اطلاعات در مورد ssl ميخواهم و https

rahmani

Member
سلام.

آيا كسي اطلاعاتى در مورد ssl و نحوه‌ى تنظيم آن در cpanel دارد؟

من چطور ميتوانم https داشته باشم؟ هاست من آنرا ساپورت مى‌كند و در cpanel هم ssl manager با بخشهاى زير دارم( تصوير الصاق شده).

لطفا در مورد هر كدام از بخشهاى private keys, certificate signing requsts, certificates اگر اطلاعاتى داريد، بفرماييد.

متشكرم.

پیوست ها

• ssl.gif
    ssl.gif
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
در اين بخش شما KEY ‍، CSR و CRT رو ايجاد ميكنيد و بايد اونها رو به مدير سرور ارسال كنيد تا بر روي اكانت شما نصب كنه

مجيد

Boost

New Member
Ssl

برای داشتن(Security Socket Layer(SSL داشتن دو چیز لازم است :

1-IP اختصاصی
2- خریدن SSL License که همون کدها هستن که در cpanel وارد میکنید .

oxygenws

Active Member
هیچ کدوم از این دو چیز که فرمودید لازم نیست.
(البته مسلما هر سیستمی که به اینترنت وصل میشه، یک Ip اختصاصی (و شاید موقتی) داره)

Boost

New Member
oxygenws گفت:
هیچ کدوم از این دو چیز که فرمودید لازم نیست.
(البته مسلما هر سیستمی که به اینترنت وصل میشه، یک Ip اختصاصی (و شاید موقتی) داره)

منظور از IP اختصاصی , IP هر سیستمی که به اینترنت وصله نیست دوست من .
کلا دو حالت میزبانی وب داریم , IP-Based و Name-Based
بطور کل از حالت Name-Based استفاده میشه یعنی تعداد زیادی دامین بروی یک IP هاست میشه و در IP-Based یک IP اختصاصی برای یک اکانت استفاده میشه.
برای داشتن SSL روی یک دامین درcpanel باید درخواست IP اختصاصی بشه یعنی باید بصورت IP-Based هاست بشه.
Shared SSL که رو کنترل پنلهای ویندوزی معمولا ارائه میشه چیز دیگری است که مربوط به بحث ما نیست.

ضمنا اینکه " مسلما هر سیستمی که به اینترنت وصل میشه، یک Ip اختصاصی (و شاید موقتی) داره"
کاملا اشتباه است. هر سرویس دهنده ای که به اینترنت وصل است میبایست Ip اختصاصی و Valid داشته باشه و الزاما IP کاربرها یونیک و اختصاصی نیست . و این حرف شما کمی من رو نا امید میکنه چون من تازه وارد این فریوم شدم و خیلی تعریف اینجا رو شنیده بودم ولی گفتن این مسئله از سوی شما که مدیر انجمن هستید تعجب برانگیز هست. امیدوارم که از این انتقاد من ناراحت نشید چون انتقاد پذیری منجر به رشد میشه.
بعدا یه مقاله کامل راجع به SSL مینویسم الان مشغول سرور ویندوزم هستم . امیدوارم دوستان استفاده کنند.

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
ممنون به خاطر توضیحاتت، ولی اینجا نوشتی که:
برای داشتن SSL روی یک دامین درcpanel باید درخواست IP اختصاصی بشه یعنی باید بصورت IP-Based هاست بشه.
و به هیچ عنوان چنین نیست :) حداقل در سرور های لینوکس :)

کاملا اشتباه است. هر سرویس دهنده ای که به اینترنت وصل است میبایست Ip اختصاصی و Valid داشته باشه و الزاما IP کاربرها یونیک و اختصاصی نیست . و این حرف شما کمی من رو نا امید میکنه چون من تازه وارد این فریوم شدم و خیلی تعریف اینجا رو شنیده بودم ولی گفتن این مسئله از سوی شما که مدیر انجمن هستید تعجب برانگیز هست. امیدوارم که از این انتقاد من ناراحت نشید چون انتقاد پذیری منجر به رشد میشه.
منظور من رو نگرفتی برادر...
هر سیستم (به مفهوم واقعی سیستم) که به اینترنت وصل میشه. منظور من یک کامپیوتر نبود یا یک کامپیوتر که از طریق شبکه داخلی به اینترنت وصل میشه. یه بار دیگه جمله من رو بخون، منظورم رو می گیری :)

موفق باشی.

Boost

New Member
برای داشتن SSL روی یک دامین در باید درخواست IP اختصاصی بشه و آن دامین روی یک IP اختصاصی هاست شده باشه . این مسئله کاملا بدیهی هست حتی در خود cpanel هم اشاره شده بهش ، دیگه لازم به توضیح بیشتر نمیبنم .

در مورد سیستم اومدی درستش کنی خرابترش کردی. اگه مفهوم واقعی سیستم رو در نظر بگیری لپتاپ منم هم یک سیستم هست . فکر کنم منظورت مثلا یک سرور است که برای میزبانی وب به نت وصله در اینصورت نمیشه گفت این یک سیستم واقعی هست و بقیه نیستن .
این وظیفه به گردن شماست که جمله رو درست منتقل کنی نه اینکه یک لفظ کلی بکار ببری و بعد بگی منظورت حالت خاصی از اون بوده دوست من :)

oxygenws

Active Member
برای داشتن SSL روی یک دامین در باید درخواست IP اختصاصی بشه و آن دامین روی یک IP اختصاصی هاست شده باشه . این مسئله کاملا بدیهی هست حتی در خود cpanel هم اشاره شده بهش ، دیگه لازم به توضیح بیشتر نمیبنم .
اگر من روی سرور name based شما برای چندین اکانت SSL نصب کردم چند بهم میدی؟؟ :)

در مورد سیستم اومدی درستش کنی خرابترش کردی. اگه مفهوم واقعی سیستم رو در نظر بگیری لپتاپ منم هم یک سیستم هست . فکر کنم منظورت مثلا یک سرور است که برای میزبانی وب به نت وصله در اینصورت نمیشه گفت این یک سیستم واقعی هست و بقیه نیستن .
این وظیفه به گردن شماست که جمله رو درست منتقل کنی نه اینکه یک لفظ کلی بکار ببری و بعد بگی منظورت حالت خاصی از اون بوده دوست من
منظور من دقیقا همونی بود که گفتم و سیستم به یک ساختار، یک مجموعه منظم یا ... میگن، نه مطلقا یک سخت افزار یا کامپیوتر یا ماشین حساب یا سشوار یا جاروبرقی یا ....!!!! متاسفم که توی جامعه ما به "کامپیوتر" میگن "سیستم"!!!
خودت هم می دونی من چی می گم و چی گفتم، پس بهتره این مورد آخر رو دیگه ادامه ندیم.

Boost

New Member
oxygenws گفت:
اگر من روی سرور name based شما برای چندین اکانت SSL نصب کردم چند بهم میدی؟؟ :)میشه برادر میشه، تا حالا shared SSL شنیدی؟؟ :)

منظور من دقیقا همونی بود که گفتم و سیستم به یک ساختار، یک مجموعه منظم یا ... میگن، نه مطلقا یک سخت افزار یا کامپیوتر یا ماشین حساب یا سشوار یا جاروبرقی یا ....!!!! متاسفم که توی جامعه ما به "کامپیوتر" میگن "سیستم"!!!
خودت هم می دونی من چی می گم و چی گفتم، پس بهتره این مورد آخر رو دیگه ادامه ندیم.

please check out the subject and see what am talking about and then answer against me lol
Shared SSL is good for children who plays in the game net not for reliable company lol
by the way the subject is closed :)

oxygenws

Active Member
موضوع رو چک کردم و مشکلی نداشت و من زیاد خارج از اون حرف نزدم.
با این برخورد شما هم نرجیح میدم بیشتر صحبت نکنم، خوب فایده نداره :)

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا