افتادن آدرس یک سایت بعد از آدرس سایت خودم

kiarash0028

New Member
با عرض سلامو خسته نباشید

من می خوام لینک سایتهایی که تو سایت خودم می ذارم وقتی روش کلیک میشه داخل سایت خودم باز بشه یعنی آدرس اون سایت بعد از آدرس سایت من تو آدرس بار بیفته و باز بشه . من تو یه سایت اینو دیدم که الان آدرس اون سایت خاطرم نیست لطفاً اگر کسی بلده راهنمائی کنه .

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
من کد نمینویسم ولی راهش رو میگم خودت پیدا کن :wink:
آدرس رو بعد از آدرس سایت خودت به یه متغیر نسبت بده یعنی به این شکل درش بیار :
www.yoursite.com/visit.php?url=www.mysite.com
خوب تا اینجا توی صفحه ویزیت یه متغیر به اسم url داریم که آدرسی که میخواهیم نمایش بدیم داخلش هست حالا با iframe نمایشش میدیم.در مورد iframe هم داخل انجمن سرچ کنید مطالب زیادی هست.
موفق باشید :wink:

kiarash0028

New Member
من کد نمینویسم ولی راهش رو میگم خودت پیدا کن :wink:
آدرس رو بعد از آدرس سایت خودت به یه متغیر نسبت بده یعنی به این شکل درش بیار :
www.yoursite.com/visit.php?url=www.mysite.com
خوب تا اینجا توی صفحه ویزیت یه متغیر به اسم url داریم که آدرسی که میخواهیم نمایش بدیم داخلش هست حالا با iframe نمایشش میدیم.در مورد iframe هم داخل انجمن سرچ کنید مطالب زیادی هست.
موفق باشید :wink:

میشه یکم بیشتر در این رابطه توضیح بدید . من مثلاً 20 تا از لینکای یه سایت که تو سایتمه می خوام تو سایت خودم باز بشه نمی خوام برای هر کدوم دونه دونه تعریف کنم که تو سایته خودم باز بشه.

Masoud1365

مدیر انجمن
این کد میشه فایل visit.php
PHP:
$url = $_REQUEST['url']; // inja $url mishe hamoon siti le mikhaee dakhele site khodet baz beshe
//inja ham ba estefade az iframe url ro neshon misdi !
//in be soorate kamelan sade !
الان اگر قسمت iframe رو بسته به نوع قالبت طراحی کنی فقط کافیه که صفحه ای که داخل سایت میخوایی باز بشه رو به صورتی که توی پست بالا گفتم آدرس بدی

Masoud1365

مدیر انجمن
این یه نمونه استفاده از iframe هست.
PHP:
<IFRAME SRC="hello.html" WIDTH=450 HEIGHT=100>
If you can see this, your browser doesn't 
understand IFRAME.  However, we'll still 
<A HREF="hello.html">link</A> 
you to the file.
</IFRAME>
توی لینکی که دادم توضیحات کاملش هست !

جدیدترین ارسال ها