اضافه کردن و پاک کردن از درون فایل های متنی

سلام بچه ها من یک مشکل پیدا کردم اینه که من میخوام به فایل های متنی مثل Text یا هر چیز دیگه یک متن اضافه کنم .

:nokte: مثلا اون فایله قبلا شش خط درونش متن وجود داشته حالا من میخوام که یک دکمه درست کنم که با فشردن او فقط خط چهارم پاک بشه و یک متنی که خودم معلوم کردم به خط چهارم اظافه بشه همون طور که میدونین با فرمان زیر متن اضافه میکنن

filename$='C:\file.txt'
string1$=EditBox$
ret=StrToFile(filename$,string1$,TRUE,TRUE)

ولی من میخوام به خطی که خودم معلوم کردم متن اضافه بشه و خطی که خودم مشخص کردم پاک بشه.:idea
:

یک دکمه هم داشته باشه که تمام متن داخل اون فایل رو پاک کنه :neutral:

Little-Demon

Well-Known Member
یه بچه مثال از کارت بذار تا بلکه برات انجامش بدیم . .. .. . .. . .چون من که یه کم توی این خط چهارم و اینا خنگ شدم .. . .

اقا شما فرض کنید یک شیء Txet با نام test در درایو C دارین که شش خط متن داخلش نوشته شده حالا به نکات زیر توجه کنید.

1:) من میخوام درون پرژه یک دکمه درست کنم که فقط متن خط چهارم اون فایل متنی رو باک کنه و یک متن جایگزینش بکنه .

نکته اون متنی که جایگزین میشه حتما به جای متنی که پاک شده قرار بگیره

البته تا اونجایی که من میدونم برای اضافه کردن یک متن به فایل متنی باید از فرمان زیر بهره برد
filename$='C:\file.txt'
string1$='matn mored nazar'
ret=StrToFile(filename$,string1$,TRUE,TRUE)

یک دکمه هم باشه که تمام متن های درون اون فایل متنی رو پاک کنه.

اخه اگه من یکم بیشتر با ثابت های ویندوزی اشنا بودم این سوال رو نمیپرسیدم یکم همت کنید جواب بدین چون لازم دارم جوابش رو ! برای ساخت اون موتور ستاپ ساز با MMB

مگه شما نگفتین برای کمک کردن حاظر هستید پس یا علی!

جدیدترین ارسال ها

بالا