اضافه کردن دسته ای رکوردها به دیتابیس

fereshte22

Member
من در فرم خودم چند ردیف textbox دارم .مثلا 5 ردیف.که هر ردیف شامل یک رکورد میباشد.حالا کاربر ممکنه هر تعداد از این ردیف ها را پر کند و همزمان چند رکورد به دیتابیس اضافه کند.
میخواستم که دوستان یک روش مناسب و بهینه برای این کار به من معرفی کنند.
ممنون

منظورت از روش بهینه چیه
مثلا می خوای امنیت بالاتر بره یا سرعتش بگو دقیقتر تا کمکت کنم
یا مثلا می خوای با دستورات خاصی باشه

fereshte22

Member
سلام
خوب كلا روش مناسبي باشد .سرعت خوبی هم داشته باشد.هر روشی که مناسب میدونید ممنون میشوم راهنمایی کنید

خوب بگو ببینم منظ.رت از ردیف و هر ردیف چند رکورد یعنی چی
کلا یه فرم داری که می خوای توی بانک بریزی

fereshte22

Member
اولا دوست عزیز از پیگیریتون خیلی ممنون هستم
ببینید فرض کنید ما سه تا فیلد نام و نام خانوادگی و سن در دیتا بیس داریم که سه تا textbox براي وارد کردن این مشخصات اختصاص دادهایم.حالا من میخواهم بتونم همزمان مشخصات 5 نفر را در دیتا بیس وارد کنم .به همین دلیل از 15 تا textbox استفاده کردم که هر 3 تا textbox براي يك ركورد باشد.(مشخصات یک نفر)
احتمالا با یه حلقه for ميشه اين كار را انجام داد .ولی سوال من اینه که ایا روش بهتری برای این کار وجود دارد؟
نمیدونم منظورم را واضح بیان کردم یا نه؟
ولی به طور کلی مشکلم اضافه کردن همزمان چند رکورد در دیتا بیس است

ARTA_ADOBE CO

Active Member
ببین فرشته خانم (؟)

من هم فکرم اینطوری بود که الان خیلی مشکلات با تعداد بالای فیلد ها پیدا میکنم اما...
اینجا رو ببین » http://ds-ebrahimi.ir/ordering/tirche.html

من با یه کوئری ساده تعداد 110-20 متغییر رو یه جا تو پایگاه داده ثبت کردم و دیدم زمان ثبت رو زده 0.0005
حساسیت نشون نده ! با اینکه تایید نمیکنم این روش کاملا بهینه باشه اما سرعت کاملا قبا قبولی داره...

ببینید شما یه فرم دارید با 3 تا textbox
چه طوری می خواید با یه فرم 3 textbox اطلاعات 5 نفر رو در یک آن وارد بانک کنید
فقط باید یا 5 تا page باز کنید یا به ترتیب اطلاعات رو وارد کنید و submit و اطلاعات نفر دوم رو وارد کنید
شایدم من نفهمیدم شما می خواید چه کار کنید
یکی بگه منم بفهمم

آهان فهمیدم می خوای چه کار کنی همونجوری که خودت گفتی می تونی از یه حلقه for استفاده کنی
یا می تونی با استفاده بر اساس نام textboxها این کار رو انجام بدی البته الگوریتم های زیادی می شه برای این کار ایجاد کرد ولی باید سرعت رو مد نظر داشت و دقت برنامه رو
اگر توضیح لازم داشتی بگو برات بیشتر توضیح می دم

جدیدترین ارسال ها

بالا