افزودن یک دکمه

elahekh

Member
دوستان سلام
من یه مدت کوتاهیه که دارم با mmb کار می کنم، مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی می خوام یه دکمه به صفحه اضافه کنم دور دکمه به صورت یه پیکسل های ریزی در میاد که خیلی تو بکگراند زشت می شه، عکس ها رو چه به صورت png , و چه gif و یا jpg بزارم هم هیچ فرقی نمی کنه، لطفن راهنمایی کنید.
ممنون

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
شما میتونید با استفاده از شئ Bitmap Button دکمه های سه حالته بسازید.
و یا توسط نرم افزار Real-Draw دکمه های سه حالته رو با فرمت 3sb بسازید که چون بصورت PNG ذخیره میشن میتونن شفافیت متغیری داشته باشن یا اصطلاحاً transparent باشن

elahekh

Member
شما میتونید با استفاده از شئ Bitmap Button دکمه های سه حالته بسازید.
و یا توسط نرم افزار Real-Draw دکمه های سه حالته رو با فرمت 3sb بسازید که چون بصورت PNG ذخیره میشن میتونن شفافیت متغیری داشته باشن یا اصطلاحاً transparent باشن

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون، من دکمه رو اضافه می کنم ولی همونطور که گفتم دورش خراب می شه، برای اینکه منظورم رو متوجه بشید عکس گذاشتم، بازم از اینکه پاسخ دادید ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
تیک گزینه Transparet Color رو بزنید بعد دکمه Color Safe مقدار Tolerance‌رو زیاد کنید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که عرض کردم، دکمه های 3SB که با برنامه ی Real-Draw میشه ساختشون کیفیت بهتری رو ارائه میدن.
این دکمه ها یک فایل PNG هستن که به چهار قسمت تقسیم شدن، سه قسمت مربوط به سه حالت دکمه هست و یک قسمت هم Alpha Channel هست که محدوده ی دکمه و میزان شفافیت رو تعیین میکنه.

با این دکمه ها با این مشکل مواجه نمیشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا