اطلاع از خوانده شدن ایمیلی که فرستادیم ؟؟؟؟

tamizi

Member
سوال خوبی پرسیدید ... من هم این سوال را دارم
ببینید مثلا ما یک ایمیل به یک نفر می فرستیم چه جوری میشه وقتی اون طرف ایمیل رو خوند یک ایمیل برای ما ارسال بشه که مشخص بشه طرف در این ساعت و این روز ایمیل رو خونده
من دیدم ... خیالی ها هم برای من میفرستند ولی نمی دونم چه جوری میشه این کار رو کرد
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنید
من با اوت لوک اکسپرس کار می کنم

hossein68

New Member
به نام خدا
شما میتوانید به آدرس Sabamail.com بروید و در آنجا ثبت نام کنید و از اون طریق ایمیل فارسی بفرستید و از رسیدن اون باخبر شوید.
با تشکر

اگر با outlock (یا pop3 ) یا gml کار میکنید کافی به
tools>option>Request

Request a read ...
فعال کنید که باعث میشه در صورت باز شدن نامه برای شما تاییده بیاد البته در صورتی که شخص مورد ننظر شما هم از outlook یا gml استفاده کن
در ضمن قسمت بعدی در آدرس بالا جهت تنظیم و شرایط ارسال (تاییده دریافت ) ایمیل و متن اون که متونید تنظیم کنه برای yahoo هم میتونید از outlock استفاده کنید البته اگر بلدید اون تنظیم کنید .

tohidadiby

New Member
هادی ابراهیمی گفت:
اگر با outlock (یا pop3 ) یا gml کار میکنید کافی به
tools>option>Request

Request a read ...
فعال کنید که باعث میشه در صورت باز شدن نامه برای شما تاییده بیاد البته در صورتی که شخص مورد ننظر شما هم از outlook یا gml استفاده کن
در ضمن قسمت بعدی در آدرس بالا جهت تنظیم و شرایط ارسال (تاییده دریافت ) ایمیل و متن اون که متونید تنظیم کنه برای yahoo هم میتونید از outlock استفاده کنید البته اگر بلدید اون تنظیم کنید .

اگه امکان داره براتون میشه بیشتر توضیح بدین؟ در مورد یاهو و جی میل؟؟؟؟ بدون OUTLOCK

:cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا