درواقع از پیج خودتون اقدام نمی کنید!
می تونید از افزونه هایی که برای وردپرس ایجاد شده استفاده کنید و نیازی به فیسبوک ندارید

hamid

Well-Known Member
نه منظورم ارسال اتوماتیک بود
از rssgraffiti استفاده میکنم خیلی هم خوبه فقط نمیدونم ایا میشه پست های قدمیم رو هم ارسال کنه چون ازون موقع نصب کردم از بعد اون داره ارسال میکنه مطلبارو

VAHID216

مدیر بازنشسته
نه منظورم ارسال اتوماتیک بود
از rssgraffiti استفاده میکنم خیلی هم خوبه فقط نمیدونم ایا میشه پست های قدمیم رو هم ارسال کنه چون ازون موقع نصب کردم از بعد اون داره ارسال میکنه مطلبارو
امکان ارسال پست های قبلی تون نیست چون فقط تعداد مطالب موجود در rss سایت رو می خونه.

جدیدترین ارسال ها

بالا