اصلا mayaبلد نیستم ولی ...

mohsen-jj

New Member
سلام به همه دوستان عزیز:rose:
من تا بحال با هیچ برنامه سه بعدی سازی کار نکرده ام ولی علاقه بسیار زیادی به انیمیشن سازی دارم،
میخواستم بدونم به نظر شمااگه خوب کار کنم طی چه مدت میتونم یه چیزایی در حد اننیمیشن ساده ازش یاد بگیرم؟
میترسم خیلی سخت باشه و وسط راه خسته بشم:-?
راستی از همین مایا شروع کنم یا اول برم سراغ نرم افزارهای ساده تر ؟

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
شما که از الان به فکر خسته شدن هستی بهتره دنبالش نری چون اگه فشرده هم کار کنی کمِ کم یه سال طول میکشه تا بتونی یه انیمیشن معمولی با مایا درست کنی
بهت بیشنهاد میکنم برای شروع کار با poser کار کن

maya_22

Well-Known Member
سلام
خیلی خوبه که میخای تریدی با مایا شروع کنی.فقط بدون علاقه بدون تلاش و پشتکار به یاس و نا امیدی منجر میشه
مایا درسته در نگاه اول سخت و ترسناک به نظر بیاد اما مدتی که باهاش کار کنی لذتبخشترین کارت میشه و همیشه دنبال فرصتی با هاش کار کنی
اگه روزی حداقل 8ساعت کار کنی حدود یکی دوسال کار میبره تا کاربر متوسط درجه3 بشی
بقیش بر میگرده به تلاش و هدفی که داری مطمینا نا امید و سرخورده نشی راه دراز و پر پیچ و خم و دشواری پیش رو داری

که تمرین ومطالعه حرف اول و آخر را میزنه
موفق باشی

omid0000

New Member
اگه واقعا مي خواي مايا كار كني يك ماه اول مثل زهر ماره ولي بعد از اون مثل عسل شرين ميشه .
اگه بقيه براي راه افتادنت مثلا گفتن بايد 2 سال بكوب كار كني بدون مي خوان از اين كار منصرفت كنن .
من اين حرفو بر اساس تجربه ي كم خودم گفتم ديگه خود داني:paint:

maxscript

Well-Known Member
سلام:
نمی دونم کجای مایا ترسناکه مگه مایا شبه یا جنه
شما وقتی وارد دنیای Cg میشی یک سری اهداف برای خودت مشخص کن و اصلا مهم نیست با چه برنامه ای شروع کنی چون برنامه فقط یه ابزاره مثل کسی که می خواد نوشتن یاد بگیره اینجا ابزارش خودکاره حالا مهم نیست خدکار بیک باشه یا یه خودکار مثلا 5000 تومانی
حالا شما می خواهید انیماتور بشید یا می خواهید وارد دنیای Vfx بشی در کل برای راهی که می خواهی بری علاقه+تلاش+خلاقیت

زمان اینجا توصیف نمیشه چون شما هر چه قدر می ری جلو تازه می فهمی هی چی بلد نیستی پس باید همیشه و در همه زمان یاد گرفت

موفق باشید

یا علی

maya_22

Well-Known Member
دوست عزیز منظور از ترسناک ابهت و عظمت برنامه هست که افراد تازه کار ممکنه در نگاه اول دلسرد و کمی جا بزنند
به خاطر کثرت فرامین منوهاو دستوراتی که دارهکه درمقایسه با برنامه های آسونتر مشابه دیگر شاید سختتر به نظر بیاد هست و نه لزوما وحشتناک جن و شبه
مایا یک فرشته دوست داشتنی هست :neutral:البته بعد زمانی که کاربر بهش عادت کنه شاید بد منظورم را بیان کردم.:rose:

davoodice

Well-Known Member
مایا هیچ سختیی نداره آقا همه نرم افزارا مثل همن هیچ کدوم اسونتر از بقیه نیستند فقط حواست باشه اگه این کارو می خای به عنوان شغل انتخاب کنی تو ایران باید دل شیر داشته باشی

rasoulvalli

Well-Known Member
بنظر من هر کاری سخته اگر استادت بد باشه... و هر کاری آسونه اگه استادت خوب باشه

مایا و مکس و سافت ایمیج و سینما فوردی همه و همه از لحاظ سختی در یک سطح هستن به نظر من

مهم اینه که منابع آموزشی در دسترست باشه. در ایران چون منابع آموزشی مایا کم هست همه میگن سخته. اما شما زبانت خوب باشه اونقدر آموزشی های عالی هست که خیلی راحت یاد میگیری. فارسی هم هست اما خیلی کم و مبتدی. باز آموزش فارسی رابی مکس خیلی بیشتر هست واسه همین اغلب توی ایران مکس کار هستند.

