اعطاي جايزه به پدر اينترنت

Peyman-Pop

Active Member
ITNewsPic326.jpg

تيم برنرز- لي، مخترع شبكه جهاني اينترنت، جايزه‌ي افتخاري 671 هزار پوندي را دريافت كرد. اين جايزه با عنوان جايزه‌ي فناوري هزاره توسط Finish Technology Award Foundation به او كه ديگر وي را «پدر وب» مي نامند، اعطا گرديده است.

اين دانشمند انگليسي در سال 1991 با متصل كردن صفحات سيستم ها با يك ديگر، انقلاب اينترنتي را به وجود آورد و در سال 2003 به خاطر پيشرو بودن در كار خود، مفتخر به دريافت لقب (Sir) شد.

سر تيم، برنامه‌ي فرامتني (Hypertext) خود را زماني كه در موسسه‌ي فيزيك ذرات Cern در ژنو بود، خلق كرد.

سر تيم برنرز- لي

تولد در سال 1955

تحصيل در رشته‌ي فيزيك در Queen's College آكسفورد

محروميت براي استفاده از كامپيوتر دانشگاه به خاطر هكينگ

ساخت كامپيوتر براي خودش با كمك تلويزيون قديمي، يك ريز پردازنده‌ي موتورولا و يك هويه

خلق وب در اواخر دهه‌ي هشتاد و ابتداي دهه‌ي 90 در Cern

ارايه‌ي رايگان اينترنت

بنيانگزاري كنسرسيوم شبكه‌ي جهاني در MIT در سال 1994

انتخاب به عنوان يكي از بيست متفكر جهان در قرن بيستم (توسط Time Magazine)

دريافت لقب در سال 2003

او در اوايل دهه‌ي 1990، با ايجاد اين امكان كه دانشمندان ساده تر يافته‌هاي تحقيق يك ديگر را در يك شبكه‌ي كامپيوتري مشاهده كنند، اينترنت را ايجاد كرد و خود نام آن را World Wide Web نهاد.

اين مرد مشهور و كم رو، نه تنها هيچ گاه با نگاه تجاري به كار خود نگاه نكرده، بلكه كوشيده است تا استفاده از شبكه را گسترش دهد.

منبع خبر : همکاران سیستم

iman_flash

Active Member
پس اين بود كه مارو بيچاره كرد اين اينترنتو انداخت به جونمون

مرسي پيمان جان عالي بود

H-assan

Well-Known Member
iman_flash گفت:
پس اين بود كه مارو بيچاره كرد اين اينترنتو انداخت به جونمون

مرسي پيمان جان عالي بود

مي دوني بابام چي مي گه مي گه ببرش محضار عقد اش كن ((منظورش نت )) :oops: :cry: :wink:

Masih

Well-Known Member
من كه اينقدر تو سايت دانشكدمون نشستم كه بچه‌ها ميگن تو به جاي شهرسازي بايد ميرفتي كامپيوتر! سند يكي از كامپيوترهاي اونجا رو هم 6 دانگ براي من زدن! :lol:

H-assan

Well-Known Member
Masih-Evanescence گفت:
من كه اينقدر تو سايت دانشكدمون نشستم كه بچه‌ها ميگن تو به جاي شهرسازي بايد ميرفتي كامپيوتر! سند يكي از كامپيوترهاي اونجا رو هم 6 دانگ براي من زدن! :lol:

:lol:
خوبه مسيح جان موفق باشي

rouhollah

Member
Masih-Evanescence گفت:

منظورت كافي نت دانشكده تونه؟ :lol:

H-assan

Well-Known Member
rouhollah گفت:
Masih-Evanescence گفت:

گير نده ديگه منظور رو كه رسونده

aminem

Member
اتفاقا مسيح اصطلاح درست رو بكار برد!!!
يه سري به ديكشنري بزنيد!!!!

Masih

Well-Known Member
assan گفت:
rouhollah گفت:
Masih-Evanescence گفت:

ممد رو كه ميدونم زير ديپلمه! اما روح‌الله رو نه! ولي فكر كنم اونم هنوز دانشگاه نيومده كه بدونه اينجا به كافي‌نت ميگن سايت! :wink:

H-assan

Well-Known Member
ولي سايت معني زيادي مي دهد يكي از معني هاش هم كافي نت هست دقيقا مسيح درست گفته

حالا كي مي گه نه

H-assan

Well-Known Member
Masih-Evanescence گفت:
assan گفت:
rouhollah گفت:
Masih-Evanescence گفت:

ممد رو كه ميدونم زير ديپلمه! اما روح‌الله رو نه! ولي فكر كنم اونم هنوز دانشگاه نيومده كه بدونه اينجا به كافي‌نت ميگن سايت! :wink:

مسيح جان منظورت از ممد / محمد هست و منظورت از محمد من هستم قبلا هم گفتم اوني اسم شناسه نامي و اسمي كه دوستان صدا ميكنن آسان يا حسن يكي از اين دوتا محمد كسي من رو صدا نمي كنه

:wink: :wink:

iman_flash

Active Member
لطف كنيد اين بحث سايت يا همون كافي‌نت رو ادامه نديد

ممنون
ارادت

جدیدترین ارسال ها

بالا