++ اطلاعات کامل در مورد خرید هاست ++

reza_d2i

Member
3 گیگ ریسلر میخوام
من 2 - 3 روزه دارم اینجا رو میگردم
ماشالا 200000000 میلون شرکت دیدم با قیمتهای مختلف ! یه سری رو انتخاب کردم لطفا کسایی که باهاشون کار کردن نظر بدن و مدیران هاستینگها هم قیمت پلان های ریسلری شون رو اینجا قید کنند.

نکاتی در باره انتخاب هاست :
امنیت سرور : صبح اول وقت میری سراغ سایت میبینی دیفیس شده! چند بار رفرش میکنی تا باورت بشه که فلان هاستینگ مشهور ایرانی که ازش هاست گرفتی هک شده و صداشم در نیومده! 24 ساعت بعد سایت میاد بالا میری چک میکنی میبینی انجمنت مطالبش مال 6روز قبله میبینی بک آپ 1 هفته قبل رو ریستور کردن:eek:
حالا مشکلات امنیتی کانفیک صحیح سیستم عامل سرور به کنار = اطلا در این باره بحث نکنیم بهتره!

- کادر مدیریت و پشتیبانی : اطلاعاتشون در چه حدیه؟ مثلا اگه مشتری یه اسکریپت اینستال کنه و با سرور مشکل داشته باشه میتونن مشکلشو حل کنن؟ درباره مشکلات برنامه های مختلف با تنظیمات سرور اطلاعات کافی دارن؟

- حسن شهرت شرکت : فاکتور بسیار مهم برای من ! خیلی از سایتهای هاستینگ ایرانی رو دیدم که بعد چند ماه غیبشون میزنه...

- تضمین آپ تایم سرور : چند تا از سایت هام رو یه هاست ایرانی هست ( به دلیل نرفتن آبروی اون شرکت اسمشو نمیآرم ) من با host-tracker سایت رو مونیتور میکنم میبینم 30 ساعت داون داره تو 1 ماه بی شرکت که زنگ میزنم 10 دقیقه از منشی به آبدارچی از ابدارچی به مسول فروش و نهایتآ از اون به یکی دایرکت میشم که سرور دستشه میگم 30 ساعت داون شده سرورتون طرف تازه زیر بار نمیره:eek:

- تسریع در پشتیبانی : ظهر میری سراغ سایت میبینه لود نمیشه ! ساعت 2:30 ظهر - لوکیشن : دفتر شرکت هاستینگ : تلفن زنگ میزنه یه آقایی گوشی رو برمیداره : میگی سایتم لود نمیشه طرف میگه متاسفم آقا! مسول اصلی اینجا نیست من مستخدم شرکتم!:mrgreen:
اون وقت متوجه میشی که پشتیبانی 24 ساعته یعنی چی! حالا اگه سرور هک شده باشه دیگه هیچی تا یه هفته تو شرکت هیچکی گوشی رو برنمیداره که خدای ناکرده به مشتری توضیح بدن که آقا شرمنده سرور هک شده داریم بکاپ ریستور میکنیم که حداقل خیالمون از بابت اطلاعات سایتی که 1 ساله روش کار میکنیم راحت بشه
- من خودم شبا موبایلم رو رو آخرین ولوم میزارم که اگه نصفه شب سایت مشتریم اررو داد مشتری زنگ زد از خواب بپرم جواب بدم! که مشتری لذت پشتیبانی 24 در 365 روز رو درک کنه البته من سایت طراحی میکنم

- قیمت مناسب:
اینجا لیست Top Hosting Companies in Iran هست که به آدم امکان میده دقیق تر انتخاب کنه!

و اینجا لیست کلی هاستهای معتبر دنیا

قیمتهاشون رو هم خیلی پایین زدن !
در برابر قیمتهای بعضی از هاستهای ایرانی این قیمتها به شدت مناسب به نظر میرسن!

در خاتمه هیچ وقت به طراحی فریبنده سایت شرکت هاستینگ توجه نکنید و تا یه سایت پر زرق و برق دیدین فورا نرید تو قسمت خریدشون! امکاناتی رو که به درد خودتون میخوره ارزیابی کنید مثل: سیستم پشتیبانی و ارتباط با مشتریان - کنترل پنل مشتری در سایت مثلا برای ثبت دومین

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا من یه اکانت ریسلر میخوام بخرم
انتخاب اول: هاستینه 3 گیگ ریسلر 200 تومان در سال
یه سوال از مدیر هاستینه: http://servercentral.net/customers سرور رو از اینجا گرفتین؟
انتخاب دوم: پرشین سرویس اما قیمتش !! 150 تومان واسه 1 گیگ ؟

لطفا مدیران هاستها قیمتهارو بدن

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
بخدا این دیگه جدید بود
24.gif
تو این چند سال زندگی اینترنتی اینطوری ندیده بودم
301.gif

سلام
از حسن انتخاب شما سپاسگزارم

خیر سرور از سایت host4web.com خریداری شده

سرور دوم هم از لیرید تکنالژی