بنظر من هدف شما توی این کار خیلی مهمه. اگر هدفتون معماری هست بچسبید به مکس و یک لحظه هم ولش نکنید. اگر هدفتون انیمیشن هست بچسبید به مایا و ولش نکنید.
اگر هدفتون جلوه های ویژه هست بچسبید به سافت ایمیج و هودینی و ولشون نکنید.
اگر هدفتون افکت های تصویری و جلوه های ویژه دو بعدی هست که اصطلاحا کامپوزیت گفته میشه بچسبید به افتر افکت و ولش نکنید

به هر حال بنظر من مهمترین مرحله تعیین هدفتون هست که لازمه ش استعداد یابیه. اگر یک سال هم وقت بگذارید تا دقیقا بفهمید توی چه زمینه کاری و هنری و شغلی و درسی استعداد زیادی دارید وقتتونو تلف نکردید. وقتیکه استعداد اصلیتون کشف شد اون وقت با جدیت و بدون لغزش در زمینه هدفتون شروع کنید به یادگیری و شما هم مثل بقیه اساتید که یاد گرفتن میتونید یا بگیرید.

یه ضرب المثل ژاپنی میگه:

اگر کسی تونسته کاری رو انجام بده پس تو هم میتونی، اگر کسی نتونسته یه کاری رو انجام بده تو باید بتونی!

rainbmaya

Active Member
سلام به همه دوستان عزیز:rose:
من تا بحال با هیچ برنامه سه بعدی سازی کار نکرده ام ولی علاقه بسیار زیادی به انیمیشن سازی دارم،
میخواستم بدونم به نظر شمااگه خوب کار کنم طی چه مدت میتونم یه چیزایی در حد اننیمیشن ساده ازش یاد بگیرم؟
میترسم خیلی سخت باشه و وسط راه خسته بشم:-?
راستی از همین مایا شروع کنم یا اول برم سراغ نرم افزارهای ساده تر ؟

ببین دوست من بر خلاف عقیده دوستان این نرم افزار و کامپیوتر نیست که انیمیشن میسازه.
کامپیوتر فقط وسیله ست. ذهن شماست که انیمیشن رو خلق میکنه. توجه کنید خلق کردن. شما اگه طراح خوبی نیستید ( که خیلی بده ) میتونید با استفاده از چند تیکه مقوا و قیچی و مدادرنگی و دوربین موبایلت اولین انیمیشنت رو خلق کنی. ولی قبلش باید اصولشو یاد بگیری نه نرم افزارشو. 12 قانون کلی انیمیشن. فیلمنامه نویسی. اصول کارگردانی. طراحی عالی ترجیحا. رنگها و نورها.
فکر نکنید نرم افزار واستون انیمیشن میسازه. نه ! اتفاقا کامپیوتر و نرم افزارها احمق ترین احمقها هستن چون نمیفهمن منظور شما چیه و چند دستور خودشونو انجام میدن و تا شما بهش بفهمونید منظورت چیه از زندگی سیرشدی. همه نرم افزارها.
خوب حالا وقتشه آسین بالا بزنی و بری انیمیت و انیمیشن و فیلمسازی یاد بگیری و در کنارش هم وسیله و متریالی که میخوای این کارو باهاش انجام بدی. مثل نرم افزار 3d ویا ...
موفق و پیروز باشی.

cohen

New Member
سلام می خواستم بپرسم برای کار تو رشته انیمیشن بهتره با چه نرم افزار 3d شروع کنم مایا یا مکس و آیا بهتره که کنارش زیبراش رو هم کار کنم یا نه؟
الان مایا رو شروع کردم با اموزش های دیجیتال توتورز، چطوره؟​

آخرین ویرایش:

maxscript

Well-Known Member
شما برای این که راه بیفتی بهتره با اموزشهای شرکت Digital Tutors شروع کنی درباره انتخاب برنامه هم توی این انجمن بحث شده یه سرچی بکنید تاپیک بسیاره

cohen

New Member
شما برای این که راه بیفتی بهتره با اموزشهای شرکت Digital Tutors شروع کنی درباره انتخاب برنامه هم توی این انجمن بحث شده یه سرچی بکنید تاپیک بسیاره

شما پیشنهادتون برای نرم افزار چیه در رشته انیمیشن.

sasa 123

New Member
سلام دوست عزیز به قول rainbmaya که کاملا حرفش در مورد کامپیوتر فقط یه وسیلس درسته شما باید اصولی انیمیشنو یاد بگیرید به نظر من و دوستای انیماتورم کسی که میخواد وارد انیمیشن بشه اگه انیمیت و طراحی بلد نباشه هر نرم افزاری هم که بلد باشه باز انگار هیچی نمیدونه پس اگه میخوای انیماتور بشی شروع کن طراحی و انیمت کار کن که اگه کارت خوب بشه خیلی از جاها بهت هم حقوق میدن هم نرم افزاراشونو بهت یاد میدن که فقط شما انیمیت کنی براشون موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا