حالي دادي بابا ، شايد منم يه طرح زدم ، البته با در نظر گرفتن قوانين کپي رايت :d ????
tandisdesign Well-Known Member Jun 17, 2007 #21 sepi90 گفت: حالي دادي بابا ، شايد منم يه طرح زدم ، البته با در نظر گرفتن قوانين کپي رايت :d کلیک کنید تا باز شود... ????
sepi90 گفت: حالي دادي بابا ، شايد منم يه طرح زدم ، البته با در نظر گرفتن قوانين کپي رايت :d کلیک کنید تا باز شود... ????
sepi90 Member Jun 17, 2007 #22 نياز به توضيح نداره که به فارسي کتابي ترجمه ميکنم : ميگويم خيلي خيلي زيباست و من نيز ايده اي دارم و شايد در زماني ( يک روز صبح ) منم يک طرح کشيدم و البته با ايده اصلي از شما . اگر هنوز نکته مبهمي بود بگين ترجمه رو گسترده تر بکنم .
نياز به توضيح نداره که به فارسي کتابي ترجمه ميکنم : ميگويم خيلي خيلي زيباست و من نيز ايده اي دارم و شايد در زماني ( يک روز صبح ) منم يک طرح کشيدم و البته با ايده اصلي از شما . اگر هنوز نکته مبهمي بود بگين ترجمه رو گسترده تر بکنم .
tandisdesign Well-Known Member Jun 17, 2007 #23 فكر كردم ميگي من كارام دودره ايه :d راستي كليپات محشره ...
tandisdesign Well-Known Member Jun 17, 2007 #25 چند وقته فروم بي بخار شده مگه نه همش شديم خودمون چند نفر ...
Mandana Active Member Jun 17, 2007 #26 دوران امتحاناته پسرم من امتحاناتم تموم شده و همه شو خراب کردم. بقیه در حال درس خوندن اند / به مدیری که توی بخش خودش اسپم بزنه چی میگن؟
دوران امتحاناته پسرم من امتحاناتم تموم شده و همه شو خراب کردم. بقیه در حال درس خوندن اند / به مدیری که توی بخش خودش اسپم بزنه چی میگن؟
h.khafan Active Member Jun 18, 2007 #27 به مدیری که توی بخش خودش اسپم بزنه چی میگن؟ کلیک کنید تا باز شود... میگن ماندانا ولی جدی جدی این انجمن یه جوری شده نزدیک به یکی ماه و اندیه که فقط 10/12 نفرن که میان برا کارای هم نظر میدن و اینا. kambiz-g safir187 graphmax www.tdec.ir mandana sara_is_nice_girl [SHOLI] 1gharibe که چند روزه نیست. sepi90 kambiz.elf mahsoft اگه کسی جا افتاد دیگه به بزرگیش ببخشه.
به مدیری که توی بخش خودش اسپم بزنه چی میگن؟ کلیک کنید تا باز شود... میگن ماندانا ولی جدی جدی این انجمن یه جوری شده نزدیک به یکی ماه و اندیه که فقط 10/12 نفرن که میان برا کارای هم نظر میدن و اینا. kambiz-g safir187 graphmax www.tdec.ir mandana sara_is_nice_girl [SHOLI] 1gharibe که چند روزه نیست. sepi90 kambiz.elf mahsoft اگه کسی جا افتاد دیگه به بزرگیش ببخشه.
shirini_forush Well-Known Member Jun 18, 2007 #28 مگه بده عزیزم فعالیت فرهنگی میکنیم؟ (جوون مردم رو معتاد میکنیم :دی)