اضافه کردن اطلاعات به ادامه ی محتوای Textbox

iran480

Member
با سلام
من یک textbox دارم و میخوام با کلیک بر روی یک دکمه و با استفاده از رویداد onclick ، متنی به ادامه ی محتویات یک textbox اضافه بشه. یعنی متنی که الان توی textbox وجود داره باقی بمونه و در ادامه ی اون متنی اضافه بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

iran480

Member
مرسی دوست عزیز. ولی من میخوام محتویات رو توی یه Textarea که توی یه صفحه ی دیگه اس استفاده کنم. یعنی این صفحه child اون هست و با open window باز میشه.
من از کد زیر استفاده کردم اما جواب نداد:
کد:
onClick="window.opener.document.getElementById('message').value=this.value+='asasasas'"
وقتی از کد بالا استفاده میکنم محتویات فعلی Textarea از بین میشه و به جاش عبارت undefined قرار مگیره و در ادامه ی اون مقدار value بالا که asasasas هست ، اضافه میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

iran480

Member
ممنون،
ولی اگر document رو از اون کد بردارم، دیگه هیچ کاری نمیکنه. یعنی هیچی وارد textarea نمی کنه. من به شکل زیر استفاده کردم:
کد:
onClick="window.opener.getElementById('message').value=this.value+='asasasas'"

k2-4u

Well-Known Member
خب اینکه درست کار میکنه
کد:
<script>

function openwindow()
{
	var name=window.open("","mywindow","menubar=1,resizable=1,width=350,height=250");
	name.document.write('<texta'+'rea onClick="window.opener.document.getElementById(\'message\').value=this.value+=\'asasasas\'"></text'+'area>');
}

</script>
<textarea id="message"></textarea>
<a href="javascript: openwindow()">Click</a>

iran480

Member
مرسی دوست عزیز.
اما متاسفانه اینم کار نمی کنه. :cry:
وقتی روی لینک کلیک میکنم یه پنجره ی pop-up باز میشه که توش یه textarea هست و وقتی روش کلیک میکنم عبارت asasasas توی خود اون textarea و textarea در صفحه ی اصلی وارد میشه. اما محتویات فعلی تکستباکس رو عوض میکنه.
صفحه ی pop-up من درواقع یکسری شکلک توش هست که میخوام کاربر روی هر شکلک کلیک کرد کد مربوط به اون شکلک وارد textarea بشه.

k2-4u

Well-Known Member
خب دوست عزیز . این ارتباط شما رو با صفحه . مورد نظر نشون میده شما می تونی
به صورت های دیگر انجام بدین مثلا
کد:
/* --------------- */
window.opener.document.getElementById('item').onclick=function(){
	//Run Syntax
}
/* --------------- */
window.opener.status='status bar value';
/* --------------- */