[FONT="]درود خدمت دوستان عزیز،
[FONT="]تقریبا یک ماهی طول کشید تا شرایط باز شدن سایت فراهم شود. همان طور که مشخص هست تاریخ آغاز رسمی اقداماتم برای تهیه چنین سایتی 10 امرداد بود که با فراهم شدن شرایط، امروز [/FONT]12[FONT="] شهریور به طور رسمی مای بی بی ایران افتتاح شد[/FONT].
[FONT="]در این مدت اتفاقات زبادی افتاد و چیزهای زیادی آموختم[/FONT].
[FONT="]در اینجا جا داره از تمامی دوستانی که به من کمک کردند و ناچیز و با چیز در رسیدن به هدفم یاری رساندند قدر دانی کنم[/FONT].
[FONT="]با امید به اینکه بتوانیم قدمی در توسعه انجمن ساز[/FONT] MyBB [FONT="]برداشته و دسترسی آسان تری را برای کاربران این سیستم فراهم سازیم[/FONT].[/FONT]
[FONT="]تقریبا یک ماهی طول کشید تا شرایط باز شدن سایت فراهم شود. همان طور که مشخص هست تاریخ آغاز رسمی اقداماتم برای تهیه چنین سایتی 10 امرداد بود که با فراهم شدن شرایط، امروز [/FONT]12[FONT="] شهریور به طور رسمی مای بی بی ایران افتتاح شد[/FONT].
[FONT="]در این مدت اتفاقات زبادی افتاد و چیزهای زیادی آموختم[/FONT].
[FONT="]در اینجا جا داره از تمامی دوستانی که به من کمک کردند و ناچیز و با چیز در رسیدن به هدفم یاری رساندند قدر دانی کنم[/FONT].
[FONT="]با امید به اینکه بتوانیم قدمی در توسعه انجمن ساز[/FONT] MyBB [FONT="]برداشته و دسترسی آسان تری را برای کاربران این سیستم فراهم سازیم[/FONT].[/FONT]
[FONT="]این انجمن مرجعی است برای آموزش ها ، پلاگین ها ، قالب و ... که به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار می گیرد . [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]شما می توانید از آدرس زیر به سایت زیر رفته و تمام مشکلات و نیازهای خود را برآورده کنید . [/FONT]
www. mybbiran.com
[FONT="]از تمام سایت ها ، انجمن ها و ... ما را در یاری و معرفی کردن سایت یاری نموده اند تشکر می کنم . [/FONT]