اصول 3d Max و فلسفه texture

سلام
من در 3d max چند تا مشکل دارم که يکي يکي بهتون مي گم اگه کسي کمک کنه که اجرش با آقا امام زمانه , يک در دنيا صد در آخرت خدا بهش بده , انشالله که پير شه , خدا برا پدر مادرش نگهش داره

داستان از اين قراره که من يه مدل از اينترنت دانلود کردم
اين مدله من يک فايل با پسوند .3DS داره و چندين عکس با فرمته Jpeg که با اطلاعات کمي که من از تري دي مکس دارم بايد texture باشه
حالا من مي خوام از اين مدل چند تا عکس بگيرم من 3d max 8 را اجرا مي کنم و از منوي فايل Import رو انتخاب مي کنم و فايل کذايي را به اندرون برنامه مي فرستم تا اينجاي کارو بلدم !

ولي نمي دونم چه طور ازش عکس بگيرم

يعني چه تنظيماتي بايد انجام بدم که اون texture ها بياد روي اونو به پوشونه

اين Model هم در واقع آماده هست مي دونم کاره زيادي هم نبايد انجام داد ولي چون من هيچي تري دي مکس بلد نيستم نمي دونم چيکار بايذ بکنم مثله اين مي مونه که به يه نفر که اصلا کامپيوتر نمي دونه چيه بگيد که اونو روشن کنه با اين که کاره خيلي ساده اي است ولي طرف نمي تونه انجامش بده اينم شده حکايته ما حالا يکي از دوستانه تريدي مکس کار باحال که اهله حال باشه لطف مي کنه بگه داستان چيه و ما بايد چيکار کنيم ؟

لطفا خيلي اروم بگيد که من بتونم ياداشت کنم !
يا حق

sd70

Active Member
خب شما با زدن کلید M وارد قسمت Material Editor باید بشین و سپس Texture مورد نظر رو بهش نسبت بدین.

اگه هم بلد نیستید فایل رو آپلود کنید بدید به من تا واستون ردیفش کنم.

من کلیده M را زدم

ولی در قسمته Material Editor هیچ کدوم از اون گردالی ها وجود نداره و اون کادر ها همشون خالیه

لینک دانلود

http://www.cheap-shop.net/green_beret/kubel.rar

اینم عکسش
kubel.jpg

sd70

Active Member
من دانلودش كردم Import ـش هم كردم رنگ هاي مربوطه همه سر جاش بود. پس مشكل چيه؟

حواس برا آدم نمی مونه که

اون مدله قبلیه اصلا texture نداشت که من فرستادم
حالا یکی دیگه می زارم اینو شما بگو چطوری می شه عکس هاشو به مدلش چسبوند و بعدشم چه طور می شه رندرش کرد و ازش عکس گرفت

لینک
http://www.cheap-shop.net/green_beret/swim.rar

اینم عکسش

swim.jpg

sd70

Active Member
خب من امتحانش كردم و مشكلي نداشت. ببينيد واسه اينكه مشكلتون حل بشه اول F9 رو بزنيد. با اين كار رندر ميشه. بعد مسير چند تا عكس رو ميخواد روي گزينه Add كليك كنيد و وارد پوشه اي كه تصاوير مربوطه درش هست شده و Use Patch بزنيد و بعد OK و تموم.

سلام

می شه شما یکی از عکسهایی که رندر کردی را اینجا بزاری

من 3d max 8 رو اجرا می کنم
از File import رو انتخاب می کنم روی فایل .3ds کلیک می کنم
این پنجره باز می شه می گه
1.jpg

من ok رو می زنم بعد این پنجره باز می شه
2.jpg

بنا بر گفته شما من دکمه F9 رو کلیک کردم و این پنجره باز شد
3.jpg

همانطور که می بینید مثله دل کافر سیاهه سیاهه و چیزی توش رندر نشده

حالا تکلیف ما چیه ؟

sd70

Active Member
پس احتمالا برنامه 3Ds Max تون مشكل داره ميشه يه نسخه ديگش رو نصب كنيد و باهاش تست كنيد. اينم تصويريه كه وقتي رندر ميكنم نمايش داده ميشه:

181car.JPG

كه ميشه با اعمال متريال هاي موجود اونو تبديلش كرد به همون عكس اصلي

با تری دی مکس 7 امتحان کردم تونست رندرش کنه

ولی چطوری texture روش بزارم
بعدش هم زمینش سیاهه چطور می شه سفیدش کرد

این که شما گذاشتی فاقد texture هست

sd70

Active Member
خب واسه اينكه بهش Texture بدي كاري نداره. با زدن كليد M وارد قسمت متريال بشو بعدش Bitmap رو بيار تصوير مورد نظرت رو انتخاب كن و به اون قسمتي كه ميدي نسبتش بده.

براي زمينه هم از منوي Render گزينه Envermunt (درست ننوشتم) رو انتخاب كن و رنگ سفيد رو براي زمينه تعيينش كن.

راستي بگو كدوم رو ميخواي Texture بهش بدي چون يكيش يه تكه بود و يعني كل ماشينش Editable Mesh بود.

ممنون از کمکتون

یه مطلب دیگه

چه طوری می شه این اطلاعات رو از اون مدل بدست آورد

Geometry:
Polygons: تعداد
Vertices: تعداد
Animated: yes or no
Textures: yes or no
Materials: yes or no
Jointed:​
yes or no

این از این یه مساله دیگه هم بود تو اون مدل SWIM اگه دقت کنید چرخ هاش توی عکس از جزییات حیلی بیشتری نسبت به همون چرخ توی 3d max داره حتی بعد از اینکه رندر هم می کنم چرخ های ماشین آج نداره
اصلا توی مدل wire frame برای چرخ ها آج درست نکرده ولی توی عکس آج داره

sd70

Active Member
مثلا اون فايل اولي يه تصوير يه تكه هستش. شما وارد قسمت متريال شده از اولين منو گزينه Get Material from ..... رو انتخاب كنيد روي شيء كليك كنيد كل متريال هاشو براتون مياره

انيميشن يا خير هم اشياء رو انتخاب كنيد ببينيد در Timeline حركتي داره يا نه

Texture و Material هم همون اول گفتم

Join هم روش كليك كنيد ببينيد يه تكه هست يا چند قسمتي

ehsan_3dmax

Active Member
این از این یه مساله دیگه هم بود تو اون مدل SWIM اگه دقت کنید چرخ هاش توی عکس از جزییات حیلی بیشتری نسبت به همون چرخ توی 3d max داره حتی بعد از اینکه رندر هم می کنم چرخ های ماشین آج نداره

سلام دوست عزیز، این مشکل معمولا در بعضی از فایلهای 3ds که با تنظیمات صحیحی ذخیره نشده اند بوجود میاد.

hamed-ddd

Well-Known Member
نویسنده green_beret

به خاطر اینکه مدل چرخها تکستچرینگ نشده و باید عکس مناسب را در قسمت bump متریال چرخها بگذاری
شما بهتره اصولی از روی یه کتاب مناسب سطح متوسط _مبتدی شروع کنی(وبالعکس!!!)
والسلام

جدیدترین ارسال ها

بالا