افت سرعت هاردم بعد از نصب هارد جدید

massomeh1

Member
سلام من هارد سیگیتی که نصب داشتم بعد از اینکه دیروز یک هارد سیگیت جدید نصب کردم سرعتش بطور عجیبی پایین اومده یعنی حدود 20 مگ بر ثانیه شده در ضمن من فکر می کنم چون هارد سیگیت قدیمی من در زیر همه هاردهای دیگرم قرار گرفته و هارد جدید رو هم روی همه اون 3 تای قبلی گذاشتم و بار روی آن سنگین شده سرعتش اومده پایین نظرشما چیه علتش سنگین شدن بار روی هاردم می تونه باشه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من هارد سیگیتی که نصب داشتم بعد از اینکه دیروز یک هارد سیگیت جدید نصب کردم سرعتش بطور عجیبی پایین اومده یعنی حدود 20 مگ بر ثانیه شده در ضمن من فکر می کنم چون هارد سیگیت قدیمی من در زیر همه هاردهای دیگرم قرار گرفته و هارد جدید رو هم روی همه اون 3 تای قبلی گذاشتم و بار روی آن سنگین شده سرعتش اومده پایین نظرشما چیه علتش سنگین شدن بار روی هاردم می تونه باشه ؟

اگه برای وصل کردن هارد دیسک ها به مادربورد از کابل مشترک استفاده کنید این امر کند شدن سرعت دسترسی
طبیعی است.

massomeh1

Member
سلام من هارد جدیدی که خریدم را یک کابل ساتا منظورم کابل صورتی است خریدم و با اون کابل به مادربرد وصل کردم .کابل برق هم نباید مشترک باشه ؟ ترفندی برای اینکه سرعتش به حالت نرمال برگرده وجود نداره من می ترسم که موتور هارد صدمه دیده باشه چون زیر هاردهای دیگه بوده به نظر شما چکار کنم باید ببرم نمایندگی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا