اعلام اضافه شدن يك ركورد به صورت خودكار روي كامپيوتر يك كلاينت

mak

Member
سلام دوستان
من به يك برنامه يا كامپوننت يا هر چيز ديگه‌اي احتياج دارم كه روي كامپيوتر يك كلاينت نصب بشه و به طور خودكار وقتي يك ركورد تو فلان جدول بانكم اضافه مي‌شه يه popupي چيزي باز بشه و به طرف يك alert بده(قطعا طرف به اينترنت متصله و به سايت ما هم لاگين كرده!)
به عنوان مثال برنامه‌ي ياهو ميل كه اگه به اينترنت متصل باشي هر ايميل جديدي كه برات مياد يه alert كوچولو پايين صفحه ظاهر ميشه!
خواهش ميكنم اگر هم نميدونيد راهنمايي بفرماييد كه از كجا مي‌تونم گير بيارم يا حداقل يه سرنخي راجع به اسم اين سرويس به من بديد كه تو نت دنبالش بگردم.

با تشكر فراوان

amirlol

Well-Known Member
دوست من این کار زیاد مشکل نیست ! بگین با چه زبانی می خواهین من در خدمتم

mak

Member
با تشكر از توجهتون
من با زبان ASP(classic) مي‌خوام اگه ممكنه!

mak

Member
سلام
راستش من نمي‌دونم ديگه چي بايد بگم:-?
ببينيد طرف دائم تو اداره به اينترنت متصله، وارد سايت ما هم شده، لاگين هم كرده،‌ حالا يه بابايي(يه كارمند ديگه!) مياد يه ركورد تويه ديتابيس سايت ما اضافه ميكنه(در قسمت سؤال و جواب يه سؤال از اون طرف اصلي مي‌پرسه!) حالا طرف اصلي صفحه ما رو مثلا صبح باز كرده و بعد از لاگين كردن مينيمايز كرده(البته بگم اگه يه نرم‌افزاري مثل ياهو مسنجر بود كه نيازي به باز كردن Ie از ابتدا نبود كه چه بهتر مي‌شد!) حالا كه ساعت مثالا 11صبح يكي اومده(يه كارمند ديگه!) يه سؤال پرسيده اون كارمند مسؤل جواب دادن مي‌خواد رو كامپيوترش يه هشدار(از اونايي كه دَنگي صدا مي‌ده!) باز بشه و بگه يه سؤال جديد اومده و جون مادرت بيا به اين سؤال جواب بده، بعد هم يارو بلافاصله جواب طرف رو بده يا در صورت نياز بره پيشش!

باز هم از توجهتون ممنونم

آخرین ویرایش:

mazoolagh

Active Member
میتونین (بیشتر باید هست) از socket programming استفاده کنین. به asp.net سوییچ کنین خیلی راحتتر نتیجه میگیرین.

mak

Member
mazoolagh جان، عزيز دل برادر، اين كار رو دارم مي‌كنم(سوئيچ به asp.net) ولي توقع نداري كه ظرف يه مدت كوتاه بشه يِيهو رفت رو asp.net!:eek:

حالا تو asp نميشه، تو رو خدا يكي كمك كنه!:cry:

MDP

Well-Known Member
می شه با Net. یه Dll ساخت که این کار رو انجام بده(کاری نداره)

ولی این کار روی وب با آجاکس انجام میشه!

اینی که شما میگید به این راحتیا نیست!

mak

Member
بابا شما چرا اينقد مبهم جواب ميديد!!!!!!
اگه جوابهاتون خرج داره بفرماييد ما در خدمتيم!

mazoolagh

Active Member
خرج؟؟!!
چیزی که شما میخواین جزء کارهای سخت و پیچیده هست و در این موارد معمولا" بضاعت انجمنها (حداقل خودم)غیر از راهنمایی کلی نیست . شما اگر Socket Programming یا Network Programming رو گوگل کنین حتما" نمونه کد یا خودآموزی پیدا میکنین که مفید باشه.

همین مورد که جناب Vbbmw راهنمایی کردن ساده ترین و سریعترین راه هست ولی خودتون در سمت کلاینت باید مرتبا" توسط یک تایمر درخواست به سمت سرور بفرستین.

aramdreamss

Member
نه آقا جون آینا هم نیست چرا بیخودی دارین سختش میکنین؟
عزیز اگه خواستی بگو من آموزشش رو برات همراه با فایلهاش رو که آژاکسی هستش برات میفرستم
البته ایمیل خصوصی بده حتما!
من خودم این کار رو کردم یعنی شما میگید مثلا اگه کاربر یک پست جدید به سایت فرستاد بدون
رفرش صفحه و توبخش مدیریتش بگه آقا ما پست تورو دریافت کردیم و برای مشاهده اش باید صفحه رو رفرش کنی
هان اینه؟

mak

Member
aramdreamss جان فكر كنم درست فهميدي، حالا بازم من يه توضيح كوچولو مي‌دم
ببين تو يه اداره آقاي الف مسئول تمام رايانه‌هاست، آقاي ب هم يكي از كارمنداست!
آقاي ب كامپيوترش خراب ميشه(يه مشكل كوچولو) بعد ميره وارد اين سايتي كه من طراحي كردم ميشه و در قسمت اعلام خرابي يه خرابي رو اعلام ميكنه(يعني يه ركورد به جدول اعلام خرابي من اضافه ميكنه!). حالا اقاي الف تو اطاق نشسته مثلا داره چَت ميكنه و ميخواد به محض اينكه يه كورد اعلام خرابي وارد شد به طور خودكار متوجه بشه. اون صبح علي الطلوع وارد سايت ما شده و لاگين هم كرده، حالا فقط ميخوايم يه هشدار(alert) رو كامپيوتر اون(كامپيوتر آقاي الف!) ظاهر بشه و پيغام بده يه خرابي اعلام شده بعد آقاي الف ميره وارد سايت ميشه و ميبينه كه كي اين خرابي رو اعلام كرده و مشكلش چي بوده.
همين
با تشكر از همه دوستان

mak

Member
aramdreamss جان دستت درد نكنه، خيلي زحمت كشيديؤ واقعا شرمندم كردي.
فقط يه چيزي هست كه رووم نميشه بگم...:sad:
راستش من با asp classic كار ميكنم:cry: نميدوونم بايد اينو چيكارش كنم!تو نوشته‌هام هم نوشته بودم به خدا، حالا اگه راهي هست كه اينو قاطي asp classic كار كنم يه راهنمايي كوچولو بكن لطفا!
واقعا شرمنده‌ام!!!!

amirlol

Well-Known Member
بهتر نبود می ذاشتین ! که اگر کسی نیاز داست به چنین کدی ! ازش استفاده کنه

aramdreamss

Member
خب چرا ولی اوشون گقتن نمیخوام و به دردم نخورد من وجدان کاریم معذب شد و بهم بخورد و حذفش کردم:cry:

mak

Member
خب چرا ولی اوشون گقتن نمیخوام و به دردم نخورد من وجدان کاریم معذب شد و بهم بخورد و حذفش کردم
آقا من به غايت شرمنده‌ام[شكلكي كه بتونه شرمندگيه منو نشون بده پيدا نكردم]!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا