افتتاح سایت

hadi_2011

New Member
با سلام به همه خوبان
من به تازگی 2 تا سایت راه اندازی کردم که در زیر به آنها اشاره خواهم کرد
1. سایت وبلاگدهی رایگان فارسی در بلاگفا1 : این سایت بدلیل اینکه تازه راه اندازی شده دارای یکسری کمبود می باشد که به مرور زمان اگر عمری باقی بود به امکاناتش اضافه خواهیم کرد. در حال حاظر این سایت دارای امکان انتقال مطالب یک سایت و یا وبلاگ را فقط با یک کلیک به وبلاگ کاربران در بلاگفا1 و همینطور مترجم قالب دیگر سایتها و وبلاگها و قالب قابل استفاده در بلاگفا1 را داراست و در آینده نزدیک 7 امکان و نرم افزار دیگه به این سایت اضافه خواهد شد برای رضایت خاطر عزیزان کاربر بلاگفا1 .www.blogfa1.com
2. سایت ایستگاه 3 مرجع تخصصی نیازمندیهای ایران که آگهی در این سایت بصورت رایگان تصویری لینکدار می باشد. www.istgah3.org

با تشکر
پاینده باشید

keyvan4u

Active Member
دوست عزيز كاش بجاي اسم بلاگفا 1 يك نام جديد ميذاشتي اينطور نامگذاري ها معمولا" باعث صلب اطمينان كاربرانتان ميشود:rose:

سرفراز باشيد

hadi_2011

New Member
حق با شماست

با سلام و درود به شما
ممنون از نطرت. بله درسته حق با شماست در آن لحظه که داشتم یک نام انتخاب میکردم 10 گزینه را چک کردم که همه دامنه ها اشغال بود یعنی قبلا ثبت شده بود و من هم عجله کردم بدلیل کمبود وقت و این اسم را گذاشتم که اگر عمری باقی بود سعی میکنم تا قبل از سال 91 اسم سایت را تغییر دهم البته دامنه فعلی را نگه داری میکنم تا کسانیکه با این آدرس وبلاگ ایجاد کردند مشکلی پیش نیاد
پاینده باشی
مدیر بلاگفا1
www.blogfa1.com

keyvan4u

Active Member
انشالله كه موفق باشيد .
منظورتون رو متوجه شدم كاره خوبي ميكنيد .
البته توي مجيد آنلاين هم ميتونيد همين كار رو بكنيد يعني يه مسابقه ترتيب بديد كه هركس يه اسم براي سايتتون انتخاب كنه جالب ميشه:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا