اطلاعات در مورد هاست لینوکس

jafar1374

Active Member
سلام :rose:
وقتی سایتی میگه:
سرور ها دارای آپتایم بسیار بالا و نزدیک به 100 درصد هستند.
از اطلاعات سرور ها نسخه پشتیبان منظم بر روی سرور های دیگر گرفته می شود.
در کلیه سرویس های میزبانی لینوکس امکان نصب برنامه های مدیریت محتوا مهیاست.

مشخصات نرم افزاری : Apache 2.2 - PHP 5 - MySql 5.1 به همراه بسته های مورد نیاز PHP همانند gd , Zend و ....

مشخصات کامل PHP همراه با ماژول های نصب شده بر روی سرور های اشتراکی لینوکس

تمامی سرویس های جدید داری کنترل پنل قدرتمند و در عین حال ساده و زیبای دایرکت ادمین می باشد.

1-یعنی مشکلی تو نصب سیستم های مدیریت محتوی و اسکریپتهای مختلف پیش نمیاد و همه نصب می شن؟
2-و کنترل دایرکت ادمین چیه ؟ و با سی پنل چه فرقی داره؟

با تشکر :oops:

Milad

Well-Known Member
سلام

1 . نه همه به روش معمولي خودشون نصب ميشند
2 . يك كنترل پنل مثل Cpanel و تقريبا قدرتمند ، به دليل اينكه Cpanel ايران رو تحريم كرده و دائما ليسانس هايي كه به سرور هاي ايراني فروخته ميشه بي اعتبار ميشه بيشتر سرور هاي ايراني از دايركت ادمين استفاده ميكنند .

دموي دايركت ادمين

يوزر نيم : demo_user
پسورد : demo

آخرین ویرایش:

parmishost

Member
با سلام
بله دوست گرامی در صورت عدم مشکل در سیستمتون به خوبی نصب می شوند.
در مورد کنترل پنل در زمینه لینوکس هیچ چیزی cpanel نمی شه شرکت ما و سایر دوستان هم مدت زیادی هست از cpanel استفاده می کنند و هیچ مشکلی نداره تحریم ها هم بستگی به جایی که دارین ازش خرید می کنید داره به عنوان مثال ما که با iweb کار می کنیم تا حالا مشکل نداشتیم به علاوه شرکت های معروفی مثل iranhost و ... هم مشکلی ندارن و راحت دارن کار میکنند.

gb_shahin

Member
ببينيد ربطي به اين موضوع نداره , گزارشتون نكردن كه نبستنتون يا اينكه رو ديتاسنتري هستيد كه به كپي رايت اهميت نميده يا اينكه داريد از cp نال شده استفاده مي كنيد واسه سي پنل چه فرقي داره شما معروف باشي يا نه اون طبق قوانين و تحقيقاتي كه مي كنه ليسانس رو باطل مي كنه !!!‌ حالا ممكنه يه مدتي شانس بياريد و از ديدش مخفي بمونيد !!! اين حرف شما رو هم كه هيچ چيز سي پنل نميشه قبول ندارم اگر يكم علم از دستورات لينوكس , تنظيمات آپاچي و پي اچ پي داشته باشيد مي تونيد بهترين كارا رو به دايركت بكنيد حتي به نحوي كه اونو كاملآ شخصي سازي كنيد ...

jafar1374

Active Member
سلام

ببينيد ربطي به اين موضوع نداره , گزارشتون نكردن كه نبستنتون يا اينكه رو ديتاسنتري هستيد كه به كپي رايت اهميت نميده يا اينكه داريد از cp نال شده استفاده مي كنيد واسه سي پنل چه فرقي داره شما معروف باشي يا نه اون طبق قوانين و تحقيقاتي كه مي كنه ليسانس رو باطل مي كنه !!!‌ حالا ممكنه يه مدتي شانس بياريد و از ديدش مخفي بمونيد !!! اين حرف شما رو هم كه هيچ چيز سي پنل نميشه قبول ندارم اگر يكم علم از دستورات لينوكس , تنظيمات آپاچي و پي اچ پي داشته باشيد مي تونيد بهترين كارا رو به دايركت بكنيد حتي به نحوي كه اونو كاملآ شخصي سازي كنيد ...

سلام
اتفاقا اینا رو یه بنده خدایی تو پرشین اسکریپت هم امروز گفتش :rose:

nimafire

find / -name Support > u
سلام

1 . نه همه به روش معمولي خودشون نصب ميشند
2 . يك كنترل پنل مثل Cpanel و تقريبا قدرتمند ، به دليل اينكه Cpanel ايران رو تحريم كرده و دائما ليسانس هايي كه به سرور هاي ايراني فروخته ميشه بي اعتبار ميشه بيشتر سرور هاي ايراني از دايركت ادمين استفاده ميكنند .

دموي دايركت ادمين

يوزر نيم : demo_user
پسورد : demo

البته من خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم اگر فکر کردید دایرکت ادمین از cpanel ضعیف تر هست باید بگم سخت در اشتباهید
از نظر فنی هیچ گونه اطلاعی از این سیستم ندارید
شما directamdin را با whm مقایسه میکنید.
دایرکت ادمین سیستمی هست که مدیر سرور به تمام معنا سرور را مدریست میکند
cpanel تنها برای افراد تنبل هست

بدرود

nimafire

find / -name Support > u

دقیقا. واقعا خوشحال شدم. بعد از مدت ها یک فرد حرفه ای در این انجمن و wht.ir دیدم.

موفق باشید

mrtnet

Member
با سلام

من حرف دوست خوبم nima و gb رو تایید میکنم و دایرکت ادمین واقعا عالی هست و میتونم به جرات بگم با سیستم سی پنل هیچ فرقی نداره بلکه بهتر هم باشه و نسبت حرف دوستمون گفته بود که از iweb گرفتن بهتره بدونید که گاهی اوقات اون هم به مشکل خورده اگر مجید اقا که صاحب سایت پرشین سرویسز هم هستن تشریف بیارن این حرف منو تایید میکنند من یادم چند سال پیش ایشون هم از iweb سرور داشتن که بعد از چند ماه که من خریده بودم گفتن با cpanel مشکل پیدا کردن و بعد از 2 هفته پلسک نصب کردن و سی پنل به دیتاسنتر کاری نداره و طبق قوانین نباشه اون حسابتون میبنده و یک چیزی دیگری هم هست اینکه هزینه لایسنس دایرکت ادمین از پلسک و سی پنل ارزان تر هست و هم اینکه با ایران مشکلی نداره برای همین بعضی از شرکت ها از این سیستم استفاده می کنند ..

در ضمن بهتر هست دوست عزیز بدونید ایران هاست که شما فرمودید داره از سیستم هلم استفاده میکنه ...

موفق و پیروز باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا