اطلاعاتي راجب visual c#.net

overcrash

Active Member
من ميخوام با vc#.net يك برنامه حسابداري بنويسم اول اينكه از چه نوع database بهتر استفاده كنم (ميخوام كاربر راحت باشه و نياز به نصب برنامه هاي جانبي تداشته باشه)
نكته دوم اينكه اگه با دات نت برنامه بسازي بايد سيستم كاربر .netframwork داشته باشه تا برنامه نصب بشه و كار كنه .
اگه كسي تجربه اي توي اين زمينه داره ممنون ميشم راهنماييم كنه

mahyar_nel

Active Member
تا اونجايي كه من ميدونم نيازي به .net framework نيست
ولي به ديتا بيس نياز هست اگه acsess باشه كاربر تا حدودي راحت تره ولي sql , oracel بهترن

hamed_h

Member
دوست عزيز . اگه از فريم ورك دات نت استفاده كني بايد حتما روي كامپيوتر كاربر نصب بشه .
دوم اينكه بسته به اطلاعاتي كه مي خواي ردوبدل كني
پايگاه داده رو انتخاب كن .
اگه اطلاعاتت در حد 14000 ركورد هست استفاده از اكسس خوبه ولي از اون بيشتر رو بهتره از SQL استفاده كني .

hamed_h

Member
mahiyar عزيز .
دات نت فريم ورك دقيقا مثل jvm هست .
علت اينكه ميگن پلتفرم هست به خاطر همين مساله هست . يعني مساله سيستم عامل واسش مطرح نيست .
پس براي اينكه برنامه تحت دات نت فريم ورك كار كنه بايد
اين بسته روي كامپيوتر كاربر نصب بشه .
ببين من دارم با مدرك و دليل صحبت مي كنم .
عزيز دل .
قربونت . حامد حبيبي

mahyar_nel

Active Member
مرسي حامد خان
ولي ماكروسافت نمي اد برنامه نويسي رو معرفي كنه كه نياز باشه براي اجراي برنامه اي كه توسط اون برنامه نويسي درست شده كاربرهارو مجبور به نصب پلت فرم بكنه اونم برنامه نويسي هاي قوي مانند C# VB.net C+++
اگر هم چيز اضافه بخواد فقط يه dirct x هستش

hamed_h

Member
آفرين گفتي قوي
يكي از دلايل قوي بودن vb.net و هر دات نت ديگه يي
هين پلت فرم بودن دات نت قريم ورك هست

houtanal

Member
اصولا تفاوت ماهيت دات نت در فريم ورك تعريف شده اش است
اما:
زبان هاي دات نت پي از شبه كمپايل تبديل به IL مي گردند(جزو محاسن بي رقيب دات نت)
براي اجرا حتما به CLR نياز است كه درون دات نت قريم ورك قرار داره
در ضمن براي اجرا نيازي به نصاب نداريد زيرا برنامه هاي دات نت تغيير خاصي در سيستم نمي دهند(رجيستري و ...)
براي بانك اطلاعاتي:
برنامه هاي حسابداري برنامه هاي حساسي هستند تا حد امكان از اكسس استفاده نكنيد با وجود پشتيباني از بانك هاي اطلاعاتي فراوان در دات نت هنوز sql server اول است

hamed_h

Member
برنامه هاي دات نت توي دو مرحله به دستورالعمل هاي
ماشين كامپايل مي شن . اول به MSIL كامپايل مي شن
كه تعريف كنند دستورات CLR هست . بعد كامپايلر
ديگه يي در CLR زبان MSIL رو به كد ماشين ترجمه مي كنه .
دليل بكارگيري از دو كامپايلر براي ايجاد برنامه در دات نت بدست آوردن قابليت حمل ما بين OS ها هست .
اگر برنامه دات نت فريم ورك نصب شده باشه مي تونه هر برنامه دات نت رو به اجرا در بياره . و هر زباني كه بتونه به زبان MSIL كامپايل بشه زبان سازگار دات نت مي گن .

اين كه برنامه هاي دات نت توي سيستم تغيير ايجاد نمي كنن بستگي به برنامه داره . توي برنامه اي كه شما چندتا فايل dll درست كردي حتما بايد از نصاب استفاده كني .
و اينكه اگه تا حالا با خود دات نت فايل Setup درست كرده باشين مي بينين كه برنامه قبل از نصب يه پيغامي ميده و مي گه كه اين برنامه نياز به دات نت فريم ورك داره .

بهتره قانون كپي ريات رو هم رعايت كنيم . توي نوشتن
مطالب بالا از كتاب اقاي ديتل هم استفاده كردم

overcrash

Active Member
اول اينكه خيلي ممنون از جوابهاي خوبتون :wink:
حالا هممون ميدونيم كه وقتي با VS.NET يك برنامه ميسازيم اگه از .netframework استفاده كرده باشيم حتما براي نصب و اجرا به همين فريم ورك احتياج هست.
حالا يه سوال پيش مياد و اون اين هست كه از كجا بفهميم از اين خصوصيت استفاده شده يا نه يعني چه توابعي از اين فريم ورك استفاده ميكنند؟
درضمن من وقتي setup درست كردم پيغامي نداد كه از فريم ورك استفاده شده!
نكته بعد اينكه sql server خيلي امنتر و بهتر از access هست خصوصا در بانكهاي حجيمتر. حالا وقتي من از sql server استفاده كنم دستگاهي كه از اين برنامه استفاده ميكنه بايد sql server رو نصب كنه؟ اگه كسي تو اين زمينه كار كرده لطفا راهنمايي كنه

جدیدترین ارسال ها

بالا