خدا قوت
MDP عزیز لازم دونستم چند نکته رو اضافه کنم پس رخصت(با اجازه سابق):
1- night star عزیز در شروع بحث اشاره ای به Multipart بودن فرمشون نکردن من هم یک راه حل عاقلانه (منظورم سبک و سریعه)پیشنهاد کردم (البته با اجازه اساتید) و گفتم پیشنهاد JQuery صرفه اقتصادی!!!(از نظر زمان Load شدن صفحه و مصرف پهنای باند) نداره.
2- night star عزیز مشخص بود تا اندازه ای به جاوااسکریپت واردن اما من بهتر دیدم یک کد Reusable بهشون پیشنهاد کنم با اندک جزئیات که مد نظر قرار نگرفته بود.
3- اکیدا پیشنهاد می کنم در مورد توصیه به استفاده از بسته کد های سنگینی مثل JQuery بدون ذکر موارد ذیل خودداری کنیم:
1) موجه شدن صرفه اقتصادی استفاده (استعمال!!!) یعنی مثلا در صفحه ای چندین عملیات جاوااسکریپتی مثل منوی درختی , منوی دراپ داون , Form Validation (اعتبار سنجی فرم) و ... (یک یا چند مورد) وجود داشته باشد.
2)معرفی هسته JQuery به تنهایی به کسی که به طور کامل با زبان جاوااسکریپت آشنایی دارد و در غیر این صورت معرفی یک پلاگین سبک برای دریافت خروجی حداقلی(کارایی مورد انتظار).
3)و مهمترین مساله معرفی و تشویق به استفاده از توزیع Minified (کم حجم شده) و gzip (فشرده شده) و تکنیک های استفاده بهینه در صفحه.
به نظر من اگر یکی از موارد بالا تحقق پیدا نکنه به نظر من (نظر شخصی!!!) باید یک کد سبک فی البداهه (البته کارا و بدون اشکال) بنویسم و یا در صورت وجود بسته آماده اختصاصی که در سایتهایی مثل Dynamicdrive پیدا میشن اون رو معرفی کنم.
این بود انشای من.
-----------
حالا MDP عزیز می خوام هم از نظر نگارشی و هم از نظر علمی به من نمره بدین.

فقط یه چیزی توی خیلی از فروم ها کل کل می کنن آخرشم به هیچ جایی نمی رسن امیدوارم این بحث علمی از مسیرش خارج نشه.
راستی یادم رفت بگم من خودم عاشق

JQuery

هستم.و برای آموزش JQuery یه فکرایی

توی سرم هست... .