اعمال رنگ و بافت به براش

چطوری میشه رنگ و بافت را به یک براش اعمال کرد؟ مانند این طرح

6169-mayak.jpg

Mandana

Active Member
من خواستم بگم اما دیدم کار نویده بذار خودش بیاد توضیح بده
نوییییییییییییییییییییییییییییید؟!!
wavesmile.gif

abtin_khosravi گفت:
من خواستم بگم اما دیدم کار نویده بذار خودش بیاد توضیح بده
نوییییییییییییییییییییییییییییید؟!!
wavesmile.gif
دوست عزیز من این تصویر را به عنوان نمونه گذاشتم. در صورت امکان توضیح بدین به چه شکل میشه این کار را انجام داد.

Mandana

Active Member
blush2.gif
ببخشید عزیز من فقط گفتم خودش بیاد توضیح بده بهتره.و اسمش رو هم نوشتم که اگه خودتون نمی دونستین کار کیه گفته باشم.قصد جسارت نداشتم
blush2.gif

برای اینکه به براش بافت بدین راههای مختلفیه.اما تا اونجا که میدونم اکثر براشها خودشون دارای حالت تکستچر مانند هستند که باعث میشه با استفاده بر روی کار به شکل بافت به نظر بیاد.
در مورد رنگ متوجه نمیشم منظورتون چیه اما خوب رنگ رو توی فتوشاپ انتخاب می کنین براش هم همون رنگی میشه.ولی اگه مود رنگی براش رو عوض کنین بهتر میشه.مثلا شما فرض کنین یه براش گرانج مثل طرح بالا دارین.در این صورت بخواین دقیقا از براش در حالت دیفالت استفاده کنین طرحتون خیلی ساده میشه.برا همین مثلا میتونین مورد رنگی اونو عوض کنین(نمی دونم اینجا استفاده شده یا نه اما براش با مورد color burn روی رنگ نارنجی خشنگ میشه
4963.gif
) یا اپاسیتی اونو کم کنین.
در مورد بافت هم همونطور که گفتم خود براش معمولا دارای بافت هستش.اما اگه بخواین به یه براش معمولی بافت بدین از اینجاست:

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7220&stc=1&d=1156155365
1.gif

در مورد عکس دوم هم:
گزینه 1 برا عوض کردن مود براش
گزینه 2 برای عوض کردن اپاسیتی
200.gif

گزینه 3 برای نشون دادن اینکه براش خودش میتونه دارای بافت باشه
گزینه 4 برای لود کردن براشهای جدید اونو میزنین و گزینه load brushرو انتخاب می کنین
گزینه 5 با زدن لود براش براشهاتون در آخر باکس ظاهر میشن
گزینه 6 برا عوض کدن رنگ براش
4327.gif

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=7221&stc=1&d=1156155365
2.gif

امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
blush2.gif
.موفق باشی

Mandana

Active Member
حواسم نبود پاک کردم
gigglesmile.gif

پیوست ها

• 1.gif
    1.gif
    18.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5